Tek basina , sevgiliyle hep gidilen meyhaneye gitmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alkolü sevmiyorum. Ama içip içip “senin için ölürümmm “der misiniz? Halen unutamamış gibi görünüyorsunuz buradan…

Romantize etmişsiniz ama gideyim görüneyim, göreyim çabasından başka bir şey değil. Yapmayın, çok aciz görünürsünüz.
Bence de

Konu sahibi; onun gideceği gün gitme
Başka gün git
Şimdi “ama fasıl şu gün, o da aynı gün gider” falan diyeceksin
Yapma. Dürüst ol, onunla karşılaşmak için gitmek istiyorsun demek bu

Yanında biri olsun ya da olmasın, aciz bir görüntü vereceksin. Unutamamış ve barışmak isteyen bir görüntü

İtiraf et onun için gidiyorsun, kız kıza çatlatacaksın gülüyor eğleniyor ama yeni birini hemen bulmayacak kadar da noomusslı diye düşünmesini sağlayacaksın.

Tek gidersen tek kalmış diye çatlatamayacaksın.

Sonra adam aaaa neyi kaybetmişim ben diyecek adım atacak tekrar barışacaksınız diye umuyorsun içten içe.

Mekanı sevsen adam eski eşin çocuklarının babası bile olsa ister tek giderdin ister başkasıyla umrunda olmazdı.

O sebeple ayrılığı atlatmadan gitme.

Arkadaşlarınızla gitseniz hadi neyse de tek gitmeniz niyetinizi çok belli eder. Adam da tecrübeli uyanık bir tip yemez. Yapmayın bence
Meyhane severim bu arada tek fasıl yapan yer de orası değildir. Arkadaşlarınızla başka meyhane bulun bence
Evet çok güzel başka yerler var. Ancak oraya gelen müşteri ve dinleyici kitlesi daha farklı. Hatta konser vermek için gelen ünlü sanatçılar bile oraya geliyor. İki kadın rahat oturabilevegimiz bir yer. Tek başına gelen kadınlar da oluyor. Başka bir yere de giderim ,ama ben oraya da gidebilmek istiyordum.ve söylediğiniz gibi düşünecek karakterde birisi.

İtiraf et onun için gidiyorsun, kız kıza çatlatacaksın gülüyor eğleniyor ama yeni birini hemen bulmayacak kadar da noomusslı diye düşünmesini sağlayacaksın.

Tek gidersen tek kalmış diye çatlatamayacaksın.

Sonra adam aaaa neyi kaybetmişim ben diyecek adım atacak tekrar barışacaksınız diye umuyorsun içten içe.

Mekanı sevsen adam eski eşin çocuklarının babası bile olsa ister tek giderdin ister başkasıyla umrunda olmazdı.

O sebeple ayrılığı atlatmadan gitme.
Evet ayrılığı atlatamadım. Tekrar barışmak istemiyorum.barisirsam kendime yazik ederim.bir gun bur sevgilim olursa bile onunla gitmek ,gidersek de özellikle ona göstermek gibi bir niyetim yok çirkin bir hareket olurdu, zaten birini çok seversem onu hiç takmayacagim ki. Belki ego yapıyorum farkında olmadan

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Kendinizi 2 kere evlenip boşanan,yaşça çok fazla büyük birine layık görüp onun için aşk acısı çekmeniz çok üzücü. Onun düşüncesini merak ediyorsunuz. Bence "Beni özlemiş, beni görmek için geldi" diye düşünecek. Ben olsam gitmezdim görmek de istemezdim. Ama gidecekseniz arkadaşınızla gitmeniz daha iyi olur. Alkolün dozunu fazla kaçırırsanız desteğe ihtiyacınız olabilir. Bir de karşılıklı sohbet edecek birisi olması daha iyi ve güvende hissettirir.

Kaç yaş büyük ve 2 kere boşanmış mı 😱

Konu sahibi kendini manipüle ediyor yok aşığım yok mekanı seviyorum 6 aylık ilişki için büyükçe laflar.

30 a geldim bekarım bu adam 2 kere boşanmış yaşı da büyük beni alır ( evleniriz değil anti feminizm) kafası bunlar.

