• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başına seyahate çıkmak

Cikolatalicheescake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
294
122
103
24
Bu sene benim için o kadar çok yorucu ve stresli geçti ki bir hafta alıp kafamı dağıtmak istiyorum ancak şu an beraber tatile çıkabileceğim hiçbir arkadaşım yok hepsinin farklı planları var onları da yadirgamiyorum anlık oldu benim ki. Kyk yurtlarindan faydalanmak istiyorum. Ama tek başıma bilmiyorum hiç tek seyahate çıkmadım. Arkadaş olmadan tatilin zevki çıkar mı? Ailem köye git diyor ama köyü de sevmiyorum

. Arkadaş olmadan tatilin zevki çıkar mı?
bence arkadasla tadi cikmaz asil:) arkadasla gittigim her tatilde en az iki goz devirdiğim sey olur. insanların nazini cekmek, kendin oturup uzun uzun o canlı müziği dinlemek varken 'hadi hadi, son sarki hadi' diyen arkadasa eslik etmek, onun yuz fotosunu cekmek vs. ne anladim.o tatilden
yalniz seyahatin insana kattigi cooook sey var. tanistigin insanlar da cabasi.
ben cok uzun yillar tek gezdim, yurtici yurtdisi. hic de kotu bir sey yasamadim, sıkılmadım. kendimle keyifli zaman geçiriyorum.

bence arkadasla tadi cikmaz asil:) arkadasla gittigim her tatilde en az iki goz devirdiğim sey olur. insanların nazini cekmek, kendin oturup uzun uzun o canlı müziği dinlemek varken 'hadi hadi, son sarki hadi' diyen arkadasa eslik etmek, onun yuz fotosunu cekmek vs. ne anladim.o tatilden
ben cok uzun yillar tek gezdim, yurtici yurtdisi. hic de kotu bir sey yasamadim, sıkılmadım. kendimle keyifli zaman geçiriyorum.
Gerçekten çok haklısınız özellikle bu foto konusu insanı çıldırtıyor. Sürekli beni çek beni cek. Çok teşekkür ederim 🌸 turlara katılmak sizce mantıklı mı peki

Ben hiç sevmem yalnız tatil. İnsan kendini bilir yani bu tarz bir şeyden zevk alıp almayacağınızı bence biliyorsunuzdur. Tek başıma sokaklarda mi gezcem napcam, aa bak şu varmış bu varmış diye beraber biriyle konuşmadan gezersem bir şey anlamam. Ama tur falan diyorsan bak o olur, zaten insanlar bir günde kaynasiyor turlarda.

Gerçekten çok haklısınız özellikle bu foto konusu insanı çıldırtıyor. Sürekli beni çek beni cek. Çok teşekkür ederim 🌸 turlara katılmak sizce mantıklı mı peki
ilk asamada tur olabilir, hic cesaretin yoksa. ben sadece ilk yurtdisi seyahatinde turla cikmistim cunku hem dilim yoktu, hem cok yabancıydim bu olaylara, sinir kapisinda soru sorarlarsa, mal gibi kalirsam diye korkardim:) bir gittim ki yapamayacagim sey degilmis. sonra tek gitmeye başladım, şükür hic sorun yasamadim. zaten gidis donus biletini, otel rezarvasyonunu vs gösterince dil bilmedigini goren pasaport polisi soru sormuyor genelde.

Bu sene benim için o kadar çok yorucu ve stresli geçti ki bir hafta alıp kafamı dağıtmak istiyorum ancak şu an beraber tatile çıkabileceğim hiçbir arkadaşım yok hepsinin farklı planları var onları da yadirgamiyorum anlık oldu benim ki. Kyk yurtlarindan faydalanmak istiyorum. Ama tek başıma bilmiyorum hiç tek seyahate çıkmadım. Arkadaş olmadan tatilin zevki çıkar mı? Ailem köye git diyor ama köyü de sevmiyorum

Ben çok keyif aldım tek başıma çıktığım tatillerden. Kimseye bağımlı olmuyorsunuz. Canınız ne istiyorsa onu yapıyorsunuz.

arkadaşla gidilen tatil öyle aileyle veya sevgili / eş ile gidlen tatil kadar keyif vermiyor
ben en sonuncu tatilime arkadaşımla gittim . ki çok severim bu dünyada birçok konuda uyumlu olduğum biridir
yani tatile çıkabileceğim en iyi kişilerden biriydi arkadaş çevremden, öyle söyleyeyim
ona rağmen uyuz olduğum en az 3 şey oldu
tek başına gitmek de çok güzeldir. özellikle kafa dinlemek istiyorsan harika
sadece kendi keyfine göre hareket edersin
belki ilk etapta biraz sıkıcı gelebilir ama kendinle baş başa zaman geçirmeyi öğrenme ve keşfetme konusunda güzel bir adım olabilir
mesela ben geçen gün tek başıma günübirlik denize gittim
çok da keyif aldım, denizime de girdim, keyfimi de yaptım. canım neyi ne zaman istediyse o zaman yaptım
çok hoştu ve en kısa zamanda yine tek başıma gidicem

Nasıl imreniyorum sana bilemezsin. Lütfen kendini benim için tebrik et.
Tek başıma markete gidemediğim zamanlar oluyor, tek hedefim senin gibi olabilmek.
Kendimle aşk yaşamak istiyorum artık.

