- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
2 yasina kadar cocuklar aidiyet duygusuna ihtiyac duyarlar ve evlerinde olmalari gerekir. Ben kucugu krese gondrmek icin 23 ayi bile az buluyorum. Bir yil sonra yani 35 aylikken vereyim diyorum1.5 ay sonra sanırım. Güvenilir kreş arıyoruz
coco_cambocum benim de 2 tane ama ikiz değil biri 3 yaşında oğlan diğeri 15 aylık kızım.oğlum bana düşkün kızım hala emziriyorum aramızda müthiş bir bağ olmasına rağmen baba delisi .onu gördüğü an bile neyapacağını şaşırıp bir işve bir cilve anlatamam :).Evet zor ama tatlı zorluklar inşallah bu sürece alışacaksın.Sadece bedenen yıpranıp biraz da sinir harbi yaşayabilirsin büyüdükçe :).Allah bağışlasın yavrularını eli ayağı sağlıklı olsunda geri si halolur inşallah....
1.5 ay sonra sanırım. Güvenilir kreş arıyoruz
Konuyu ben de takip ediyorum. Eger ikizlerw yalniz bakmak deli cesareti ise en buyuk huni benim ona gore. Ne yapacam bilmiyorum. simdi sadece sabirla bekliyorum haftalarini doldurmalarini.amın ınşallahben biri erkek olsaydı barı dedım .kızlar tamamen baba odaklı.şimdiden eşimin sesını duyunca tekmeler havada ucusuyor.ben konusunca çıt yok.. :) o yuzden kızlar tamamen babacı
Konuyu ben de takip ediyorum. Eger ikizlerw yalniz bakmak deli cesareti ise en buyuk huni benim ona gore. Ne yapacam bilmiyorum. simdi sadece sabirla bekliyorum haftalarini doldurmalarini.
benim 20. Haftam bitiyor ama hala tam bisey hissetmedim sanirim. Ne zaman hissetmeye basladiniz. Bir de nasil biseydi
dr. Bize once bir kiz bir erkek dedi. Sonra da perinatolog hayir ikisi de erkek dedi
hehe bende değilim ama inan ki alışıyorsun...SABIR =ÇOCUKLAR+EŞ oluyor....
17. Haftadan sonra soluma yattigimda karnim ile gobegim arasinda boyle goz segirmesi gibi bisey oluyor uzun uzun ben elimi koyunca kesiliyor. Sol tarfimda bir kere o kaymayi hissettim o cok guzeldi ama simdilik baska bisey yok bakalimahhh nasıl guzel bisey anlatamam..ben ki ruhsuz bırıydım.empatı falan hak getıre.sorumluluk seven brıı olmadıgım ıcın napıcammm dıye esımı cok kere delırtmısımdır.....ben 16.haftada tekmelerını barız hıssedıyodum..yemek yedıkten sonra ıcım kyılıyodu.megersem kayıyorlarmıs dr demesıne gore...
gecen aksam hadisenin dümtek tek şarkısında barız oynuyorlardı.muzıgı kapattık cıt yok.esımın gozlerı doldu.oyuncak gıbı oynuyor onlarla.işte o tekmelerden nasıl keyıf alınıyormuş anladım...23+3 olduk gercı..normal...
bana ılk 14 haftada doktorum hemen anladı kız dedı.emın mısınız hocam yanılma payınız kaç dedım %1 dedı !!ıddıalıydı ve tutturdu...sadece cift demişti.ama perınatolojı de tek yumurta oldugu kesınlestı..
bence 1 hafta daha bekle 21 de anlıyor kımı anne ..ama sessız yere gec elını gezdır ustunde..bı de cok konus
benım cenem acıldı evde cıyak cıyak bagırıyorum.
Şuan çok iyi bir iş teklifi geldi özel sektör maaşıda başlangıç olarak gayet iyi onu değerlendirmek istiyorum ama kararsızım. Güvenilir kreş bulursam sanırım gönderecem2 yasina kadar cocuklar aidiyet duygusuna ihtiyac duyarlar ve evlerinde olmalari gerekir. Ben kucugu krese gondrmek icin 23 ayi bile az buluyorum. Bir yil sonra yani 35 aylikken vereyim diyorum
Canım dadı tek olacak iki çocukla evde oyüzden yetişemez birde korkuyorum zarar verirse diyecanım çok zor bılıyorum yaa.. ooff sana bu konuda fıkır vercek en son kısı benım su forumda :)ama nacızane evde bakıcı daha mantıklı derım.zıra bende dusunuyordum calısmayı ama hala gel gıtlerım var...ınsalllah cookkk cok guvenlı bırını bulursun
kamera taktırmıştım, 7/24 izleyebiliyordum asıl kreşte napıyolar diye endişe duyuyorum ben deCanım dadı tek olacak iki çocukla evde oyüzden yetişemez birde korkuyorum zarar verirse diye
İşte kafam çok Karışık. Inşallah Hayırlısı olurkamera taktırmıştım, 7/24 izleyebiliyordum asıl kreşte napıyolar diye endişe duyuyorum ben de
yürek mi yedim yoksa biri tarafından istemsızce gaza mı getırıldım;henüz bilemesem de ikizlere dogduklarında nasıl tek basına bakılır bunun teknıklerını ogrenmek ıstıyorum.kafayı kıracagımdan hıc suphem yok...hayatım boyunca sorumluluk oldu mu,tabanı yağlar kaçardım.evllılıgı bıle nasıl ıdare edıyorum sasırırken bir de ustune tek basına ıkızlere bakma durumu da eklenınce sız degerlı annişkolardan benım uzuuuun uzadıya fıkır almam lazım...
not: annem bana 3 vesaıt uzaklıkta.dogduktan 2 ay sonra en fazla kalabılır.evde 5 kişi eline bakıyor cunku.evımızı kıraya verıp annemın ust katını kıralayıp tasınalım dedık malesef evımıze 40 mılyarlık masrafın taksıtlerını hala odedıgımız ıcın kıraya vermeye kıyamadık...kayınvalıde olayı ıse kızının cocuguna bakıyor.artı ilerde işten ıstıfa edıcem...
sız neler yaptınız yada cevrenızde ıkız annelerı nasıl ıdare edebıldıler.şu acemı anne adayına yorumlarınızı yardırın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?