Tek başına kilo veremeyenler

Gunaydin canlar gec yaziyrm sabah beri is bitmedi sabah limonlu su ictim.ise yurudum 15Dakka sonra is yerinde abi pogca almis bir tanecik.yedm 1kayisi bir incir yedim bakalim.insallah oglene kadar dayanirim
afiyet olsun

basen egzersizi yapmaya calışıyorum akşamları yarım saat, hepsi bu papatya malesef :KK43:

offf sorma, hani herşeyden yesemde azıcık yesem dimi, sevdiğim bişeyin dibini buluyorum, ekmeği azalttım şükür, azimliyim sevdiğim yiyecekleri de azaltacağım miktarını...

yaşlısın 32 sin :)) burdakiler gençmi hep kızlar?? ben de 36 yaşındayım ve evet yarım saat egzersiz bile cok yoruyor beni akşamları, tek hayalim gecen yazki kotlarıma girebilmek ve yarım saat dişimi sıkıp yapıyuorum egzersizlerimi,sende eski fotograflarına bak Sevilay işe yarıyor :KK66:
denızcım senle nerdeyse yaşıtız.bende ilk zamanlar çok yoruluyodum.temponu yavaşça arttır.15dk yuru.yada egzersızlerını az arttır.emın ol alışacaksın.

Aksam yemegi olarak bir bucuk.lahmacun bol salata yedm oglende bir kepek.ekmegi az kasar az peynir yedm sabah bir pogaca bir armut karisk biraz ama kusura bakmayin
akşam aslında öglen olaydı sorun yoktu..biraz spor olaymış bugun en azından yedıgını yakardın

Bende öyleyim malesef :KK43: yaşamak için yiyenlerden olmak isterdim, ben sanki yemek için yaşıyorum :KK43:
sen bana ilk başlangıç kılonu.pazartesı gunu olan kılo yaz ve hedef kılonu yaz ilk sıraya yazıym..ve gunluk gel ne yıyıp ne içiyon tamamı şeker

menüm bir yumurta bi kase yoğurt domates salatalık ekmek yok öğlen üç badem iki elma küçük bi muz akşam iki çatal patates kızartması yoğurt yeşillik sebze.yüryş yok ama bugn çok yoruldm

07papatya 07papatya haklısın canım eski fotolarıma bakıyorum yenilerine bakıyorum günlüğümede koydum ordanda aramdaki farklara bakıyorum sürekli yaşlı değiliz tabiki ama çokta genç sayılmayız canım başımda beyaz saçlar şakaklarımı aydınlatıyor malesef :)

Sabah bir kayisi kurusu incir kurusu yedim bir bardak.limonlu su ictim ikitane tuzsuz etimek yedim labne surup bir kasede yogurt yedim yesil cay ictm arkidesler gunaydinlaar bu arada

menüm
sabah bi yumurta bi dilim k.ekmek az yoğurt
öğlen 8 petibör bisküvi 8 çilek lüçük bi muz
akşamda palamut ızgara ve salata yiyecem.bu arada bi kür buldum yapacam akşam yatmadan yarım saat önce üç kaşık yoğurt bi çay kaşığı pulbiber ve yarım limon yağları çözüyomuş özellikle göbeği.iki hafta aralıksz yapmak lazmmış varmısınz birlikte yapalım

Zaten sporla yapsaydim.zayiflardmama biraz dikkat ettim.yedigime.arada yurudm ama bana etki yapmadi ama zayifladm diyenler var canim insallah faydasinj gorurusn dene ama ben su konuda gordm.buyuk.abdeste cikartiyor

Zaten sporla yapsaydim.zayiflardmama biraz dikkat ettim.yedigime.arada yurudm ama bana etki yapmadi ama zayifladm diyenler var canim insallah faydasinj gorurusn dene ama ben su konuda gordm.buyuk.abdeste cikartiyor
büyük abdest işini yeşil kahve görüyor bende.bilmiyorum yorumlar çok güzel özellikle göbek için.benm 3 sezaryen olmş sarkık iğrenç bi göbrğim var.alt karın için hareketlerde yapıyorum az toplandı sanki.bunuda deneyecem sonuçta doğal şeyler bi zarar görmem.iki hafta göz açıp kapayana kadar geçer.bi hafta sonra etkisi varmı yazarım.kilom bu hafta durmş mesela onu kıpırdatacakmı bakalım.çok.inanarak başladm az önce yedim inşlh işe yarar

