- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
afiyet olsunGunaydin canlar gec yaziyrm sabah beri is bitmedi sabah limonlu su ictim.ise yurudum 15Dakka sonra is yerinde abi pogca almis bir tanecik.yedm 1kayisi bir incir yedim bakalim.insallah oglene kadar dayanirim
denızcım senle nerdeyse yaşıtız.bende ilk zamanlar çok yoruluyodum.temponu yavaşça arttır.15dk yuru.yada egzersızlerını az arttır.emın ol alışacaksın.basen egzersizi yapmaya calışıyorum akşamları yarım saat, hepsi bu papatya malesef
offf sorma, hani herşeyden yesemde azıcık yesem dimi, sevdiğim bişeyin dibini buluyorum, ekmeği azalttım şükür, azimliyim sevdiğim yiyecekleri de azaltacağım miktarını...
yaşlısın 32 sin :)) burdakiler gençmi hep kızlar?? ben de 36 yaşındayım ve evet yarım saat egzersiz bile cok yoruyor beni akşamları, tek hayalim gecen yazki kotlarıma girebilmek ve yarım saat dişimi sıkıp yapıyuorum egzersizlerimi,sende eski fotograflarına bak Sevilay işe yarıyor![]()
akşam aslında öglen olaydı sorun yoktu..biraz spor olaymış bugun en azından yedıgını yakardınAksam yemegi olarak bir bucuk.lahmacun bol salata yedm oglende bir kepek.ekmegi az kasar az peynir yedm sabah bir pogaca bir armut karisk biraz ama kusura bakmayin