Bence de

Konu sahibi; onun gideceği gün gitme
Başka gün git
Şimdi “ama fasıl şu gün, o da aynı gün gider” falan diyeceksin
Yapma. Dürüst ol, onunla karşılaşmak için gitmek istiyorsun demek bu

Yanında biri olsun ya da olmasın, aciz bir görüntü vereceksin. Unutamamış ve barışmak isteyen bir görüntü
Onunla karşılaşmayı bu gun çok istedim . Bir süre sonra unutacağım. Ben yine kolayca aşık olabilen biriyim. Ama belki de kimse olmayacak. Tek başıma yada birisiyle, sevdiğim bir mekana o oyle anlayacak diye gidememek canımı sıkıyor.

Evet ayrılığı atlatamadım. Tekrar barışmak istemiyorum.barisirsam kendime yazik ederim.bir gun bur sevgilim olursa bile onunla gitmek ,gidersek de özellikle ona göstermek gibi bir niyetim yok çirkin bir hareket olurdu, zaten birini çok seversem onu hiç takmayacagim ki. Belki ego yapıyorum farkında olmadan

Kız 2 kere boşanmış yaşlı adamla ne işin var?

Sevgilin bu mu 🥸

Üzüldükçe bu emojiyi hatırla kendine gel 🥸

Konu sahibi kendini manipüle ediyor yok aşığım yok mekanı seviyorum 6 aylık ilişki için büyükçe laflar.

30 a geldim bekarım bu adam 2 kere boşanmış yaşı da büyük beni alır ( evleniriz değil anti feminizm) kafası bunlar.
Adamın yaşını bilmiyorum ama diğer konusunda müzisyen olduğunu yazmıştı. Evlenmeyi düşünmüyorum demiş zaten konu sahibine.

Evlenmeyi dusunmedigini başta söyledi. Zaten bu ve baska sebeplerle ilişkiyi sonlandırdım

Kız 2 kere boşanmış yaşlı adamla ne işin var?

Sevgilin bu mu 🥸

Üzüldükçe bu emojiyi hatırla kendine gel 🥸
Aşık oldum bilmiyorum.. k3ndi yaşlarımda olan insanlar benimle ilgilenmiyor ki. . Ben cok istiyorum.kendi yaşlarımda olan en fazla 5yada 6 yas buyuk birisi olsun. Ama hep yaşlı erkekler benimle ilgileniyor.

Evlenmeyi dusunmedigini başta söyledi. Zaten bu ve baska sebeplerle ilişkiyi sonlandırdım

Ne olacak düşünse 3 karısı mı olacaktın?

3 kere boşanmış adam mı yapacaktın?

Kendine gel aynada kendini tokatla

Ne gerek var, asla gitmezdim. Gidin bir tatil yapın, şöyle takıntılı aşık gibi dolanmayın ortalıkta ya. Dünyada başka erkek mi yok?
Elbette bir suru güzel insan var. Ama ayrılıktan sonra hiç yas yaşamamak da normal mi sizce. Daha yeni ayrıldık.

Aşık oldum bilmiyorum.. k3ndi yaşlarımda olan insanlar benimle ilgilenmiyor ki. . Ben cok istiyorum.kendi yaşlarımda olan en fazla 5yada 6 yas buyuk birisi olsun. Ama hep yaşlı erkekler benimle ilgileniyor.

Aşık falan değilsin kendini bu ilişkiye koşullandırıyorsun.

Aman öyleyse valla kimseyle çıkma kimseyle çıkmamak bunla çıkmaktan daha iyi.

Ki sanmıyorum biraz bakım yaparsan yaşıtların ya da büyük olsa bile en azından bekar ya da bi kere boşanmış biriyle olursun.

Tinder fln yükle

Bak tinder diyorum neden ? Orda da evlenmeyi düşünmeyecek çapkın tipler bulabilirsin aynı ayrıldığın tip gibi.

Ki evlenen de çok ordan. Kaybın hiç bir türlü olmaz.

Siz 33 yaşındasınız. Ben mesela 30 yaşındayım 30-36 yaşları arasında erkekle flörtleşmeyi tercih ederim. Öyle aşırı yaş farkı olması hem kafa yapısı hem sağlık açısından sıkıntı. Arada kuşak farkı var. Elinizi sallasanız ellisi. Sizin kendinizle çok ciddi sorunlarınız var. Psikoterapi alıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X