• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başına mutlu olabilmek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Beceremiyorum yani zor geliyor yaşım 22 olduktan sonra başladı bu duygular bedenimde sürekli bir yalnızlık taşıyorum gibi. Erkeklerden kaçıyorken üzülmekten korkarken içten içe aslında ne çok ihtiyacım var iyi birine güvenmeye sevmeye ve sevilmeye bir karsı cinse.. Evliliğe yürüyebileceğim bie erkeğe..

Tam pozitif düşündüm derken calistigim firmanın birinde biriyle tanıştım sadece bir hafta oldu. Sadece. Ve ben her zamanki gibi hayaller kurdum heyecanlandım hep böyle oluyor bunu engellemenin yolu var mıdır?

Konustuk dini konularda olan düşüncelerimizi paylaştık ortak arayıslarımızdan. ki uyumadığını gördüm ama etkilendim ondan. Yaşım 24 o ise 35 yasında ama hiç göstermiyor 27 filan sanmıştım orda da yıkıldım. Onu gectim aptal bir ceylan gibi hayal kurdum ve öğrendim ki bugün birkaç kez sözlenmiş bir kez nişanlanmış ve birkaç kişiyle de yaşamış. Şaka sandım. Değilmiş. Yani yine hüsran yine ben birşeyler hissettim ama yanlış biri olduğunu anladım. Yine bir U dönüşü. Evet saçma diyeceksiniz bir hafta ne ki diyeceksiniz ama etkilenmiştim :( ve asıl üzüldüğüm neden hep yanlıs kişilere rastlıyorum. Doğru birine ihtiyacım var. Kendi kendimi mutlu etmekte zorlanıyorum. Birine bağlaması.mutluluğu bunı da biliyorum. Ama çabuk kapılan biriyim duygusalım bunları nasıl aşarım bilmiyorum.

Ve son olarak ona artık yazmıyorum uygun olmadığımızı anladım her yönden ne yaş ne inanç ne yaşam tarzı.. Pazartesi yanıma gelecek bir an önce işlerini bitirmek istiyorum o firmanın görmek istemiyorum onu.

Beceremiyorum yani zor geliyor yaşım 22 olduktan sonra başladı bu duygular bedenimde sürekli bir yalnızlık taşıyorum gibi. Erkeklerden kaçıyorken üzülmekten korkarken içten içe aslında ne çok ihtiyacım var iyi birine güvenmeye sevmeye ve sevilmeye bir karsı cinse.. Evliliğe yürüyebileceğim bie erkeğe..

Tam pozitif düşündüm derken calistigim firmanın birinde biriyle tanıştım sadece bir hafta oldu. Sadece. Ve ben her zamanki gibi hayaller kurdum heyecanlandım hep böyle oluyor bunu engellemenin yolu var mıdır?

Konustuk dini konularda olan düşüncelerimizi paylaştık ortak arayıslarımızdan. ki uyumadığını gördüm ama etkilendim ondan. Yaşım 24 o ise 35 yasında ama hiç göstermiyor 27 filan sanmıştım orda da yıkıldım. Onu gectim aptal bir ceylan gibi hayal kurdum ve öğrendim ki bugün birkaç kez sözlenmiş bir kez nişanlanmış ve birkaç kişiyle de yaşamış. Şaka sandım. Değilmiş. Yani yine hüsran yine ben birşeyler hissettim ama yanlış biri olduğunu anladım. Yine bir U dönüşü. Evet saçma diyeceksiniz bir hafta ne ki diyeceksiniz ama etkilenmiştim :KK43: ve asıl üzüldüğüm neden hep yanlıs kişilere rastlıyorum. Doğru birine ihtiyacım var. Kendi kendimi mutlu etmekte zorlanıyorum. Birine bağlaması.mutluluğu bunı da biliyorum. Ama çabuk kapılan biriyim duygusalım bunları nasıl aşarım bilmiyorum.

Ve son olarak ona artık yazmıyorum uygun olmadığımızı anladım her yönden ne yaş ne inanç ne yaşam tarzı.. Pazartesi yanıma gelecek bir an önce işlerini bitirmek istiyorum o firmanın görmek istemiyorum onu.
Canim seni anlayabiliyorum her kadin yasi kac olursa olsun hayatinta karsi cinsin varligina ihtiyac duyuyor.

Ama yasin kucuk onunde daha o kadar zaman var ki elbet cikacak karsina seni anlayip sevecek hayatini birlestirecegin biri

Konustuk dini konularda olan düşüncelerimizi paylaştık ortak arayıslarımızdan. ki uyumadığını gördüm ama etkilendim ondan. Yaşım 24 o ise 35 yasında ama hiç göstermiyor 27 filan sanmıştım orda da yıkıldım. Onu gectim aptal bir ceylan gibi hayal kurdum ve öğrendim ki bugün birkaç kez sözlenmiş bir kez nişanlanmış ve birkaç kişiyle de yaşamış. Şaka sandım. Değilmiş. Yani yine hüsran yine ben birşeyler hissettim ama yanlış biri olduğunu anladım. Yine bir U dönüşü. Evet saçma diyeceksiniz bir hafta ne ki diyeceksiniz ama etkilenmiştim :KK43: ve asıl üzüldüğüm neden hep yanlıs kişilere rastlıyorum. Doğru birine ihtiyacım var. Kendi kendimi mutlu etmekte zorlanıyorum. Birine bağlaması.mutluluğu bunı da biliyorum. Ama çabuk kapılan biriyim duygusalım bunları nasıl aşarım bilmiyorum.

