Tek Başına Sosyal Aktivite

Bir kere adım at devamı gelir. Ben de öyleydim. Aman kim uğraşacak hazırlanmakla falan cumartesi yatar uyurum derdim. Gittim 2 oyuna daha bilet aldım. Öyle iyi geldi bana. Spora yazılmayı ben de düşünüyorum önce bir maddi açıdan düzeleyim

Bende hiç yanlız gezemezdim.ama artık arkadaşlarımın hepsi çalışıyor yada evli olduklarından genelde evlerde toplanıoruz.bende dışarda hep yanlız alışveriş yaparım,yemek yerim.sinemaya yanlız gitmem ama onada gidebilirim.denk gelmedim die gitmemişimdir.bence yanlızkende hayat güzel .evde yanlız kalmaya bayılıorum:)ama iş arıyorum inş bulurum ö

İnşallah bulursunuz. Maddi açıdan da rahat olunca daha çok şey yapıyor insan.

Bende evlendim herseyden uzak kaldım
.. Ülkemi değiştirdim ,arkadaş çevre akraba ailemi bile bıraktım geldim.. Elhamdüllilah mutluyum. Ama eski günleri çok aradım ilk başlarda. Şimdi ev işi el işi komşuydu derken zaman geciyor..

Bazen evlenmeyi düşünsem de bekarlık en güzeli. Aklın esince gez,toz,istediğin saatte uyan,yat bu rahatlık bırakılmaz diyorum.

Bazen evlenmeyi düşünsem de bekarlık en güzeli. Aklın esince gez,toz,istediğin saatte uyan,yat bu rahatlık bırakılmaz diyorum.

Herkesin fikri ayrı tabi. 23 yaşında evlendim ondan öncede 5 sene çalıştım. Gelmesiyle de dolu dolu genlik geçirdiğimi düşünüyorum. (Kararında olmuş bence ..kendi fikrim)

Sadece bazen tanıdık sosyal çevreyi arıyor gözüm.

Yaşadığın şehri bilmiyorum ama tarihi yerlerini gezebilirsin. Çarşı, pazar... Hiç sosyal aktivite gibi olmadı ama

Arkadasim ben muzik olayini hic dusunmemistim.bak Iyi oldu bu fikir bana.bende hep yalnizim.hafta ici.sikilinca avmleri geziyorum.hic eksigim olmasa bile kucuk birseyde olsa alip kendimi mutlu ediyorum.yemek yiyorum.cay iciyorum.ozelliklede kitapcilarda zaman cok geciriyorum.hic birdey yapamazsam cocuk parkinda oynayan cocuklari izliyorum oturup.boyle iste....

yalnız takılmayı ben de hiç sevmiyorum. ne bir mağazaya giresim geliyor, ne bir şeyler bakasım...
biriyle beraberken de ona bağlı kalmayı sevmiyorum. dışarı çıkacaksam planı ya ben yapmalıyım ya da çok kafa dengi olduğuna inandığım arkadaşlarımla plansız aniden gelişen şeyler yaparım.

Kulaklık olmadan kesinlikle çıkmıyorum dışarıya. :) Sabah işe giderken, işten çıktığımda mutlaka müzik dinlerim. Hiç müzik dinlemeden dolaşmayı denemedim :) Gerçekten ruhun gıdası müzik. Ruh halime göre hareketli ya da slow şarkılar dinlerim. Inan diğer her aktivitenin tadı öyle çıkıyor. Düşüncelerini, dışarısının sesini dinlemek insanı sıkıyor. Denemenizi öneririm gerçekten yalnızlığın tadı böyle çıkıyor:) Sevdiğiniz indirin, yükleyin müzik çalarımıza telefonunuza, takın kulaklığınızı hem gezin hem dinlenin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden sürekli bir arkadasimla giderdim her yere.
Alisverise yemek yemeye sinemaya...
Hic olmadi sevgilimle giderdim, en çokta onunla gitmeyi severdim seçerdik bir korku filmi sarilip dibine girip izlerdim..
Simdi yalnizim, böylede keyifli tabi ama biraz buruk :)

Hem de İstanbul'da oturuyormuşsunuz. Burada yapılabileceklerin sınırı var mı?
Sinemaya, tiyatroya gidin, acayip güzel sergiler oluyor, çoğunun girişi ücretsiz zaten, onları gezin, gittiğiniz yerlerde bir sürü fotoğraf çekin, anılar biriktirin. Bir sürü ikinci el eşya satan dükkan ve sahaf var, onları keşfedin. Havalar soğuk olmasa, kitabınızı alıp deniz kenarında bir çay bahçesine kurulun derdim ama, onu da havalar ısınınca yapın. Yürüyüş yapın, yürünebilecek o kadar güzel parklar, sahiller var ki... Müzeler var sonra, müze kartla bu işi de daha ucuza getirebilirsiniz. Doğa etkinlikleri, treaking gruplarına katılın. Böyle gruplarda sosyalleşmek de çok eğlenceli oluyor. Kurslara, etkinliklere katılın. Spor yapın. Ha bunları ille de birileriyle paylaşmam lazım diyorsanız, o zaman üstüne bir de blog açın.

canım tek başına yapılan aktivitelerden ben çok daha fazla zevk alıyorum. kendimi dinliyorum ne istersme onu yapıyorum. mesela sinemaya gitmeyi çok severim alırım mısırımı kolamı ohh miss. şehirler arası yolculukta yaparım. binerim otobüse giderim bir yerlere inan çok güzel oluyor. yolculuklarımda tanışıp arkadaş olduğum insanlar bile var her insanın kendine ait zamanları olması gerektiğine inanıyorum birilerine bağımlı yaşamak bence asıl aptallık. kendimizi dinlemeliyiz insan kendiyle daha mutlu oluyor buna emin ol

Turlara katilin.Yurtici ya da yurtdisi.Hem bir grubun icinde olup hem de bagimsiz oluyorsunuz.Ben yazin 15 gun 15 avrupa ulkesi turuna ciktim tek katildim ama muazzam keyif aldim.Yaninizda bir kisiye cok ta ihtiyac yok.Ortak karar vermek yok.Ben bunu istiyorum sen sunu ikilemine dusmek yok.Grupla ortak yapilacak aktiviteyi bitirdikten sonra kendinlesiniz.

benim cok arkadasim var ama ayda 1 2 kez toplanir egleniriz yeter.. uni zamanindan da 3 cok samimi arkadasim var 2 haftada bir falan bulusuyoruz anca ama hergun whatsaptan konusuruz.. ama alistim artik ben yanliz olmayida seviyorum zaten sevgilim uzakta arkadaslarimi da 1 2 hafta da bir gorsem yeter.. haftaici calisiyorum zaten eve geldigimde ailemle zaman geciriyorum, tek basina alisverise gitmeye bayilirim, gitar caliyorum, evde battaniyemi alip uzanmayi cok severim dizilerimi kaydettigim filmleri izlerim :) arkadas anlaminda yanliz olmak bi yastan sonra en guzeli bosver hic takma kafana :) sevgilin olur ama insallah en kisa zamanda o sart yaaa :)

Üniversite sebebiyle 3 aydır Ankaradayım malesef. Yaşımda biraz büyük olduğundan(22) okuldan kendi kafamda birini bulamadım ve yalnızım.

Tam ne yapsam diye düşünürken konuna denk geldim.
Tek başıma alışverişe gidicem birazdan, bakalım nasıl oluyormuş
Birde spora yazılayım diyorum
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…