Bir kere adım at devamı gelir. Ben de öyleydim. Aman kim uğraşacak hazırlanmakla falan cumartesi yatar uyurum derdim.Cesaretsizim ve usengecim
Gecen yil bi cesaret spor salonuna yazildim 2 ay kadar gittim
Sonra ondanda sıkıldım
Benim erkek kardesim tek basina gider sinema,eminonu,sirf iskender yemeye kadikoye gider usenmez bazen imreniyorum
Hatta az once baliga gitti uskudara tek basina
Hic benzememisim
İnşallah bulursunuz. Maddi açıdan da rahat olunca daha çok şey yapıyor insan.Bende hiç yanlız gezemezdim.ama artık arkadaşlarımın hepsi çalışıyor yada evli olduklarından genelde evlerde toplanıoruz.bende dışarda hep yanlız alışveriş yaparım,yemek yerim.sinemaya yanlız gitmem ama onada gidebilirim.denk gelmedim die gitmemişimdir.bence yanlızkende hayat güzel .evde yanlız kalmaya bayılıorum:)ama iş arıyorum inş bulurum ö
Bazen evlenmeyi düşünsem de bekarlık en güzeli. Aklın esince gez,toz,istediğin saatte uyan,yat bu rahatlık bırakılmaz diyorum.Bende evlendim herseyden uzak kaldım
.. Ülkemi değiştirdim ,arkadaş çevre akraba ailemi bile bıraktım geldim.. Elhamdüllilah mutluyum. Ama eski günleri çok aradım ilk başlarda. Şimdi ev işi el işi komşuydu derken zaman geciyor..
Bazen evlenmeyi düşünsem de bekarlık en güzeli. Aklın esince gez,toz,istediğin saatte uyan,yat bu rahatlık bırakılmaz diyorum.
inş canım tşk ederimİnşallah bulursunuz. Maddi açıdan da rahat olunca daha çok şey yapıyor insan.
Arkadasim ben muzik olayini hic dusunmemistim.bak Iyi oldu bu fikir bana.bende hep yalnizim.hafta ici.sikilinca avmleri geziyorum.hic eksigim olmasa bile kucuk birseyde olsa alip kendimi mutlu ediyorum.yemek yiyorum.cay iciyorum.ozelliklede kitapcilarda zaman cok geciriyorum.hic birdey yapamazsam cocuk parkinda oynayan cocuklari izliyorum oturup.boyle iste....Ben tek başıma bir şeyler yapmayı gerçekten çok severim. Takarım kulaklığı havama göre açarım son ses bir parça. Tek başıma yürümek bile o kadar rahatlatır ki beni. Hatta buna o kadar alıştım ki hayatıma birilerini alma ihtimali bile çok uzak geliyor artık bana. Özgürsün, sinemaya gidebilirsin, mağazaları keyfince gezebilir alışveriş yapabilirsin. Ama müzik şart:)
Kulaklık olmadan kesinlikle çıkmıyorum dışarıya. :) Sabah işe giderken, işten çıktığımda mutlaka müzik dinlerim. Hiç müzik dinlemeden dolaşmayı denemedim :) Gerçekten ruhun gıdası müzik. Ruh halime göre hareketli ya da slow şarkılar dinlerim. Inan diğer her aktivitenin tadı öyle çıkıyor. Düşüncelerini, dışarısının sesini dinlemek insanı sıkıyor. Denemenizi öneririm gerçekten yalnızlığın tadı böyle çıkıyor:) Sevdiğiniz indirin, yükleyin müzik çalarımıza telefonunuza, takın kulaklığınızı hem gezin hem dinlenin :)Arkadasim ben muzik olayini hic dusunmemistim.bak Iyi oldu bu fikir bana.bende hep yalnizim.hafta ici.sikilinca avmleri geziyorum.hic eksigim olmasa bile kucuk birseyde olsa alip kendimi mutlu ediyorum.yemek yiyorum.cay iciyorum.ozelliklede kitapcilarda zaman cok geciriyorum.hic birdey yapamazsam cocuk parkinda oynayan cocuklari izliyorum oturup.boyle iste....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?