- Emoji Skoru
- 1.705
- Puanlar
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu ben de istedi ama evlenmedimZsten isteseydi de evlenemezdim . Bir şekilde bitmek zorundaydı.iyi oldu
Siz alkolü fazla mı kaçırıyorsunuz. Psikiyatriste de gitmeniz lazım. Ama o ilaçlarla alkol alınmıyor… çok sağlıksız ilişkileriniz var.Eski sevgilimin, 5 sene önceki eski sevgilimin düğününe gitmesi hem komik geliyor bana hem garip.
" burası senin evin. Annemle gorusbilirsin ama bir erkek arkadaşın olduğunda getiremezsin" demişti.
Bilmiyor ki aslında anne babasi benim erkek arkadaşımla tanisti, hatta düğününe gelecek![]()
He ya ne alaka rock ve fasılRockçı adamın fasıllı meyhaneyle işi olmaz. Anadolu rockçı çakması falandır o
Evde besliyorum bir tane ordan biliyorum![]()
cnm başka fasıllı yerlere gitsen bu arada ilişkinin üzerinden biraz zaman geçmiş olur sonra orayada gidersin. 6 ay öncesi neler yapıyordun onlara biraz odaklan, sonuçta 6 aydır bu dünyada değilsin. alkol içmeyen arkadaşlarınlada gidebilirsin sen iiçersin onlar yememk yer, müzik dinler, eğnenir. bende severim gitmiştim, öyle dağıtmışımki evw geldiğimizi falan hatırlamıyorum, kızlar beni giydirmişler, güvendiğin arkadaşın olunca helede içmeyen süper oluyor ama onlar sarhoştan sıkılıyorlarmı bilemicemErkek arkadaşımdan ayrıldım suanda ayrılık acısı çekiyorum.. ikimizin hep gittiği, nostaljik, kaliteli müziğin olduğu bir meyhane vardı ben fasıl dinlemeyi çok seviyorum...haftada bir giderdik..
Şimdi ayrıldık.. çok yakın bir kız arkadaşım var, onunla gideceğiz. Ama o da her hafta gidemez. Diğer arkadaşlarım alkol kullanmıyor. Ben oradaki nuzigi daha çok seviyorum.. çok özel bir yer.. erkek adkadasim da oraya gidiyordur biliyorum.. ancak, bir kız arkadaşımla gidersem onu hiç takmam..Tek olursam, " yalnız kalmış yalnız başına iciyor' diyebilir. Bana acimasini istemiyorum.onun yüzünden sevdiğim bir aktiviteden vazgeçmek istemiyorum. Ne önerirsiniz.? Sahnenin yanında sırtım arka masalara dönük otursam ,yüzüm duvara donuk olsa. Beni fark etse bile umrumda olmamalı degil mi. Keşke basarabilswm.
Bizim aşkımız orada başladı.. benkm için hikayesi olan ,acısı ve mutlulugu olan bir yer. Orada çalışanlar da bizi tanıyorlar. Ne önerirsiniz.
Bu kadar dertlenecekseniz başka mekana gidin? Nedir yani bir tek müzik orda mı yapılıyor?Erkek arkadaşımdan ayrıldım suanda ayrılık acısı çekiyorum.. ikimizin hep gittiği, nostaljik, kaliteli müziğin olduğu bir meyhane vardı ben fasıl dinlemeyi çok seviyorum...haftada bir giderdik..
Şimdi ayrıldık.. çok yakın bir kız arkadaşım var, onunla gideceğiz. Ama o da her hafta gidemez. Diğer arkadaşlarım alkol kullanmıyor. Ben oradaki nuzigi daha çok seviyorum.. çok özel bir yer.. erkek adkadasim da oraya gidiyordur biliyorum.. ancak, bir kız arkadaşımla gidersem onu hiç takmam..Tek olursam, " yalnız kalmış yalnız başına iciyor' diyebilir. Bana acimasini istemiyorum.onun yüzünden sevdiğim bir aktiviteden vazgeçmek istemiyorum. Ne önerirsiniz.? Sahnenin yanında sırtım arka masalara dönük otursam ,yüzüm duvara donuk olsa. Beni fark etse bile umrumda olmamalı degil mi. Keşke basarabilswm.
Bizim aşkımız orada başladı.. benkm için hikayesi olan ,acısı ve mutlulugu olan bir yer. Orada çalışanlar da bizi tanıyorlar. Ne önerirsiniz.