Nasıl imreniyorum sana bilemezsin. Lütfen kendini benim için tebrik et.
Tek başıma markete gidemediğim zamanlar oluyor, tek hedefim senin gibi olabilmek.
Kendimle aşk yaşamak istiyorum artık.
aslinda biliyor musun, bir seye ilk adim atmak onemli sadece
bana kkdan özel mesaj atan cok arkadas oldu 'tek basima cesaret edemiyorum' diye, biri simdi tatile geldiği istanbulun en guzel deniz kenarı ilçesinde tek basina yasiyor:) biri benden cok geziyor , taylanda bile gitt:)
bak pegasusun kampanyasi var. 19temmuz yani bugun son gün, biletler artmistir simdi ama yine cok ucuz bilet bulmak mumkun. bence bir cesaret vize pasaport gerektirmen, kimlikle girilecek bir ülkeye kisa sureli bilet al.
(simdi baktim kimlikle girilen tiflisten istanbula 1800e tek yon bilet buldum. site yoğunluktan yavas ama sabirla incelenirse gdisi donus 4e cok rahat bulursun pek cok yere..ben hep boyle kampanyalardan alirim)
bir gidersin, zaten Türk de cok oralarda..istersen hostelde kalırsın, oralar hem uygun oluyor hem gezginler kullandigo icin sosyalleşme cok oluyor, sohbet muhabbet etmek istiyor insanlar bahcesinde barinda.
hic sıkıntı yasamazsin. sonra zaten cesaret gelri. onemli olan ilk adim En Büyük KK En Büyük KK

Önce sevdiğiniz tatil türünü belirleyin (deniz, sahil, plaj veya dağ, orman havası vb.) Ardından görmek gezmek istediğiniz bir yer seçin. Sonra ilgi alanınıza göre o şehirde yapılabilecek aktiviteleri görülmesi gereken yerleri araştırın internetten. Veya otel tatiliyse otelin aktivitelerini ve yakın çevrede yapılabilecekleri. Planlı giderseniz hiçbir sorun olmaz gayet keyif alırsınız. Bence yalnız tatile gitmenin tek eksi tarafı fotoğrafınızı çekmeleri için tanımadığınız insanlardan ricacı olmak (aktif Insta kullanan biri olarak :) ).

Tek başına tatilin keyfine bir vardınız mı, bir dahaya da tek çıkmak isteyeceksiniz. Aslında ikisinin de iyi tarafı var kafa dengi biri olduktan sonra (zaten kafa dengi biri ile tatile çıkmazsanız, o tatil zehir olur). İstediğiniz saatte kalkıyorsunuz, istediğiniz saatte yatıyorsunuz. Kahvaltıyı istediğiniz kadar uzatırsınız, İsterseniz etmezsiniz. Denizde istediğiniz kadar kalırsınız, isterseniz hiç girmezsiniz. Bir tek akşam yemeklerinde yalnız olmak biraz şey oluyor ama onun dışında özgürlüğün keyfi ile tam bir tatil oluyor.

Turlara katil eğer maddi gücün varsa ama mümkünse tek git tek olan herseyin tadi çıkıyor ozellike brn bekarken disarda yemek yerken tek yerdim yoğurtlu tantuni vs o kadar zevkli kii bir kez tadins bakınca yanliz takılmanın baska kimseyi istemiyor insan turla gezersen yeni arkadaş da edinebilirsin 👀 ( ailelerin köy meraki tatil anlayışı da bizi çıldırttı vallahi birde kocaların)

aslinda biliyor musun, bir seye ilk adim atmak onemli sadece
bana kkdan özel mesaj atan cok arkadas oldu 'tek basima cesaret edemiyorum' diye, biri simdi tatile geldiği istanbulun en guzel deniz kenarı ilçesinde tek basina yasiyor:) biri benden cok geziyor , taylanda bile gitt:)
bak pegasusun kampanyasi var. 19temmuz yani bugun son gün, biletler artmistir simdi ama yine cok ucuz bilet bulmak mumkun. bence bir cesaret vize pasaport gerektirmen, kimlikle girilecek bir ülkeye kisa sureli bilet al.
(simdi baktim kimlikle girilen tiflisten istanbula 1800e tek yon bilet buldum. site yoğunluktan yavas ama sabirla incelenirse gdisi donus 4e cok rahat bulursun pek cok yere..ben hep boyle kampanyalardan alirim)
bir gidersin, zaten Türk de cok oralarda..istersen hostelde kalırsın, oralar hem uygun oluyor hem gezginler kullandigo icin sosyalleşme cok oluyor, sohbet muhabbet etmek istiyor insanlar bahcesinde barinda.
hic sıkıntı yasamazsin. sonra zaten cesaret gelri. onemli olan ilk adim En Büyük KK En Büyük KK
Peki Tifliste konuşulan dil fln zor olur mu ingilizce de zayıfsa anlaşmakta güçlük çekilir mi?

full deniz kenarı bir yer olabilir alırsın havlunu gider denize girer kitabını okursun sonra da bol bol dinlenirsin

ayy en çok istediğim şey tek başına tatil. önce haftasonu bi deneyin sonra büyük tatile çıkarsınız. turla da gidebilirsiniz. ben de deneyeceğim. millet yurtdışına gidiyor. tek başına o kadar çok tek başına giden varki oh mis.

Tek başıma seyahati severim
İş için çok sık yurtdışına çıkarım, gitmişken akşamları ve haftasonuda kalacaksam program yapar keşife çıkarım, alışveriş yaparım, bir cafede oturur kahve içerken insanları izlerim.
Kimseyi aramam ah yanımda biride olsa demem
Tabiki aile veya arkadaşlar ile olan tatilin tadı çok farklı ama tek başınada çok keyifli oluyor birkaç gün, insan kafasını dinliyor kendi haline kalıyor. Ben severim.
Ama siz sıkılırım derseniz turlara katılın ama yaş ortalamasını sorun, emekli gruplar değilde daha genç grupları tercih edin, mutlaka 1-2 kişiyle kaynaşırsınız

Back
X