Tek başına kültür turlarına katılan var mııı

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selam,

Tek başına tatille ilgili sorum, derdim.

Tüm yakın arkadaşlarım ya nişanlı ya evli ya da sevgilisi var. Mecburen bu sene de tek gidicem, tek başıma eğlenebiliyorum, sıkılmıyorum ama ama ama kendimi tuhaf hissediyorum. Aileme tek gidiyorum diyemeyeceğim için yalan söylüyorum, iş arkadaşlarıma tek gittim desem bi garipseyecekler bi yıkık gibi bakacaklar diye yalan söylüyorum. (hiç arkadaşın yok mu vs diye laf edecekler ve kendimi kötü hissedeceğim hiç gerek yok.) siz kötü hissediyor musunuz??

İkinci sorum tek başına yürüyüş, kültür turlarına katıldınız mı? Nasıl geçiyor tek başına, sıkıcı oluyor mu, eğlenebiliyor musunuz :/

Aynı düşünceleri ben de paylaşıyorum. Konudaki cevapları takipteyim... Birde tek başına yurt dışına çıkmak mantıksız bir hareket mi onu da merak ediyorum...

Hiç mantıksız gelmiyor, gaz vermek için de demiyorum ama kafamdan hala çevrenin bakışını atamıyorum sudjdjfufjf

Gitmedim hiç tek.Bu yıl gitmeyi çok istiyorum ama eşim istemiyor.Kucuk çocuğum var esim de yanimda değil.Sartlar uygun olsaydı özellikle karadeniz turuna katimayi çok istiyorum.Bence hiç cekinmeyin gidin sonra gitmek ister gidemezsiniz😁

Ben yalniz gezerim, yalniz basima bir kafeye ya da yuruyuse giderim ama kultur turu, tatili yalniz sevmiyorum. 🙄
Bu işi sevip sevmeyeceginiz tamamen kararkterinizle alakali. Ama evde oturmaktansa en azindan deneyin bir sanş verin belki size uygundur.

Gitmedim hiç tek.Bu yıl gitmeyi çok istiyorum ama eşim istemiyor.Kucuk çocuğum var esim de yanimda değil.Sartlar uygun olsaydı özellikle karadeniz turuna katimayi çok istiyorum.Bence hiç cekinmeyin gidin sonra gitmek ister gidemezsiniz😁

Ben de gitmeyi düşünüyorum hatta tek başına olunca daha kolay iletişim kuruluyor ama yalan söylüyorum her seferinde aileme garip oluyor :d

Ben yalniz gezerim, yalniz basima bir kafeye ya da yuruyuse giderim ama kultur turu, tatili yalniz sevmiyorum. 🙄
Bu işi sevip sevmeyeceginiz tamamen kararkterinizle alakali. Ama evde oturmaktansa en azindan deneyin bir sanş verin belki size uygundur.

Tek başıma gezmeyi, yürümeyi, kafeye gitmeyi ben de çok severim ama tur olayında kötü hisseder miyim herkes birbiriyle oturup konulurken bilemedim sjdmdjdnjd

Aynı düşünceleri ben de paylaşıyorum. Konudaki cevapları takipteyim... Birde tek başına yurt dışına çıkmak mantıksız bir hareket mi onu da merak ediyorum...
Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa yakın bir arkadaşım , Kudüs , Balkanlar ve iskandinavyaya tek başına gitti . Ben tek başıma cesaret edemem ama

Tek başıma gezmeyi, yürümeyi, kafeye gitmeyi ben de çok severim ama tur olayında kötü hisseder miyim herkes birbiriyle oturup konulurken bilemedim sjdmdjdnjd

Yani benim konuşma istegim olur mutlaka. 🙄 Bana gore uzun geziler yalniz guzel olmuyor ama gidebilecekken sirf yaninda insan yok diye evde vakit gecirmekte bir kayip gibi geliyor.

Kisa turlarla bir deneyin en azindan.

Yani benim konuşma istegim olur mutlaka. 🙄 Bana gore uzun geziler yalniz guzel olmuyor ama gidebilecekken sirf yaninda insan yok diye evde vakit gecirmekte bir kayip gibi geliyor.

Kisa turlarla bir deneyin en azindan.

Evet aslında denemek için 2 günlük bi tur buldum, gitmek istediğim de bi yer. Denemiş olurum :D

Keşke arkadaş olsak yaaa :D Ben de bu yıl tek başıma gidecektim :) Gidemedim.

Kültür değil ama yürüyüş turlarına tek başıma katıldım. :) Evet dürüst olmak gerekirse biraz sıkıcı oluyor :D Dinlenme aralarında herkes arkadaşıyla, eşiyle falan. Ben tek başıma çimenlere uzanıp yatmıştım :D Çok fazla sessizlik oluyor.

Ama ben spor için gitmiştim o yüzden çok önemsemedim. :) Kendimi daha özgüvenli, daha cesur hissettiğimde bi gerçek.

Eğer mevzu yeni bir şehir, gezmek falansa evet ona da tek gittim. O daha güzel, sıkıcı olmuyor. Çünkü birçok yeni yer keşfediyorsun, geziyorsun. Eğer keşfedilecek yerler azalırsa sıkılıyorsun ama evet :(

Back
X