Hakkınızda hayırlısı herkesin karakteri farklıdır olaylara karşı tepkilerimiz,duruşlarımız da anlayabiliyorum sizi bende o tür bir insanım kaderin üstünde de bir kader vardır eninde sonunda bulur sizi kaderiniz akışına bırakmalı

Canim seni anlayabiliyorum her kadin yasi kac olursa olsun hayatinta karsi cinsin varligina ihtiyac duyuyor.

Ama yasin kucuk onunde daha o kadar zaman var ki elbet cikacak karsina seni anlayip sevecek hayatini birlestirecegin biri

Degilsin hic merak etme :)

ben de 31 yaşındayım ve doğru insanla karşılaşamadım hala. umutsuz değilsin yani:)

Hakkınızda hayırlısı herkesin karakteri farklıdır olaylara karşı tepkilerimiz,duruşlarımız da anlayabiliyorum sizi bende o tür bir insanım kaderin üstünde de bir kader vardır eninde sonunda bulur sizi kaderiniz akışına bırakmalı

Bahsettiğim kişi hakkında düşünceniz nedir?

Bahsettiğim kişi hakkında düşünceniz nedir?
Söz konusu kisi senin dengin degil bence ben yas konusuna pek takılanlardan degilim ne kadar dogru ne kadar yalnis oldugunu bilemem ama dogru bi kisi olsa bir kac soz ve nisan tecrubesi yasamszdi diye düşünüyorum dunyanin butun kotu indanlari bunu bulmus olamaz ya

Yasin daha kucuk oldugu icin oyle hayallere kapilmissin hayallerinin daha buyyk sekilde yıkıldığıda olacak ama gunun birinde dogru insan gelecek bence

Hosgeldin cürük erik aramiza. Merak etme sen de yavas yavas kabullenirsin yalnizligi.

Ama surekli daha huyunu suyunu bilmediginiz biri hakkinda hayal kurup oldu bittiye getirmek sizi cok yipratir. Bu konuda eksiklik hissettiginiz icin acele ediyor olabilirsiniz ama o eksigi yanlis bi insanla doldurmak hayatinizi olumsuz yonde etkiler ve guven problemleri yasamaniza sebebiyet verir...

Yaşın bence küçük bu yüzden karamsarlığa kapılmamalısın. Allah hayırlısıyla çıkaracaktır karşına iyi bir insan elbet. Çok çabuk kapılmamalısın böyle. Acele etmeden hayırlısını beklemek en doğrusudur. Allah karşına hayırlı insanı çıkarsın.

Sanki bu konuyu ben açtım gibi hissetim okurken :cry:
Bende hep kendime bunu soruyorum hep gidip olur olmaz sacma insanlara aşık oldum:KK42: hepsinin sevgilisi oldu..Nişanlandı falan falan...
kendime bazen cidden kızıyorum hep acıçektim,Hep kalbim yandı.. bende herkesten darbe yedim ailem beni hep yüz üstü bıraktı tutunacak bi dal aradım hep ama o dal hep elimde kaldı :KK43:Artık o kadar yoruldum ki son 2 senedir kimseye güvenmez,özellikle erkeklerden nefret eder oldum :KK1: Hayal kurdum hep ama hayal olarak kaldı :KK14:

Son düzenleme:
Bir kadın önce kendi başına, yalnızken Mutlu olmayı bilmeli, sonra birlikte Mutluluğunu paylaşabileceği bir erkek aramalı. Mutluluğu karşı cinste aramayın, önce kendi içinizde bulun.
Zaman Leydisi ne katılıyorum. Bir insan kendi kendine de gerçekten mutlu olmayı öğrenmeli çünkü böyle olmazsa hep başkalarının davranışına duygusuna göre şekil alıyor insan ister istemez. Bu da insanı bir süre sonra çok yıpratıyor. Çünkü karşıdaki de insan onun da hatası olabilir ama bunu düşünmeden hareket edince üzülen yine biz oluyoruz. Konu sahibi sizin aileniz yok mu ? Anne baba krdeş ? Aile bence hayattaki en büyk mutluluk kaynağı hiç annenin babanın seni yalnız bıraktığını gördün mü (her manada) istisnalar tabiki olabilir ama genelinden bahsediyorum. Anne baba hiçbir karşılık beklemeden seni seven seni her durumda koruyan haklı haksız olsan da. İnsan ailesinin değerini bilmeli ilk sıra aile bence kendinden sonra. İkincisi de hayat arkadaşın olmalı bence ama ona da asla onsuz yapamam diye düşünmeyeceksin ve belli etmeyeceksin çünkü bu hayatta her şey oluyor görüyoruz.

Kesinlikle evlenmis olmak icin evlenme. Kendini hazir hissetmiyorsan , hayatina birisini sokma derim.. Ister sevgili olarak, ister es olarak, sonucta en degerli olan sey yani 'zamanini' onunla gecirceksin..
Buarada, insanlar sozlenmis, nisanlanmis, bosanmis olabilirler.. Hikayelerini tam olarak dinlemeden, o insanlarla vakit gecirip onlari tanimadan , anlayamazsin. Onyargili yaklasmamaya calis derim ben. Umarim yorumumu yablis anlamazsin.Her sey gonlunce olshn, Allah hayirlisini nasip eder insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X