- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
Bu da çok güzel fikir ama o büyük puzzlelar bir hayli yüksek fiyatlı diye biliyorum. Yanlış mıyım?Yani ben evliyim pek yalnız aktivite havası yok ama yalnız yapmayı en çok sevdiğim şey puzzle:-D her daim yapım aşamasında olan bir puzzle m olur 2000 3000 parça yapıorum ben. Açıoruö müziği oturuyorum başına zaman çok güzel geçior. Bitince çok gurulanıorum şaheserimle böyle bakakalıorum. Sonra çerçeveletip ya evime asıyoruö ya hediye ediorum:-D
Ben de doktora yaparım bu konuda. İyice alışıyorum.Yalnızlık forever!
Yalnızken dolaşmaktan inanılmaz keyif alan biri olarak "yalnızlık" kursu verebilirim. O derece.
Biraz tek takılın alışıyor insan. Kendinizi keşfediyorsunuzyalnızlık bana da zehır gıbı gelıyordu ama sizin keyif almanız benı cesaretlendırdı ben hep utana sıkıla tek başıma yemek yemeye gıderdım.
Sanırım biraz da yapı meselesi. Bir tek siz yalnız değilsiniz öyle düşünün.ben yıllardır yalnızım zaten ama genede tek takılmaktan çok rahatsız olup sıkılıyorum ,utanıyorum sankı o toplumdakı herkes bana bakıyormus gıbı gelıyor .Nezaman yenerim bu duurumu bılmıyorum.
Yani bu bütçeye göre değişir ama 500 parça olanlar 20 lira, 1000ler 30, 2000 ler genelde 40 50 oluyor:-D üstelik yeni başlıcaksan uzun bir süre alır yapman buda para zaman orantısına bakinca pozitif oluyor:-D:-DBu da çok güzel fikir ama o büyük puzzlelar bir hayli yüksek fiyatlı diye biliyorum. Yanlış mıyım?
Ben bir göz atayım onlara. Teşekkürler fikir içinYani bu bütçeye göre değişir ama 500 parça olanlar 20 lira, 1000ler 30, 2000 ler genelde 40 50 oluyor:-D üstelik yeni başlıcaksan uzun bir süre alır yapman buda para zaman orantısına bakinca pozitif oluyor:-D:-D
Ne demek. Uğraşmayı, çabalamayı,başladığınız işi bitirene kadar üzerinde durmayı,parçaları birleştirip tüme varmayı severseniz çok da eğlenebilirsiniz:-D yalnızlığın da tadını çıkarın. Bazen insan aahhhh bırakın beni diyorr:-D:-DBen bir göz atayım onlara. Teşekkürler fikir için
Ahh onu sürekli yapıyorum. Takip ettiiğim birçok dizi varyukarıda birileri söyledimi bilmem ama yabancı dizi izleyebilirsin
Bulunduğunuz şehirdeki ücretsiz kurslara katılmanızı öneririm. hem arkadaş çevresi edinmek hemde yeni şeyler öğrenmek için birebirMerhabalar...
Bugüne kadar hiç tek başıma aktiviteler yapmadım. Hep arkadaşlarım olurdu yanımda. Sinemaya,alışverişe falan giderdik. Ama bu yıl mezun olduk ve dağıldık. Herkes kendi işinin gücünün derdinde. İşi gücü olmayanlar da maddi yönden sıkıntıda. Bu yüzden ben de ısrar edemiyorum çıkalım,şunları yapalım diye.Benim de pek maddi imkanım yokki onlarınkini karşılayayım. Sevgilim de yokki onunla çıkayım. Kısaca yalnız kaldım.
Yıllarca derslerden fırsat bulamadım. Şimdide etrafımda kimse kalmadı. Ben de aman ben bana yeterim dedim gittim tiyatroya bilet aldım. (yalnız kovboy is here)
Siz de böyle tek başınıza takılıyor musunuz? Başka neler yapabilirim?Maddi olarak beni zorlamayacak şeyler olsun istiyorum. İşe girmeden vaktimi değerlendireyim diyorum.
Daha önceki yorumlarım da bahsettim. Başvurdum ama henüz geri dönüş alamadım,bakalım.Bulunduğunuz şehirdeki ücretsiz kurslara katılmanızı öneririm. hem arkadaş çevresi edinmek hemde yeni şeyler öğrenmek için birebir
İstanbul'dasın galiba profilinde öyle yazıyor :) Bu konuda yardımcı olabilirimDaha önceki yorumlarım da bahsettim. Başvurdum ama henüz geri dönüş alamadım,bakalım.
Mesaj atabilirsiniz.İstanbul'dasın galiba profilinde öyle yazıyor :) Bu konuda yardımcı olabilirim
Anne babamla pek uyuşmuyoruz maalesef. En yakın arkadaşım da işsiz,çıkmıyor hiç bir yere.bende genelde yalnızımdır. bı yakın arkadasım var onla alısverıs yaparız. eger işi varsa ben tek dolasırım. bazen h.sonu annem ve babamla takılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?