Tek Başına Sosyal Aktivite

yalnızlık bana da zehır gıbı gelıyordu ama sizin keyif almanız benı cesaretlendırdı ben hep utana sıkıla tek başıma yemek yemeye gıderdım.

Bu da çok güzel fikir ama o büyük puzzlelar bir hayli yüksek fiyatlı diye biliyorum. Yanlış mıyım?

yalnızlık bana da zehır gıbı gelıyordu ama sizin keyif almanız benı cesaretlendırdı ben hep utana sıkıla tek başıma yemek yemeye gıderdım.
Biraz tek takılın alışıyor insan. Kendinizi keşfediyorsunuz
Benim yalnız kalma nedenim bir de arkadaşlarımla zevklerimiz pek uyuşmuyor. Tiyatroya gidelim diyorum ''ne tiyatrosu yaa'' diyebiliyorlar.

ben yıllardır yalnızım zaten ama genede tek takılmaktan çok rahatsız olup sıkılıyorum ,utanıyorum sankı o toplumdakı herkes bana bakıyormus gıbı gelıyor .Nezaman yenerim bu duurumu bılmıyorum.

ben yıllardır yalnızım zaten ama genede tek takılmaktan çok rahatsız olup sıkılıyorum ,utanıyorum sankı o toplumdakı herkes bana bakıyormus gıbı gelıyor .Nezaman yenerim bu duurumu bılmıyorum.
Sanırım biraz da yapı meselesi. Bir tek siz yalnız değilsiniz öyle düşünün.

Bu da çok güzel fikir ama o büyük puzzlelar bir hayli yüksek fiyatlı diye biliyorum. Yanlış mıyım?
Yani bu bütçeye göre değişir ama 500 parça olanlar 20 lira, 1000ler 30, 2000 ler genelde 40 50 oluyor:-D üstelik yeni başlıcaksan uzun bir süre alır yapman buda para zaman orantısına bakinca pozitif oluyor:-D:-D

Yani bu bütçeye göre değişir ama 500 parça olanlar 20 lira, 1000ler 30, 2000 ler genelde 40 50 oluyor:-D üstelik yeni başlıcaksan uzun bir süre alır yapman buda para zaman orantısına bakinca pozitif oluyor:-D:-D
Ben bir göz atayım onlara. Teşekkürler fikir için

Canım merhaba etkinlik arkadaşı başlığımda ben de bu konuya biraz değinmiştim.
Aynı durumdayım neredeyse, beraber de yapabiliriz birşeyler konumu inceleyebilirsin

Ben bir göz atayım onlara. Teşekkürler fikir için
Ne demek. Uğraşmayı, çabalamayı,başladığınız işi bitirene kadar üzerinde durmayı,parçaları birleştirip tüme varmayı severseniz çok da eğlenebilirsiniz:-D yalnızlığın da tadını çıkarın. Bazen insan aahhhh bırakın beni diyorr:-D:-D

Bulunduğunuz şehirdeki ücretsiz kurslara katılmanızı öneririm. hem arkadaş çevresi edinmek hemde yeni şeyler öğrenmek için birebir

Bulunduğunuz şehirdeki ücretsiz kurslara katılmanızı öneririm. hem arkadaş çevresi edinmek hemde yeni şeyler öğrenmek için birebir
Daha önceki yorumlarım da bahsettim. Başvurdum ama henüz geri dönüş alamadım,bakalım.

bende genelde yalnızımdır. bı yakın arkadasım var onla alısverıs yaparız. eger işi varsa ben tek dolasırım. bazen h.sonu annem ve babamla takılıyorum :)

bende genelde yalnızımdır. bı yakın arkadasım var onla alısverıs yaparız. eger işi varsa ben tek dolasırım. bazen h.sonu annem ve babamla takılıyorum :)
Anne babamla pek uyuşmuyoruz maalesef. En yakın arkadaşım da işsiz,çıkmıyor hiç bir yere.

Benim de eşim var ama genelde her şeyi tek yaparim çünkü eşimin vakti yok.
Alisverise tek giderim. Muzelere, Balat sokaklarina, Eyüp'e Pierre Loti'ye, Boğaz'a. Uzak yerlere. Mezarliklara..
Ben hep tek gezerim. 2.bir kişi beni rahatsiz ediyor ( esim disinda ) ama sinemaya tek gidemem, eşim olmazsa gidemem. Ona da gece seanslarina gidiyoruz... Boyle yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…