Neresi merak ettim. Bana yakınsa hafta sonu ben size eşlik ederim.Erkek arkadaşımdan ayrıldım suanda ayrılık acısı çekiyorum.. ikimizin hep gittiği, nostaljik, kaliteli müziğin olduğu bir meyhane vardı ben fasıl dinlemeyi çok seviyorum...haftada bir giderdik..
Oraya gitmek zorunda değilsiniz,biraz araştırmanız daha iyi bir mekan bulabilirsiniz.Kafa dağıtmak için eski sevgilinin olduğu yere gitmek,kafa dağıtmak değil, buradayım aklımdasın demektir.İstersen orduyla git.....Evet birbirimize uygun degildik. Artık bitti. Çok şükür. Ama içimde hala acısı var.cunku aşık olmuştum, yanlış kişiye.. elbette zamanla geçecek. Onun için geldiğimi sanmasini o kadar umursamam çünkü onu engelledim bile. Ama " X yalnız. Zaten bu kafayla hep yalnız kalır. Zavallı yalnız başına gelmiş. Ben ise hiç yalnız değilim. Beni bırakmamalıydu' demesi benim için daha ağır. Arkadaşımla gidemezsem ve yalnız gitsem sizce ben kötü durumda mı görünürum
Şu kadar şeyin içinde kullanıldığını hiç anlamadın mı valla linç gelcek ama saf düşüncemi yazıyorum ilgi delilisin insanlar seni sadece ilgi göstererek yönetebilir anan değil baban değil oğluyla ayrılmışsın bitmiş yok hastalanmış aramış bilmem ne kadın iki çift güzel lafa kendine hizmetçi tutmuş gel git koşturuyo ne aile dostu ne manevi kızı saf mısın sen ? Ayrıca bir kadın olarak hala eski sevgilisinin evine aile dostum ayağına girip çıkan adama yanaşmam hadi oldu çok beğendim az gezer tozarım beğenim geçene kadar kullanırım geçince de yallah hadi başka kapıya der geçerim sana da tam bu muameleyi çekmiş adamİçinde bulunduğum durum çok sağlıksız arkadaşlar. Beni bu adamla tanıştıran kişi ,eski erkek arkadasimin ailesi.
Biz beş sene önce ayrıldık. İkimiz kendi yolumuza baktık bir daha hiç karşılaşmadık.ancak ailesi beni cok sveuyirdu. Benim oturduğum mahalleye taşındılar.hep bizim evlenmemizi istiyorlardı. Ikinizin de başka sevgilileri oldu. Babam hasta olduğunda onun anne ve babası hastaneye geldiler bize yardımcı oldular. Annem de kadini çok seviyor. Ancak nihayetinde benkm de erkek arkadaşlarım olduğu için ben , sık görüşmeyi kesmiştim.aile dostumuz duye tanitiyordum soranlara, eski erkek arkadaismin ailesi demiyordum. Ancak kadin beni hep " manevu annesiyim, kızım " olarak tanıttı. Onunla detlestim, yeri geldi erkek arkadaşlarımla sorunlarımı anlattım.hep yardımcı oldu bana. İşte bu adam, manevi ailem dediğim bu kişilerin yakın dostu. Manevu ailem dememi belki anlamayacaksınız . Ama onlar beni kzii gibi görüyorlar. Mesela geçen hafta kadının tansiyonu düştü ve beni aradi. Herkesten önce. Ben hemen arabama atlayıp gittim onu hastaneye götürdüm.. bazsn güzel bir yemek yapıyorlar ve beni arıyorlardı haydi gel beraber yiyelim diye. Eski erkek arkadaim da bana " sen annemle babamla görüşebilirsin. Zaten ben ayrı evde kalıyorum amaa , bir erkek arkadaşın olursa bu eve getirme ' demişti. Bir gun beni çağırdılar. O esnada raki sofrasi kurulmuştu. Muzik yapti bu adam. O gun bana ilgisi başlamış. Kadin " bak, sakın kızıma aşık olma, sakin, o senin kardesin! ' demişti. Ancak bu adam bunu takmadı ve hep bana ilgi gösterdi. Çekindiği icin açılmamış uzun sure. O kadar çok üstüme düştü ki. Onu tanıdıkça güvendim.simdi ise manevi annemin neden istemediğini o kadar iyi anlıyorum ki.. zaten iliskimizi gizlemek istedi. Ben bunu da kabul etmedim. Bir süre sonra anlattım. Onlar da bana kizmadilar ama adama biraz kızdilar, ancak dostluklar bozulmadı. Bozulmasın da zaten.
