Tek basına tatil olur mu

tek başına olur da bu süreçte biraz daha zor olabilir

örneğin kimseyle tanışıp muhabbet etmek vs mümkün olmaz sanki

ama geceliği 1000 üstü olan bir yere gidip yer içer otururum diyorsanız olabilir

zira zaten oralarda birileri olsa da gün yeme içme modunda geçiyor

bir de havuz değil de deniz öneriyorlar

bence işletmeler bu sene havuzlara çılgınca kimyasal basacaklar aman hastalık olmasın diye kimyasaldan boğulacağız

Havuz normal hayatımda da kullanmıyorum :) evet biraz paradan fedakarlık etmem gerekecek

Ben geçen kıştan beri ufak ufak tatil parası koyuyordum kenara. Pandemi cıktıktan sonra iptal ettim tatil olayını. Şimdi sertifikalı otellerde güvenli olayı başlamış.

Zaten bulunduğum şehir Büyükşehir evden çıkmıyorum iş dışında Yıllık iznimde geldi Güzel kaliteli otellerde buldum ama sizce tek basına tatil sıkıcı mı olur. 10 gündür elim rezervasyona gitmiyor çok sıkılırım diye tecrübe etmedim çünkü tek basına deniz tatilini.

Ben işim gereği saten yanlız yazıyorum ama tatil ev gibi olmaz insan birini ister mi.

Böyle kafa dinlemelik tatil Tecrübesi olan yada şimdi gidecek hanımlar benimle paylaşırsa sevinirim :)
Olur olur çok güzel olur. En son 2 yıl önce tatile gidebilmiştim. Sözde ailemle birlikte gidecektim ama onlar sürekli ağız eğdikleri için bir delilik anında ben gidiyorum dedim ve gittim. Kaş'a gitmiştim.Minik bir butik otelde kaldım,tüm koylarda yüzdüm,kendi kendime rakı balık yaptım,tava dondurma yedim. Herkes çift iken ben tektim. İnsan kendine yetebilmeyi bilmeliymiş;bunu gördüm. Ben eğlenmeye gidiyorum de bas git:)

Ben kışın kayak veya spa oteline giderim genelde tek gidiyorum

Şöyle diyeyim bir aktivite varsa mesela gezme, havuz, deniz, kayak rafting yürüyüş gibi dağa çıkma vb vakit geçiyor. Akşam yemeğinde de yemekle meşgul olduğum için😂😂😂 sıkılmadım. İnsandan insana değişir sıkıcı bulanlar da var. Ben deniz kenarında 75433yıl geçirsem sıkılmam mesela balık burcuyum😁 Öte yandan etraftaçiftleri aileleri görüp daha kötü de hissedebilirsiniz. Geçen yıl denizkenarında mutlu çiftleri görünce çok kötü hissetmiştim mesela.

Ben de su sporu yapmak istiyorum parasailing filan :) aileleri görünce kötü hissetmem yıllardır yalnız yaşıyorum :)
Ama deniz manzaralı odamda oturma fikri bile keyiflendiriyor ne bilim kararsızım

Olur olur çok güzel olur. En son 2 yıl önce tatile gidebilmiştim. Sözde ailemle birlikte gidecektim ama onlar sürekli ağız eğdikleri için bir delilik anında ben gidiyorum dedim ve gittim. Kaş'a gitmiştim.Minik bir butik otelde kaldım,tüm koylarda yüzdüm,kendi kendime rakı balık yaptım,tava dondurma yedim. Herkes çift iken ben tektim. İnsan kendine yetebilmeyi bilmeliymiş;bunu gördüm. Ben eğlenmeye gidiyorum de bas git:)

Okuyunca sizin adınıza mutlu oldum valla:)

Şuan 1000 kişilik 400 yataklı otelde 50 kişi varmış ama :)
Vardır tatil bölgeleri dolu. Ben şuan bir tatil bölgesindeyim. Ama ben tatilde değilim benim memleketim tabi 🤗
Sahilleri görseniz geçen gün belki müsait bir yer vardır denize gireriz diye çıktık fulll o kadar kalabalık ki

Vardır tatil bölgeleri dolu. Ben şuan bir tatil bölgesindeyim. Ama ben tatilde değilim benim memleketim tabi 🤗
Sahilleri görseniz geçen gün belki müsait bir yer vardır denize gireriz diye çıktık fulll o kadar kalabalık ki

