- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 120.834
- Puanlar
- 798
Sizin her ilişkide ayrılmada ciddi sorunlarınız var bence.İçinde bulunduğum durum çok sağlıksız arkadaşlar. Beni bu adamla tanıştıran kişi ,eski erkek arkadasimin ailesi.
Biz beş sene önce ayrıldık. İkimiz kendi yolumuza baktık bir daha hiç karşılaşmadık.ancak ailesi beni cok sveuyirdu. Benim oturduğum mahalleye taşındılar.hep bizim evlenmemizi istiyorlardı. Ikinizin de başka sevgilileri oldu. Babam hasta olduğunda onun anne ve babası hastaneye geldiler bize yardımcı oldular. Annem de kadini çok seviyor. Ancak nihayetinde benkm de erkek arkadaşlarım olduğu için ben , sık görüşmeyi kesmiştim.aile dostumuz duye tanitiyordum soranlara, eski erkek arkadaismin ailesi demiyordum. Ancak kadin beni hep " manevu annesiyim, kızım " olarak tanıttı. Onunla detlestim, yeri geldi erkek arkadaşlarımla sorunlarımı anlattım.hep yardımcı oldu bana. İşte bu adam, manevi ailem dediğim bu kişilerin yakın dostu. Manevu ailem dememi belki anlamayacaksınız . Ama onlar beni kzii gibi görüyorlar. Mesela geçen hafta kadının tansiyonu düştü ve beni aradi. Herkesten önce. Ben hemen arabama atlayıp gittim onu hastaneye götürdüm.. bazsn güzel bir yemek yapıyorlar ve beni arıyorlardı haydi gel beraber yiyelim diye. Eski erkek arkadaim da bana " sen annemle babamla görüşebilirsin. Zaten ben ayrı evde kalıyorum amaa , bir erkek arkadaşın olursa bu eve getirme ' demişti. Bir gun beni çağırdılar. O esnada raki sofrasi kurulmuştu. Muzik yapti bu adam. O gun bana ilgisi başlamış. Kadin " bak, sakın kızıma aşık olma, sakin, o senin kardesin! ' demişti. Ancak bu adam bunu takmadı ve hep bana ilgi gösterdi. Çekindiği icin açılmamış uzun sure. O kadar çok üstüme düştü ki. Onu tanıdıkça güvendim.simdi ise manevi annemin neden istemediğini o kadar iyi anlıyorum ki.. zaten iliskimizi gizlemek istedi. Ben bunu da kabul etmedim. Bir süre sonra anlattım. Onlar da bana kizmadilar ama adama biraz kızdilar, ancak dostluklar bozulmadı. Bozulmasın da zaten.
.eski sevgilim evleniyor az kaldı.. Bu adam da davetli eski sevgilim, eski sevgilimin düğününe gidiyor anlayacaginizböyle garip bir durum oluştu.
Komple her ilişkide ayrılık da sorun yaşıyorsunuz belli ki.
Bugün kocamdan boşansam annesine “manevi anne” diyip görüşmem.
Abartılı bağlar kurmaya gerek yok