Tek başına kilo veremeyenler

Günaydın
bir bardak su içip muz ve sütle kahvaltı yapıldı.
canım yoğurt yakmıyor bende azim sıkıntısı var
Afiyet olsunn. Benım mide üst üste yıyınce yogurdu maya oldugu için herhal ekşime yapıyo ama benı yogurt çok susayır o ıyı bışey

Sabah yıne 2 dılım ekmek oenır domates salatalık ve maydanoz az bi bal
Öglen ton balıklı salata yıne 2 dılım ekmekle

Kahvaltida bir dilim teragli ekmek.sekersiz cay, oglen.kucuk bir parca borek bir kase mercimek corba.aksamada aynisi var......vallhi bu formu acan arkadasima tesekkurler.buraya yaziyorum rahatliyorum.baska zman olsaydi.simdiye birakirdim.iki hafta olmak uzereeee

öğlen beşamel soslu tavuk ve ayran o kadar üzerine de 20 dk yürüyüş
Ow çok guzelll

Kahvaltida bir dilim teragli ekmek.sekersiz cay, oglen.kucuk bir parca borek bir kase mercimek corba.aksamada aynisi var......vallhi bu formu acan arkadasima tesekkurler.buraya yaziyorum rahatliyorum.baska zman olsaydi.simdiye birakirdim.iki hafta olmak uzereeee
Ben açtım ben :))))
Kahvaltın çok az geldı bana. Öglen çok guzel.
Aynı duşunce bendede var az yıyım ne yazarım yoksa kıloyu dıyorum :)) benımde 2 hafta olacak kısmetse sen pazar başladın ben pazartesı

İkindi kuru kayısı, cevız ve kahve içtim
Akşam kendıme karnabahar haşlayıp yogurt ve pul bıberli 2 dılım ekmekle yedım.
Bugun genel olarak ıyı atlattım. Darısı hafta sonuna. Zaten ne oluyosa hafta sonu oluyo . Hafta sonunu halletsem super olacak.

Dunki menüm
Sabah süt muz
Ara fındık
Öğlen fırında tavuk ayran
Ara muzlu sut
Akşam salata bi kase corba ayran yarım tambugday ekmegi

Benim dünkü sabah menüm: 1 haşlanmiş yomurta, 2 dilim kepek ekmeği, 5 adet zeytin
Ara: 1 bardak süt ,1tane meyve
Öglen :3 adet köfte, salata, yoğurt
Ara :biraz findik
Aksam: bir kase çorba: doyana kadar salata
Buda benim yediklerim bilmiyorum iyimi inş zayiflarim:KK76:

Bugün menüm vasaat ama yuruyus 3 saat

Sabah atistirmalik hurma kayısı
Sonrasında açık büfe kahvaltı
Ara bir bardak boza
Akşam et burger ayran patates
Dondurma
2 litre su

Benim dünkü sabah menüm: 1 haşlanmiş yomurta, 2 dilim kepek ekmeği, 5 adet zeytin
Ara: 1 bardak süt ,1tane meyve
Öglen :3 adet köfte, salata, yoğurt
Ara :biraz findik
Aksam: bir kase çorba: doyana kadar salata
Buda benim yediklerim bilmiyorum iyimi inş zayiflarim:KK76:
menun çok guzel afiyet olsun.
,

Bugün menüm vasaat ama yuruyus 3 saat

Sabah atistirmalik hurma kayısı
Sonrasında açık büfe kahvaltı
Ara bir bardak boza
Akşam et burger ayran patates
Dondurma
2 litre su
en azından yutuyuş yapmışsın barı..mesala o gün çok kaçmak yaptınya eger ertesı gunu hemen kendıne çekı duzen verırısen o yedıklerın yag olarak kalmadan gıdıyo.fakat ertesı günüde kaçamaklara devam edersen maalesef kilo artışı böyle oluyor..şu hafta sonu neden böyle yıyerek geçiriyoruz :)))

dun sabah peynır maydanoz 2 dılım ekmek domates yedım.
ara.kuru kayısı ve cevız ve kahve
bi ara daha yaptım çocuklara mısır patlattım :( ama küçük bi kase mısır ve yeşil çay içtim
akşam.yogurt ve makarna yedım..
akşam yıne kahveyle küçük bi bitter çikolata yedım..pofffff ://

bugun toparlıyorum inşallh.
sabah 2 etımek ,peynır,domates ve çay dı menum..
henuz bişey yemedim..çocuklara pizza yapıcam.inşallh yemem..yok yok yemıycem ..ben neyesem yaa...

yarın kilo bildirimi yapıcaz hıııı tamammı...en azından ben kılomu yazacagım canlar..

Slam kizlar dun giremedim.ama yediklerime dikkatttim. Bugun kahvaltida bir haslanmis yumurta.
Bir iki tane zeytin ve bal. Ara ogunde bir tane sekerpare tatlisi.napim cok canim cekti.oglen ne yiyecegi i bilmiyorum.ama asil surpriz sonda bu hafta da 700gr verdim.63.700 e indim.

günaydın hanımlar

kilo 76,300 kabız olarak

pazar sabah kahvaltı
yumurta
1,5 dilim tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
siyah çay

ara ütü yaptım :D:D:D
ev temizledim

akşam
kiremitte tavuk ayran biraz ekmek

1 saat yürüyüş

bugün kahvaltı
2 dilim tam buğday
çay
beyaz peynir
zeytin

Slam kizlar dun giremedim.ama yediklerime dikkatttim. Bugun kahvaltida bir haslanmis yumurta.
Bir iki tane zeytin ve bal. Ara ogunde bir tane sekerpare tatlisi.napim cok canim cekti.oglen ne yiyecegi i bilmiyorum.ama asil surpriz sonda bu hafta da 700gr verdim.63.700 e indim.
tebrik ederim çok güzel gidiyosun:KK9:

Back
X