Tek Başına Sosyal Aktivite

Cledyana

Nirvana
Pro Üye
18 Ekim 2014
7.866
36.369
748
Merhabalar...
Bugüne kadar hiç tek başıma aktiviteler yapmadım. Hep arkadaşlarım olurdu yanımda. Sinemaya,alışverişe falan giderdik. Ama bu yıl mezun olduk ve dağıldık. Herkes kendi işinin gücünün derdinde. İşi gücü olmayanlar da maddi yönden sıkıntıda. Bu yüzden ben de ısrar edemiyorum çıkalım,şunları yapalım diye.Benim de pek maddi imkanım yokki onlarınkini karşılayayım. Sevgilim de yokki onunla çıkayım. Kısaca yalnız kaldım.
Yıllarca derslerden fırsat bulamadım. Şimdide etrafımda kimse kalmadı. Ben de aman ben bana yeterim dedim gittim tiyatroya bilet aldım. (yalnız kovboy is here)
Siz de böyle tek başınıza takılıyor musunuz? Başka neler yapabilirim?Maddi olarak beni zorlamayacak şeyler olsun istiyorum. İşe girmeden vaktimi değerlendireyim diyorum.

valla canm super bi baslangıc olmus :) ben onu ble yapmıorumm,kurslara gtsen?
İlçe gençlik merkezinin diksiyon ve karakalem çalışması kurslarına başvurdum. Diksiyon mesleğim için de iyi olur demiştim ama aramadılar. Yoğunluk olunca sıraya koyuyorlarmış. Tam ben işe başlarım ararlar. Öyle şanssızımdır.

Yalnız başına sinema, tiyatro gayet zevkli
Evlenmeden önce yıllarca tatile yalnız çıktım
Günlük turlara katıldım
O kadar da kötü değil yalnızlık, hatta insan müthiş kafa dinliyor

Yalnız başına sinema, tiyatro gayet zevkli
Evlenmeden önce yıllarca tatile yalnız çıktım
Günlük turlara katıldım
O kadar da kötü değil yalnızlık, hatta insan müthiş kafa dinliyor
Onu da düşünüyorum. Şu an formasyon derslerim var şehir dışına pek çıkamıyorum ama bitince hemen kaçacağım bir yerlere

Yürüyüş yapabilirsin, bi parka yada sahile gidip bi bankta otrup tek başına müzik dinleyebilirsin, dil kurslarına gidebilirsin, mağazaları gezinebilirsin vs vs :)

Ben tek başıma bir şeyler yapmayı gerçekten çok severim. Takarım kulaklığı havama göre açarım son ses bir parça. Tek başıma yürümek bile o kadar rahatlatır ki beni. Hatta buna o kadar alıştım ki hayatıma birilerini alma ihtimali bile çok uzak geliyor artık bana. Özgürsün, sinemaya gidebilirsin, mağazaları keyfince gezebilir alışveriş yapabilirsin. Ama müzik şart:)

Valla bende tek basima birseyler yapmak istiyorum arkadaslarimla pek aktivite yapmiyoruz giciklar cunku ne yapsak bizde :)

Yürüyüş yapabilirsin, bi parka yada sahile gidip bi bankta otrup tek başına müzik dinleyebilirsin, dil kurslarına gidebilirsin, mağazaları gezinebilirsin vs vs :)
Yürüyüş şart kilo aldım zaten Oturduğum ilçe çok kötü sahile gitmek otobüsle en az 2 saat sürüyor

Bol bol yürü, müzelere falan da gidebilirsin.
Kendine bir liste yap ve bulunduğun şehirdeki müzelerin dökümünü al.
Müsait oldukça sırayla git ve teferruatlarıyla öğrenmeye çalış... (;

Korkmaya başladım. 2 sene sonra benim de halim sana dönüşecek büyük ihtimal. Yalnız olmayalım! Yalnız takılmayalım!

Ben herkese bisiklet turlarını öneriyorum
İlginizi ceker mi bilmiyorum ama hem fiziksel hem zihinsel insanı rahatlatıyor
Sosyal cevreniz genişliyor
Belki düşünürsünüz

ben tek başıma alışveriş yapmaya bayılırım.hepte kendim yaparım.oturup yemeği mi de yerim.sinemaya girmedim hiç tek başıma ama ha biri olmuş ha tek başınasın ne farkederki.ona da girerim yani.canım muhabbet etmek isterse arkadaşlarımla sözleşirim.yalnız telefonum elimden düşmez onunda etkisi var tabi.

Alışverişe ben de çoğu kez yalnız çıkarım ama sinema,tiyatroya ilk kez tek gideceğim. Bakalım nasılmış yarın deneyip göreceğim :)

Yani ben evliyim pek yalnız aktivite havası yok ama yalnız yapmayı en çok sevdiğim şey puzzle:-D her daim yapım aşamasında olan bir puzzle m olur 2000 3000 parça yapıorum ben. Açıoruö müziği oturuyorum başına zaman çok güzel geçior. Bitince çok gurulanıorum şaheserimle böyle bakakalıorum. Sonra çerçeveletip ya evime asıyoruö ya hediye ediorum:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…