Tek başına kilo veremeyenler

Günaydınn:KK68:
Dün yagmur vardı bugun güneş.. İnşallah böyle devam eder..azda olsa yürüsem ıyı olacak

Sabah klasık kahvaltı ama ekmek fazla kaçtı. Dün kandıl olunca pide ekmek kaldı. Onu yedım :(

Gunaydinlar sabah 9bucukta 3det kucuk kepek ekmegiyle 1biber biraz beynir 5zeytin yedim aksamda bir tabak kara lahana yemegi yedim

Günaydın
Sabah 3 adet yumurta ve dere otu maydanoz ile salata yaptım yedim
ara yeşil elma
1 lt su
afiyet olsun.bende bayılırım yumurta salatasına

Dün abartıp sabah 65 i görünce karar verdim tatlı ve ekmek yemiyorum arkadaş En Büyük KK
olsun fatma.bu saatten sonrasına dıkkat edecegız artık..
ekmek yersende sadece ekmek ye..daha öncede yazdım ara ögun gotuır işe.aç kalma.kuru kayısı incir.yada leblebi..akşam daha az yemenı saglar

Zaten calisiyorum ise yurume gidiom 15dakka birda oturumuyom.yuruyom.gun icinde ama bakalim.pazara kadar belki vrririm yarm.kiloda.olsa insallah keske haftam.dolmadan tartilmasaydim

Zaten calisiyorum ise yurume gidiom 15dakka birda oturumuyom.yuruyom.gun icinde ama bakalim.pazara kadar belki vrririm yarm.kiloda.olsa insallah keske haftam.dolmadan tartilmasaydim
bozma maoralını..bi kaç gun kılo yerınde sayıp bi anda 700gr verdıgınde oluyo.benımde başıma gelıyo aynen.dun çok guzel dıyetımı yaptım sabah bi tartıldım 100gr gıtmış..bi kaç gune dahada gıdecek emınım..hiç bozma aynen devam

günaydın kızlar.limonlu ılık suyumu içtim sonra 2 yumurta iki parça peynir yarım simit salatalık domtes şekersz bi bardak çayımı içtim saat 10 da.bugn yine yüryşmü yapıcm inşallah.henz öğln ve akşm ne yiyeceğim belli değil:-)

günaydın kızlar.limonlu ılık suyumu içtim sonra 2 yumurta iki parça peynir yarım simit salatalık domtes şekersz bi bardak çayımı içtim saat 10 da.bugn yine yüryşmü yapıcm inşallah.henz öğln ve akşm ne yiyeceğim belli değil:-)
afiyet olsun . Yuruyuşe cıkarken çocuklarlamı çıkıyorsun?

Arkadaşlar bişey sorucam.bende panik atak var aç kalamıyorum kendimce azalttım biraz kalori hesabı yapıyorum günden1200 kalori alıyorum bazen az yedim diye pizza abur cubur yiyorum ama kalorim geçmeden.sizce bu zayıflamamı yavaşlatır mı

afiyet olsun.bende bayılırım yumurta salatasına

olsun fatma.bu saatten sonrasına dıkkat edecegız artık..
ekmek yersende sadece ekmek ye..daha öncede yazdım ara ögun gotuır işe.aç kalma.kuru kayısı incir.yada leblebi..akşam daha az yemenı saglar
Bir liste gördüm, çayla beraber kullanılıyormuş bende aynını benim aldığım çayla deniycem inşallah fayda eder

Back
X