• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek başına ikizlere bakmak deli cesareti mi?

yürek mi yedim yoksa biri tarafından istemsızce gaza mı getırıldım;henüz bilemesem de ikizlere dogduklarında nasıl tek basına bakılır bunun teknıklerını ogrenmek ıstıyorum.kafayı kıracagımdan hıc suphem yok..:KK71:.hayatım boyunca sorumluluk oldu mu,tabanı yağlar kaçardım.evllılıgı bıle nasıl ıdare edıyorum sasırırken bir de ustune tek basına ıkızlere bakma durumu da eklenınce sız degerlı annişkolardan benım uzuuuun uzadıya fıkır almam lazım...:KK46:

not: annem bana 3 vesaıt uzaklıkta.dogduktan 2 ay sonra en fazla kalabılır.evde 5 kişi eline bakıyor cunku.evımızı kıraya verıp annemın ust katını kıralayıp tasınalım dedık malesef evımıze 40 mılyarlık masrafın taksıtlerını hala odedıgımız ıcın kıraya vermeye kıyamadık...kayınvalıde olayı ıse kızının cocuguna bakıyor.artı ilerde işten ıstıfa edıcem...

sız neler yaptınız yada cevrenızde ıkız annelerı nasıl ıdare edebıldıler.şu acemı anne adayına yorumlarınızı yardırın ...:anneadayı:

sakın..
mutlaka bi yardımcı bulun..
kuzenlerim ikiz..
teyzem genç yaşında çöktü..
tekine yetişemiyo insan kaldı ki çift....

:KK49: ohhh masalllah Allah ömürlerini uzun etsın ınsallah.sutun yetmesı ıcın neler yaptın,sezeryandi buyuk ıhtımal dimi,mama vermekten cok korkuyorum.bıraz o konuda evhamlıyım cunkı
evet sezeryandı. Süt için bol bol su içtim. Still tea ler var süt arttırıcı onlardan içtim. Süt olur ye dediler yedim :p aldım kiloları ama emdiler çok şükür. Mama istemesende veriyorsun mecburen.

sakın..
mutlaka bi yardımcı bulun..
kuzenlerim ikiz..
teyzem genç yaşında çöktü..
tekine yetişemiyo insan kaldı ki çift....

yaaa korkutma benı :( çökme olayını kesın yasarım zaten.ya tatıle gıden varmıs ıkızlerle.onlar hangı gezegenden kii:110:

yaaa korkutma benı :KK43: çökme olayını kesın yasarım zaten.ya tatıle gıden varmıs ıkızlerle.onlar hangı gezegenden kii:110:

ben
8 aylığız 3 kere en az 1 er hafta olmak üzere tatile gittim ben çılgın mıyım ama hem çok rahat ettim hemde bebeklerle çok keyif aldım

ama işin kötü yanı çocuklar şimdi evde durmak istemiyorlar fırsat buldukça geziyoruz ee anası gezenti olunca çocuklara da bulaşıyor:)

maşallah canım:))
ne güzel bir düzen kurdunuz demek ki annen tek bakabiliyor.darısı bizlere inş.

ya bence korkacak bişey yok küvezden çıktığımız ilk 2 hafta zorlandım ondan sonra yanında kimseyi istemedim
gerçi sağolsun kayınvalidem zorla depresyona soktu ama sonuç olarak gitmedi ve beni delirtti
yeni yeni toparlıyorum kendimi:)

ben 6 ay tek başıma baktım çok da güzeldi

ben
8 aylığız 3 kere en az 1 er hafta olmak üzere tatile gittim ben çılgın mıyım ama hem çok rahat ettim hemde bebeklerle çok keyif aldımvar mı püf noktası...

ama işin kötü yanı çocuklar şimdi evde durmak istemiyorlar fırsat buldukça geziyoruz ee anası gezenti olunca çocuklara da bulaşıyor:)

allahım masallah ohh be nıhayet kafama gore yorum buldum.çılgın olmak lazım demekki.tek basına bebek arabasını acıp nasıl cıkıyosun?kaç tane kolun var merak ettim:):anneadayı:

Allah yardımcın olsun..
bence eş yadımcı olursa gerisi ekstra..
önemli olan eşten destek görmek...

yokk eşim benden daha soguk kanlı,yani evden kaçmazsa şayet mukemmel bı asıstanım var demektir..benden daha ınce fıkırlı..ama nereye kadar dayanır o muamma.kımse anneler gıbı delı olmuyo

allahım masallah ohh be nıhayet kafama gore yorum buldum.çılgın olmak lazım demekki.tek basına bebek arabasını acıp nasıl cıkıyosun?kaç tane kolun var merak ettim:):anneadayı:
ŞÖYLE SÖYLEYEYİM EVİN İÇİNDE AÇIYORUM ÇOCUKLARI YERLEŞTİRİYORUM VER ELİNİ GEZMEK çoğu yeere yakınız ama bazen zorlanıyorum arabayı açmak kapatmak konusunda o zamanda yardıma koşuyorlar:9

İnsanın sınırları çok geniş bence. İnanın üstesinden gelirsiniz, yeter ki kontrol delisi bir anne olmayın. Rahat olun, sizin ruh haliniz onlara da geçer çünkü :KK19:

ŞÖYLE SÖYLEYEYİM EVİN İÇİNDE AÇIYORUM ÇOCUKLARI YERLEŞTİRİYORUM VER ELİNİ GEZMEK çoğu yeere yakınız ama bazen zorlanıyorum arabayı açmak kapatmak konusunda o zamanda yardıma koşuyorlar:9

evım 3.kat ve asansor yok :( demekki evden cıkamıcam

Her şey çocukların fitratona bağlı biraz iyi huylu olursa kolay ama yemek ve uykuda sorun varsa işiniz zorlaşıyor ocakta 3 u tamam layacak ikizleri m var 3 aylık tan beri bakıcı mız var

2,5 yaşındalar,gündüz bakıcım akşam ve hafta sonları yanlız baktım ikizlerime, Allahım sağlık versin ilk önce sağlıklı oldular mı birde uyku düzenini hallettiğin zaman inanki herşeyi bir düzene koyuyorsun, elbette zor oluyor kolay hiç bir şey yokki fakat onların bir gülümsemesi bütün zorluğu alıp götürüyor ki..
dışarıyada çıktık gezdik dolaştık biz, evde kalıp kahvemizi yapıp sohbette ettik ikizlerimle :) inan ki alıştırmaya bakıyor hepsi..

sizin yorumlarınızdan sonra böyle bı sayfa buldum.okurken ayva yiyordum yemınle bogulma tehlıkesı gecırdım.kadın tam bır manyak..delilik ile dahilik arasında gidip geliyor valla...bence bi bakın

http://birkizbiroglan.com/2012/03/09/ikizlere-yalniz-bakmanin-olasi-yan-etkileri/
ne güldüm ama hakkatten dogru :) şimdi sizide korkutmak gibi olmasın ama bunlarda biraz annenin katlanacagı sonuçlar işte ne yaparsın sonuçta ikiz annesiyiz bizler :))
akşam ikizlerimin bir ara sesi kesildi dedim ki kendi kendime Ayyy nede güzel oynuyolar bari bir kahve yapayım birde sigara onların sesi çıkmazken keyif yapayım.. yaptım keyfimi sonrasında; siz dolaptaki hurçların hepsini indirin yere mercimek ağaçları sonrasında dolabın 2. katına çıkın halen nasıl çıktıkları konusunda fikrim yok :) güzel güzel oturun odaya adım atılacak gibi değil :))
ehh işte sonuçta ikizler ne yaparsın :))

Back
X