Kendime guvenemiyorum. Daha dogrusu bilmiyorum. Biraz da korkuyorum. Daha once hic hamile kalmadim. Nasil birsey olduguyla ilgili duyduklarimin otesinde bir tahminim yok. Bir de esim hep yanimda olsun istiyorum. Cocukca gelebilir bekli ama her anina o da sahit olsun istiyorum.
Senin işin zor bacım. Çocuğunuzun büyüme döneminde de eşin sürekli seyir yapacak değil mi?Ertelesen daha iyi.Ben de iş sebebiyle hamilelikte zorlanırım diye işi erteledim çocuğu düşündüm önce.Çünkü eşim Deniz'ci sürekli göreve gidiyor ve yanımda olamıyor.Aile şart o yüzden bende aileme gidiyorum şuan 10 saatlik yolla bakılmak için.Bence de erteleyip işleri yoluna koymalısın mutlaka lazım oluyor biri.
tabiki yapıcak ama Bi 9 senesi kaldı sonra kara görevi var.Senin işin zor bacım. Çocuğunuzun büyüme döneminde de eşin sürekli seyir yapacak değil mi?
İkinci garibanda benimGenelde olmaz demişler ama ben anlamadımki her hamilenin yanında birimi oluyor.tek gariban benmiyim.3,5 aylık hamileyim ve annemler başka şehirde ilk günden beri yalnızım.zorluklarıda oluyor elbet yemek yapamadıgım bazı zamanlar dışarıdan söylüyorum bazen yemek yaparken yemeği ocağa koyup kapıları kapatıp başka odada oturuyorum fazla kokuya maruz kalmamak için.bazen günlerce temizlik yapmıyorum ama bişekilde geçiyo günler ille gelsin biri bana baksın diye mızmızlanmıyorum sanmıyorum ki her hamilenin yanında bi refakatçi olsun
MerhabaMerhaba arkadaslar. Biz esimle bebek dusunuyoruz. Baslarda cok cekimserdim ancak artik ben de bebegim olsun istiyorum. Esim zaten cok istiyordu hep.
Sorunum su ki is sebebiyle sehir disina yerlesmek zorundayim bir sure. Bu sure belli degil. Yani evimi birakip baska bir sehre gidecegim. Sonrasinda tayin aldirmak icin ugrasacagiz.
Size sorum su ki ben bu sure icerisinde hamile kalsam tek basima zorlanir miyim. Cok cok istedigim bir is o yuzden isten vazgecemem. Esimin de yanima gelme sansi yok cunku onun gorevi merkezde ankarada sadece. Her haftasonu evime donme sansim var ama hamilelikte dort saat yol her hafta yorar mi. Yada yanimda birisinin olmasina ihtiyac duyar miyim.
Bana bir fikir verin lutfen.
Merhaba arkadaslar. Biz esimle bebek dusunuyoruz. Baslarda cok cekimserdim ancak artik ben de bebegim olsun istiyorum. Esim zaten cok istiyordu hep.
Sorunum su ki is sebebiyle sehir disina yerlesmek zorundayim bir sure. Bu sure belli degil. Yani evimi birakip baska bir sehre gidecegim. Sonrasinda tayin aldirmak icin ugrasacagiz.
Size sorum su ki ben bu sure icerisinde hamile kalsam tek basima zorlanir miyim. Cok cok istedigim bir is o yuzden isten vazgecemem. Esimin de yanima gelme sansi yok cunku onun gorevi merkezde ankarada sadece. Her haftasonu evime donme sansim var ama hamilelikte dort saat yol her hafta yorar mi. Yada yanimda birisinin olmasina ihtiyac duyar miyim.
Bana bir fikir verin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?