tek başına ikizlere bakmak deli cesareti mi?

1.5 ay sonra sanırım. Güvenilir kreş arıyoruz
2 yasina kadar cocuklar aidiyet duygusuna ihtiyac duyarlar ve evlerinde olmalari gerekir. Ben kucugu krese gondrmek icin 23 ayi bile az buluyorum. Bir yil sonra yani 35 aylikken vereyim diyorum

yavrularınızı allah bağıslasın.. :) evet bende bunu bılıyorum sanırım genetık bi durum.ilk erkek.ilk aşık olunan adam.bunları bıldıgımden gozden cıkardım bana düşkünlüklerini.. kaderıme şimdiden razıyım

sınır harbı olayında napıcam bılmıyorum sabır insanı degılım..

1.5 ay sonra sanırım. Güvenilir kreş arıyoruz

canım çok zor bılıyorum yaa.. ooff sana bu konuda fıkır vercek en son kısı benım su forumda :)ama nacızane evde bakıcı daha mantıklı derım.zıra bende dusunuyordum calısmayı ama hala gel gıtlerım var...ınsalllah cookkk cok guvenlı bırını bulursun

hehe bende değilim ama inan ki alışıyorsun...SABIR =ÇOCUKLAR+EŞ oluyor....

amın ınşallah ben biri erkek olsaydı barı dedım .kızlar tamamen baba odaklı.şimdiden eşimin sesını duyunca tekmeler havada ucusuyor.ben konusunca çıt yok.. :) o yuzden kızlar tamamen babacı
Konuyu ben de takip ediyorum. Eger ikizlerw yalniz bakmak deli cesareti ise en buyuk huni benim ona gore. Ne yapacam bilmiyorum. simdi sadece sabirla bekliyorum haftalarini doldurmalarini.
benim 20. Haftam bitiyor ama hala tam bisey hissetmedim sanirim. Ne zaman hissetmeye basladiniz. Bir de nasil biseydi
dr. Bize once bir kiz bir erkek dedi. Sonra da perinatolog hayir ikisi de erkek dedi

ahhh nasıl guzel bisey anlatamam..ben ki ruhsuz bırıydım.empatı falan hak getıre.sorumluluk seven brıı olmadıgım ıcın napıcammm dıye esımı cok kere delırtmısımdır.....ben 16.haftada tekmelerını barız hıssedıyodum..yemek yedıkten sonra ıcım kyılıyodu.megersem kayıyorlarmıs dr demesıne gore...

gecen aksam hadisenin dümtek tek şarkısında barız oynuyorlardı.muzıgı kapattık cıt yok.esımın gozlerı doldu.oyuncak gıbı oynuyor onlarla.işte o tekmelerden nasıl keyıf alınıyormuş anladım...23+3 olduk gercı..normal...

bana ılk 14 haftada doktorum hemen anladı kız dedı.emın mısınız hocam yanılma payınız kaç dedım %1 dedı !! ıddıalıydı ve tutturdu...sadece cift demişti.ama perınatolojı de tek yumurta oldugu kesınlestı..

bence 1 hafta daha bekle 21 de anlıyor kımı anne ..ama sessız yere gec elını gezdır ustunde..bı de cok konus

benım cenem acıldı evde cıyak cıyak bagırıyorum.

17. Haftadan sonra soluma yattigimda karnim ile gobegim arasinda boyle goz segirmesi gibi bisey oluyor uzun uzun ben elimi koyunca kesiliyor. Sol tarfimda bir kere o kaymayi hissettim o cok guzeldi ama simdilik baska bisey yok bakalim

2 yasina kadar cocuklar aidiyet duygusuna ihtiyac duyarlar ve evlerinde olmalari gerekir. Ben kucugu krese gondrmek icin 23 ayi bile az buluyorum. Bir yil sonra yani 35 aylikken vereyim diyorum
Şuan çok iyi bir iş teklifi geldi özel sektör maaşıda başlangıç olarak gayet iyi onu değerlendirmek istiyorum ama kararsızım. Güvenilir kreş bulursam sanırım gönderecem

Canım dadı tek olacak iki çocukla evde oyüzden yetişemez birde korkuyorum zarar verirse diye

esinizin size cok ama cok fazla destek olmasi lazim tek basiniza bakabilmeniz icin..ozellikle ilk 3-4 ay biri susar biri aglar bazen koro halinde aglarlar..mumkunse yarim gunde olsa yardimci tutun,siz azcik uyur dinlenirsiniz.bide bunun geceleri var..Allah kolayliklar versin.

cocuk bakmak sabir isi
sorumluluk isi
sorumluluk huyunuz yokmus zaten
isiniz zor
ben cocuguma Almanya gibi biryerde yapayalniz kendim baktim bakiyorum
cok yiprandim cok zor is ama hakkiyla yapiyorum
benden cok sey gitti
kaldiki sizin ikiz cocuk
yardimci sart size

Cesaret verdiğiniz için çok çok teşekkürler!

Ben ilk ay eşimle birlikte bakmaya karar verdim. Gidişata göre yatılı/gündüzlü bakıcıya karar vereceğiz. Normalde de eşim bana çok yardımcıdır. Onun desteğine güveniyorum. Böylece ilk zamanlarımızı dördümüz başbaşa geçirip yeni ailemizin tadını çıkaracağız. Hem de deneyim kazanmış oluruz. Çocuklarımızla iletişimimiz güçlenir. Ortak bir amaç için, hem de böyle güzel bir amaç için eşimle birlikte mücadele etmek bizi daha da yakınlaştırıp sevgimizi güçlendirecek gibi hissediyorum :) Düzenimizi kurunca, ya da yorulduğumuz noktada bakıcı desteği alırız.
Bugün doktora gittik. Çok sağlıklılarmış. 35 hafta bitti. 2200'er gramlar. 2 hafta içinde doğacaklar - hasret bitiyor! Çok heyecanlıyım.
Son günlerimi bakıcı düşünerek değil de, dinlenip güçlenerek geçireceğim, çünkü aylardır özlemle çok bekliyorum onları!

Hepinizi öpüyorum,
Sevgiler!

Esiniz destek olcaksa bence bakilir
Mamayi fazla yapip tek seferde ikisinide doyurursunuz mesela
İkisi uyumazsa birini ayakya sallayip digerini pusette sallayabilirsiniz
Zaten yaslarina girdiklerinde birbirleriyle oynarlar arkadasda aramazlar zor donem 6aya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…