Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun..öglen bişey yemedınmı..epey ara vermış oldunyaGunaydinlar sabah 9bucukta 3det kucuk kepek ekmegiyle 1biber biraz beynir 5zeytin yedim aksamda bir tabak kara lahana yemegi yedim
tamam oldu bak :))Oglende bir salatalik yedim ara ogunde bir tane armut yedm
bi şişkinlik olabılır.bolsu iç.yogurt ye..sporda şart aslında zamanın varsa yarım saatde olsa yuru.yada evde aç youtubeyı harektlerden yapPazar gunu tartilmistim 69.7dim sabahta tartildm ayniyim hic vermemisim ya
afiyet olsun.bende bayılırım yumurta salatasınaGünaydın
Sabah 3 adet yumurta ve dere otu maydanoz ile salata yaptım yedim
ara yeşil elma
1 lt su
olsun fatma.bu saatten sonrasına dıkkat edecegız artık..Dün abartıp sabah 65 i görünce karar verdim tatlı ve ekmek yemiyorum arkadaş![]()
bozma maoralını..bi kaç gun kılo yerınde sayıp bi anda 700gr verdıgınde oluyo.benımde başıma gelıyo aynen.dun çok guzel dıyetımı yaptım sabah bi tartıldım 100gr gıtmış..bi kaç gune dahada gıdecek emınım..hiç bozma aynen devamZaten calisiyorum ise yurume gidiom 15dakka birda oturumuyom.yuruyom.gun icinde ama bakalim.pazara kadar belki vrririm yarm.kiloda.olsa insallah keske haftam.dolmadan tartilmasaydim
Yiyeceksen sadece sabahları ekmek ye dıyecektım yazmamışım :))Dün abartıp sabah 65 i görünce karar verdim tatlı ve ekmek yemiyorum arkadaş![]()
afiyet olsun . Yuruyuşe cıkarken çocuklarlamı çıkıyorsun?günaydın kızlar.limonlu ılık suyumu içtim sonra 2 yumurta iki parça peynir yarım simit salatalık domtes şekersz bi bardak çayımı içtim saat 10 da.bugn yine yüryşmü yapıcm inşallah.henz öğln ve akşm ne yiyeceğim belli değil![]()
Bir liste gördüm, çayla beraber kullanılıyormuş bende aynını benim aldığım çayla deniycem inşallah fayda ederafiyet olsun.bende bayılırım yumurta salatasına
olsun fatma.bu saatten sonrasına dıkkat edecegız artık..
ekmek yersende sadece ekmek ye..daha öncede yazdım ara ögun gotuır işe.aç kalma.kuru kayısı incir.yada leblebi..akşam daha az yemenı saglar