Gunaydin bayanlar kahvaltimi yaptim ise gidiyorum bir haslanmis yumurta az peynir biraz ceviz ikinkucuk etimek bir kupa yesil cay

dünkü menüm
2 dılım ekmek
peynırlı omlet
domates salatalık
az bal,yeşil çay

öglen
3kofte 1 patlıcan 2 biber
ızgara yaptım sebzelerın üzerıne biraz yogurt
1 dılım ekmek
bol salata

ara:3 kuru kayısı sütlü nescafe
akşam:1 kase yogurt

sporum
350 ip atlama
15dk.basen göbek hareketlerı
70dk.tempolu yuruyuş

menüm bir yumurta bi kase yoğurt domates salatalık ekmek yok öğlen üç badem iki elma küçük bi muz akşam iki çatal patates kızartması yoğurt yeşillik sebze.yüryş yok ama bugn çok yoruldm
afiyet olsun canım..

07papatya 07papatya haklısın canım eski fotolarıma bakıyorum yenilerine bakıyorum günlüğümede koydum ordanda aramdaki farklara bakıyorum sürekli yaşlı değiliz tabiki ama çokta genç sayılmayız canım başımda beyaz saçlar şakaklarımı aydınlatıyor malesef :)
e tabi öyle aynı degılız ama.bırakmamkta lagzım :)

Sabah bir kayisi kurusu incir kurusu yedim bir bardak.limonlu su ictim ikitane tuzsuz etimek yedim labne surup bir kasede yogurt yedim yesil cay ictm arkidesler gunaydinlaar bu arada
afiyet olsun canım gayet guzel

menüm
sabah bi yumurta bi dilim k.ekmek az yoğurt
öğlen 8 petibör bisküvi 8 çilek lüçük bi muz
akşamda palamut ızgara ve salata yiyecem.bu arada bi kür buldum yapacam akşam yatmadan yarım saat önce üç kaşık yoğurt bi çay kaşığı pulbiber ve yarım limon yağları çözüyomuş özellikle göbeği.iki hafta aralıksz yapmak lazmmış varmısınz birlikte yapalım
afiyet olsun.canım o kürü arada bende yapıyorum.faydalı bence yap yap :)

büyük abdest işini yeşil kahve görüyor bende.bilmiyorum yorumlar çok güzel özellikle göbek için.benm 3 sezaryen olmş sarkık iğrenç bi göbrğim var.alt karın için hareketlerde yapıyorum az toplandı sanki.bunuda deneyecem sonuçta doğal şeyler bi zarar görmem.iki hafta göz açıp kapayana kadar geçer.bi hafta sonra etkisi varmı yazarım.kilom bu hafta durmş mesela onu kıpırdatacakmı bakalım.çok.inanarak başladm az önce yedim inşlh işe yarar

kılo verdıkçe toparlayacaksın tabı..bantla daha ıyı spor yapmış olacaksın.

Gunaydin bayanlar kahvaltimi yaptim ise gidiyorum bir haslanmis yumurta az peynir biraz ceviz ikinkucuk etimek bir kupa yesil cay
afiyet olsun şekerım.gunaydın

gunaydın kızlar.benım mınık kız tabletı düşürdü kapandı.tekrar açılmadı ne yaptıysak.tamıre gonderdık oda açılmıyo ana bayıyıye gıdecek demış.sehiş dışına gıttı tablet.o yuzden sık gelemıyorum..pc ye her zaman oturamıyorum.tam oturacagım ya çocuklar oturmuş oluyo.yada işim oluyo.tablet rahattı..neyse gelır bi 10 gune kadar herhal.

dünkü menüm
2 dılım ekmek
peynırlı omlet
domates salatalık
az bal,yeşil çay

öglen
3kofte 1 patlıcan 2 biber
ızgara yaptım sebzelerın üzerıne biraz yogurt
1 dılım ekmek
bol salata

ara:3 kuru kayısı sütlü nescafe
akşam:1 kase yogurt

sporum
350 ip atlama
15dk.basen göbek hareketlerı
70dk.tempolu yuruyuş
afiyet olsun menü ve spor süper maşallah

gunaydın kızlar.benım mınık kız tabletı düşürdü kapandı.tekrar açılmadı ne yaptıysak.tamıre gonderdık oda açılmıyo ana bayıyıye gıdecek demış.sehiş dışına gıttı tablet.o yuzden sık gelemıyorum..pc ye her zaman oturamıyorum.tam oturacagım ya çocuklar oturmuş oluyo.yada işim oluyo.tablet rahattı..neyse gelır bi 10 gune kadar herhal.
geçmiş olsun canım.çocuklar sağlam bişi bırakmıyorlar malesef.canları sağolsn

Back
X