Dogum yaptiktan sonra izin alabiliyorum. Bir yil ucretsiz izin. O surede zaten tayin isi hallolur. Ben hamileligin baslarinda zorlanir miyim tek basima onu merak ediyirum.Anlamadım tek basına gıdıp çocuk doğurup bakacak mısın ? İle ne zaman gıdeceksın? Çocuğa kim bakacak ? Ya Görevinden vazgeç ya da dönene kadar çocuk yapma
28 yasindayim. 4 yildir evliyim. Mantigim ertele diyor. Kalbim erteleme. O kadar arada kaldim ki. Bir de karar verirsem ve olmazsq diye korku sardi.Yaşınız genç ise biraz ertele yin bence çünkü tek başına pek olmuyor o işler birde hamilelik döneminiz nasıl geçecek bulantı durumlarınız olabilir zorlanırsınız hem iş hemde eşinizin olmayışı.
28 yasindayim. 4 yildir evliyim. Mantigim ertele diyor. Kalbim erteleme. O kadar arada kaldim ki. Bir de karar verirsem ve olmazsq diye korku sardi.
Tatlım hayalle işe başlama. Belkı cok mıden bulanacak belkı dusuk tehlıken olacak tek basına olmaman ıs yapmaman gerekecek. Belki de cok rahat gıder bılemeyız. Belki o ızın durumunda tayınını halledemeyebılırsın bılemeyız.bence ertelemekten başka çaren YOkDogum yaptiktan sonra izin alabiliyorum. Bir yil ucretsiz izin. O surede zaten tayin isi hallolur. Ben hamileligin baslarinda zorlanir miyim tek basima onu merak ediyirum.
O da geliyor aklima. Esim bebek konusunda cok istekli. Istiyorum ki bu guzel gunlerde hep yanimda olsun. Her anina esim de sahit olsun.Eğer ciddi hamilelik sorununuz olmazsa hamilelik hastalık gibi değerlendirilmemeli bence. Tek başınıza gayet rahat yaşayabilirsiniz. Tabi keşke şartlar uygun olsa ve eşiniz her anına tanıklık etse ,psikolojik olarak iyi gelir.
Muhendisim ben. Muhtemelen proje kontrolu yapacagim. Nadir de olsa arazi isi de olur ama kamu kurumu yani cok zorlayacaklarini zannetmiyorum.Çalışacağınız iş nasıl bir zorluğu varmı sizi yoracak bir is mı
Nasıl bir hamilelik gecireceginizi bilemezsiniz ki.. Belki çok güzel kolay geçecek , belki zor belli olmaz .Dogum yaptiktan sonra izin alabiliyorum. Bir yil ucretsiz izin. O surede zaten tayin isi hallolur. Ben hamileligin baslarinda zorlanir miyim tek basima onu merak ediyirum.
Cok haklisin aslinda. Biraz da bunlari duymak icin ikna edilmek icin actim sanirim konuyu.Tatlım hayalle işe başlama. Belkı cok mıden bulanacak belkı dusuk tehlıken olacak tek basına olmaman ıs yapmaman gerekecek. Belki de cok rahat gıder bılemeyız. Belki o ızın durumunda tayınını halledemeyebılırsın bılemeyız.bence ertelemekten başka çaren YOk
Muhendisim ben. Muhtemelen proje kontrolu yapacagim. Nadir de olsa arazi isi de olur ama kamu kurumu yani cok zorlayacaklarini zannetmiyorum.
28 yasindayim. 4 yildir evliyim. Mantigim ertele diyor. Kalbim erteleme. O kadar arada kaldim ki. Bir de karar verirsem ve olmazsq diye korku sardi.
Kendime guvenemiyorum. Daha dogrusu bilmiyorum. Biraz da korkuyorum. Daha once hic hamile kalmadim. Nasil birsey olduguyla ilgili duyduklarimin otesinde bir tahminim yok. Bir de esim hep yanimda olsun istiyorum. Cocukca gelebilir bekli ama her anina o da sahit olsun istiyorum.Kendinize güveniyor mu sunuz ?
Her gebelik aynı değil benim ilk gebeliğim çok zordu ama bu çok güzel geçiyor hiç bulantı yok yorgun da deilim bazı gebelikler var ki yerden kalkamıyor insan sizin bileceğiniz iş kendinize güveniyorsanız geciktirme nin anlamı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?