.eski sevgilim evleniyor az kaldı.. Bu adam da davetli eski sevgilim, eski sevgilimin düğününe gidiyor anlayacaginizböyle garip bir durum oluştu.
Biraz kurcalansa deşilse başka ne saflıkları vardır acaba. Kadının tansiyonu düşüyor, kocası oğlu hatta oğlunun nişanlısı varken konu sahibi arabasıyla yetişip hastaneye götürüyor. Bu kendini özel hissettiriyor, o kadar kişi varken beni istedi diyor. Meyhaneci müşteri olarak bakıp güzelliyor kaçırmıyor, hepsi menfaat. Oğlun evleniyor nişanlısı var ve oğlunun eski sevgilisi devamlı evinde. Bu denklemde bu duruma karşı çıkması gereken 3 kişi var ama nişanlı dahil kimse ses etmiyor. Bir genç kadının idealize ettiği hayat bu olmamalı. Acilen psikoloğa danışmalı. Hayal alemlerinde geziyor, iki gülümseyip güzel laf eden herkes sevgili adayı.Şu kadar şeyin içinde kullanıldığını hiç anlamadın mı valla linç gelcek ama saf düşüncemi yazıyorum ilgi delilisin insanlar seni sadece ilgi göstererek yönetebilir anan değil baban değil oğluyla ayrılmışsın bitmiş yok hastalanmış aramış bilmem ne kadın iki çift güzel lafa kendine hizmetçi tutmuş gel git koşturuyo ne aile dostu ne manevi kızı saf mısın sen ? Ayrıca bir kadın olarak hala eski sevgilisinin evine aile dostum ayağına girip çıkan adama yanaşmam hadi oldu çok beğendim az gezer tozarım beğenim geçene kadar kullanırım geçince de yallah hadi başka kapıya der geçerim sana da tam bu muameleyi çekmiş adam
Bütün bunları normal görüp iyi bir şeymiş gibi anlatması durumu daha da vahim yapıyor ya. Ex ve ailesi acayip tamam da bu kızın ailesi demiyor mu kızım senin ne işin var elin evinde ayrilmissiniz adam nisanlanmis, ne alaka sen anasını saga sola götürüyorsun diye... Herkes garip ve mantıksız yaBiraz kurcalansa deşilse başka ne saflıkları vardır acaba. Kadının tansiyonu düşüyor, kocası oğlu hatta oğlunun nişanlısı varken konu sahibi arabasıyla yetişip hastaneye götürüyor. Bu kendini özel hissettiriyor, o kadar kişi varken beni istedi diyor. Meyhaneci müşteri olarak bakıp güzelliyor kaçırmıyor, hepsi menfaat. Oğlun evleniyor nişanlısı var ve oğlunun eski sevgilisi devamlı evinde. Bu denklemde bu duruma karşı çıkması gereken 3 kişi var ama nişanlı dahil kimse ses etmiyor. Bir genç kadının idealize ettiği hayat bu olmamalı. Acilen psikoloğa danışmalı. Hayal alemlerinde geziyor, iki gülümseyip güzel laf eden herkes sevgili adayı.
Hiç sorma ya net kullanılıyo hatta danışıklı dövüş bile olabilir ya biliyodur aile ne halt olduğunu yalandan buna kızım evladım diyip geçiyolar işte bi eski konulara bak akıl fikir sıfırBiraz kurcalansa deşilse başka ne saflıkları vardır acaba. Kadının tansiyonu düşüyor, kocası oğlu hatta oğlunun nişanlısı varken konu sahibi arabasıyla yetişip hastaneye götürüyor. Bu kendini özel hissettiriyor, o kadar kişi varken beni istedi diyor. Meyhaneci müşteri olarak bakıp güzelliyor kaçırmıyor, hepsi menfaat. Oğlun evleniyor nişanlısı var ve oğlunun eski sevgilisi devamlı evinde. Bu denklemde bu duruma karşı çıkması gereken 3 kişi var ama nişanlı dahil kimse ses etmiyor. Bir genç kadının idealize ettiği hayat bu olmamalı. Acilen psikoloğa danışmalı. Hayal alemlerinde geziyor, iki gülümseyip güzel laf eden herkes sevgili adayı.