Herkese merhaba. Benim derdim tatil (Rabbim başka dert vermesin, aminn

). 33 yaşındayım, 1 kere bile deniz tatiline veya kültür turlarına katılmadım. Genelde yaz tatillerimde ya memlekete gittim (malesef bizim sülale kalabalık her sene ya kuzen düğünü oldu ya da Karadenizli olmanın kaderi olarak fındık için bizimkilere yardıma gittim). Bu sene deniz tatili yapmayı çok istiyorum. Aslında Balkan turu ve Ege Akdeniz turu arasında kararsız kaldım. Tura katılmak istiyorum çünkü tek bir otele gidip havuz deniz arasında 1 haftam geçsin istemiyorum. Dolu dolu geçsin, bir çok yeri göreyim istiyorum.
Ama 2 sorun var. Birincisi endişelerim ve anlamsız şekilde tek başına tatil yapacak olmanın verdiği gerginlik var üzerimde. Güzel geçer mi, tek başına sıkılır mıyım, fotoğraf çekinmek için sürekli birilerinden isteme konusunda rahatsız hissederim ve utanırım muhtemelen, nasıl olur soruları beynimi kemiriyor. Geçmişte tek başıma yaptığım etkinlikler oldu birkaç saatlik. Mesela en son seramik workshopuna gitmiştim, herkes sevgilisi ya da arkadaşı ile gelmişti. Sohbet ede ede, güle eğlene yaptılar. Ben tektim ve kendimi çok yalnız, kötü hissettim. Hadi bunu yeneceğim bir şekilde zaten bu sene kararlıyım tek başına o tatile çıkacağım çünkü bunun sonu yok, hayatımın sonuna kadar birileri olmayacak yanımda ama bu seferde turlar konusunda emin olamıyorum. İnternetten bir sürü olumsuz yorumlar görüyorum.
Hem yalnız tatil için içime su serpecek güzel yorumlara hem de tatil turu için firma, rota için önerilere çok ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?