Tek başına kilo veremeyenler

günaydın hanımlar

kilo 76,300 kabız olarak

pazar sabah kahvaltı
yumurta
1,5 dilim tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
siyah çay

ara ütü yaptım :KK70::KK70::KK70:
ev temizledim

akşam
kiremitte tavuk ayran biraz ekmek

1 saat yürüyüş

bugün kahvaltı
2 dilim tam buğday
çay
beyaz peynir
zeytin
gunaydın.daha önceki kilon kaçtı..
senin menulerde genelde güzel oluyo.ne diyon ya ütüde spordur emın ol:KK48:
kendilerini hiç sevmem zaten:KK12:

günaydın...bende 800 gr vermışim.68,6 oldum.yavaş gidiyorum ama ne yapayım buna şükür..az az gıtsın bakalım

cuma günü 76,00 tıydım. güzel olsa da gitmiyor pko da var belki onun etkisidir tabi kabızlık çok etkili ama bunu biliyorum
sana tavsiyem yatmadan yada artık akşam yeme işi bitince bu 5 i bi yerde yada 9 u bi yerde çay iç..eger seversen yatmadan elma sirkeli azda bal katıp iç yat..bunlar acayıp bagırsak çalıştırıyo tavsiye ederım..
Allah ım o kiloları bende göreyim amin
az sabır edersek gidecek ınşallh..
bende okkesa nın kilosunu istiyom:KK48: o kıloda bana şuan mucize geliyo:KK43:..ama yapacagız inşallh..

sana tavsiyem yatmadan yada artık akşam yeme işi bitince bu 5 i bi yerde yada 9 u bi yerde çay iç..eger seversen yatmadan elma sirkeli azda bal katıp iç yat..bunlar acayıp bagırsak çalıştırıyo tavsiye ederım..

az sabır edersek gidecek ınşallh..
bende okkesa nın kilosunu istiyom:KK48: o kıloda bana şuan mucize geliyo:KK43:..ama yapacagız inşallh..
ben bi 70 i göreyim de inşallah bakalım ... yeşil çay goji berry falan içiyorum canım ya gitmiyor gitmiyor 76 yapıştı bana bi ara 2 gün düzenli lavabo oldu o zaman hemen 75

ben bi 70 i göreyim de inşallah bakalım ... yeşil çay goji berry falan içiyorum canım ya gitmiyor gitmiyor 76 yapıştı bana bi ara 2 gün düzenli lavabo oldu o zaman hemen 75
dedeıgım gibi sen 5.i bi yerde iç.9 u bi yerde .hangisini bulursan..kesin çözüm :))

dedeıgım gibi sen 5.i bi yerde iç.9 u bi yerde .hangisini bulursan..kesin çözüm :))
onu da alayım ama sürekli bunlarla olmuyor ya her gün ayrı su yapıyorum. bi gün hurma, bi gün kayısı, yarın başka bişi yapıcam aç içmek için
bu arada arkadaş gojiyi yemekten önce aç yiyormuş kuru üzüm gibi 7-8 tane dedi çok iyi geldi dedi.

onu da alayım ama sürekli bunlarla olmuyor ya her gün ayrı su yapıyorum. bi gün hurma, bi gün kayısı, yarın başka bişi yapıcam aç içmek için
bu arada arkadaş gojiyi yemekten önce aç yiyormuş kuru üzüm gibi 7-8 tane dedi çok iyi geldi dedi.
dene bakalım.hangisinden fayda göürüsen

Meraba kızlar 59.8 deyim bu hafta sahada dikkat edicem inş daha fazla veririm çok yavaş gidiyor kilolar yinede pes etmek yok

Ben bugun kahvaltida bir haslanmis yumurta bir iki parca peynir dort parmak buyuklugunde ekmek.oglen yemegi yaparken iki uc lokma haslanmis et.nohut pistimi diye tatma.oglen bir kase yogurtlu yemegim vardi.belimdeki simitlerden kyrtulsaydim.ucuncu haftama basladim.midemi iyiden iyiye kucultmusum.haydi kizlar.fit olucaz fit.simdi dayanamadim iki tane cikolatali biskuvi attim

Meraba kızlar 59.8 deyim bu hafta sahada dikkat edicem inş daha fazla veririm çok yavaş gidiyor kilolar yinede pes etmek yok
hoşgeldin canım.ilk kilon kaçtı

Kahvaltı
Nesfit
Yeşilçay
Çeyrek elma
İnş günün devamında iyi bi şekilde devam eder
çok guzel afiyet olsun.nesfıt dıyetımı yapıyorsun..bende k-flaes var genelde akşam yogurtla tuketmeyı nseverım.bu aralar yapmıyorum ama

benım boyumda 1,62.

Ben bugun kahvaltida bir haslanmis yumurta bir iki parca peynir dort parmak buyuklugunde ekmek.oglen yemegi yaparken iki uc lokma haslanmis et.nohut pistimi diye tatma.oglen bir kase yogurtlu yemegim vardi.belimdeki simitlerden kyrtulsaydim.ucuncu haftama basladim.midemi iyiden iyiye kucultmusum.haydi kizlar.fit olucaz fit.simdi dayanamadim iki tane cikolatali biskuvi attim
e öglen yemegı yememışsın ozaman :)) ben bi 5 kılo vermezsem şöyle pek hissetmıyorum zayıfladıgımı.kılo fazla olunca.

evett sabah arada cevıuz ve kuru kayısı yedım.
öglen haşlama baget fırında sogan ve az patates yanındada yogurt vardı..2 tanede etimek myedim..(fazlamı olduki )
ikindi arada avuç içim kadar fındık ve bademle yeşil çay içtim..
akşam yıne tavuk yogurt ve etımek yemeyı duşunuyorum..
2-3 tane etımek kaldı evde onuda bugun bıtsın dıye yıyorum

kızlar sayfamızı diyet günlüklerine taşıtayımmı..aslında diyet gunluklerıne acacktım yanlışlıkla buraya açmışım :)) açınca farketmıştım..burda kalsınmı taşıyalımmı

günaydınn...
sabah son kalan etımekle omlet,az peynıridomates salatalıkla gunume başladım..

Back
X