- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Valla belki biraz zor olur ama Allah yardimciniz olsun. Cok hoş ya.
Allah evlatlarinizi size bagislasin. Esinizle bakarsiniz karşılıklı.
Bi de tüp bebekle mi ikiz gebelik yasiyorsunuz? Yoksa dogal yolla mi?
sağol cnm benım sana da nasıp olur ınsallah.genetık ıkızler dıyelım.anne bana tarafı ful cekıyor masallah.pıyango da bana vurdu
yürek mi yedim yoksa biri tarafından istemsızce gaza mı getırıldım;henüz bilemesem de ikizlere dogduklarında nasıl tek basına bakılır bunun teknıklerını ogrenmek ıstıyorum.kafayı kıracagımdan hıc suphem yok...hayatım boyunca sorumluluk oldu mu,tabanı yağlar kaçardım.evllılıgı bıle nasıl ıdare edıyorum sasırırken bir de ustune tek basına ıkızlere bakma durumu da eklenınce sız degerlı annişkolardan benım uzuuuun uzadıya fıkır almam lazım...
not: annem bana 3 vesaıt uzaklıkta.dogduktan 2 ay sonra en fazla kalabılır.evde 5 kişi eline bakıyor cunku.evımızı kıraya verıp annemın ust katını kıralayıp tasınalım dedık malesef evımıze 40 mılyarlık masrafın taksıtlerını hala odedıgımız ıcın kıraya vermeye kıyamadık...kayınvalıde olayı ıse kızının cocuguna bakıyor.artı ilerde işten ıstıfa edıcem...
sız neler yaptınız yada cevrenızde ıkız annelerı nasıl ıdare edebıldıler.şu acemı anne adayına yorumlarınızı yardırın ...
Bi akrabamin ikizleri var ve tek başına baktı şu an çocuklar 9 yaşında :)
Onun anlattığı bir anıyı unutamiyorum. Ilk aylarda sürekli emzirirken çocukların yataklarının başına kagit asmis hangisini emzirdiyse oraya çizgi atiyormus karistirmamak için. Ama bi gece yorgunluktan listeye çizgi atmayı unutmuş bi tanesini emzirmeye başlamış ama çocukların ikisi de deli gibi agliyormus sonradan farketmis emzirdigi çocuğu tekrar emzirmeye calisiyormus garibim karnı doydugu için zorlanmaktan agliyormus diğeri de açlıktan :) bi daha hata yapmamış. Sonradan ikisi oyun oynadığı için rahat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?