Tek başına kültür turlarına katılan var mııı

Bence hic gitmemekten evládır .Belki de hayatinizin tatili,turu olur.Yeni yeni insanlarla tanisabilirsiniz.Neden olmasin.

Selam,

Tek başına tatille ilgili sorum, derdim.

Tüm yakın arkadaşlarım ya nişanlı ya evli ya da sevgilisi var. Mecburen bu sene de tek gidicem, tek başıma eğlenebiliyorum, sıkılmıyorum ama ama ama kendimi tuhaf hissediyorum. Aileme tek gidiyorum diyemeyeceğim için yalan söylüyorum, iş arkadaşlarıma tek gittim desem bi garipseyecekler bi yıkık gibi bakacaklar diye yalan söylüyorum. (hiç arkadaşın yok mu vs diye laf edecekler ve kendimi kötü hissedeceğim hiç gerek yok.) siz kötü hissediyor musunuz??

İkinci sorum tek başına yürüyüş, kültür turlarına katıldınız mı? Nasıl geçiyor tek başına, sıkıcı oluyor mu, eğlenebiliyor musunuz :/
bunda çekinilecek ne var ben onu anlamadım, ben evlenmeden önce tek gidiyordum tatile neden çünkü arkadaşlarla izin günümüz denk gelmiyordu, ben de kimsenin keyfini bekleyecek değildim pek ala eğniliyor, ki kaldıki ben gittiğim turlarda, tatilde vs . arkadaş da edinmiştim. turda hele kimse yalnız kalmıyor

Back
X