Ama özel plaj ki otele ait

tek başıma turlarada katıldım, yeni arkadaşlar edindim bazıları ile görüşürüm hala,kendi aracımla çantamı alıp uzun yol tatillerine gittiğimde oldu,yeni yerler gördüm,öğrendim ve hiç sıkılmadım.insanın bazen kendinede ihtiyacı oluyor.ama bu ara erteledik tatilleri,sağlık herşeyden önce gelir

Tek başına tatil cok güzel oluyor ama otellere o kadar para verilmesine karşıyım :confused: Deniz de sevmiyorum hep aile ortami kalabalik killi göbekli amcalar yapma cocugum yapma evladim diyen anneler bikinili kizlara cik cik diyen teyzeler benlik değil denize girmektense şezlong da kitap okumayı tercih edenlerdenim ben. sabah erken saatte gideceksin denize kimse olmadigi zaman geri kalaninda gezeceksiniz. Araciniz varsa otel yerine kampı tavsiye ederim daha eğlenceli daha masrafsiz yeni birileriyle tanisma ihtimali daha yüksek.

Ahaha tatil diye nereye gittin kız sen? Karadeniz sahili falan mı? Normal şartlarda şu anlattıklarınla karşılaşma olasılığı milyonda bir falan çünkü.

Sevgili konu sahibi
Kaç senedir fırsatım olmadı tatile bir türlü. 2 yazım o uyumsuz arkadaşlarımın vaktini ayarlamasını beklemekle heba oldu.
Çünkü tatile tek gidip ne yapıcam ya dedim.

Bu yaz da corona çıktı ama ben bunaldım. Öyle böyle değil. Denizin havasını alsam mutluluktan uçucam. 3 aydır evdeyim.
Kimseyi bekleyemem dedim ve yaptım rezervasyonumu. Tek başıma gidicem. Benim için de ilk olucak.
Yakınında gezilecek görülecek yerler de var. Planımı yaptım. Zaten 3-4 gün birşey.
Gidin bee.. valla...
Ben salak gibi arkadaşlarımın müsait olmasını bekledim. Geçen yaz çok uygundu benim için ama onlar yüzünden kaldı. Keşke tek gitseydim.
Seneye yaza ne olacak belli değil. Evet virüs bitmedi ama 3 aydır evde olan ben hergün milletin avm, tatil, Cafe storylerine bakıyorum.
Kendimi aptal gibi hissettim. İnsanlar fıttırı fıttırı geziyormuş meğer. Ben hala izoleyim.

Kısacası tatilden kapmasak bile bu virüsü, sokağa çıktığımızda gördüğümüz o maskesizlerden kapabiliriz. Benim gözümde güvenli biryer yok. Seneye çıkacağımız da belli değil. Yaktım gemileri gidiyorum ben. Siz de gidin. Umarım çok eğlenirsiniz.
Buraya yazın tecrübelerini daha sonra. Belki tek gitmeye çekinenlere de fikir verir. Ben de yazarım olmadı.

Son düzenleme:
"Güvenli" dediklerine ben inanmıyorum. Göstermelik önlem alıyorlardır anca. Futbolda da önlemler alındı sözde. Koca koca adamlar az sonra oyuna girince birbirinin tepesine çıkmayacakmış gibi yedek kulübesinde uzak uzak oturdular maskelerle, seramonide uzak durdular birbirlerinden. Daha maç başlamadan ilk 11'den birkaç oyuncu yere tükürdü. Daha ligin geri dönüşünün ilk maçıydı. Her şey göstermelik şu dönemde. Kesinlikle yeterli önlemlerin alındığına inanmam. Turizm bitmesin ekonomiyi azıcık canlandıralım çırpınışları sadece.

Ahaha tatil diye nereye gittin kız sen? Karadeniz sahili falan mı? Normal şartlarda şu anlattıklarınla karşılaşma olasılığı milyonda bir falan çünkü.
Antalya'da Lara ve Konyaaltı plajları hep Patidostu Patidostu 'nin dediği gibi ya :KK70:. Her günü böyle hem de, milyonda bir değil. Otelin plajına ya da Kemer Belek gibi yerlerde giderseniz karşılaşmazsınız sadece.

Antalya'da Lara ve Konyaaltı plajları hep Patidostu Patidostu 'nin dediği gibi ya :KK70:. Her günü böyle hem de, milyonda bir değil. Otelin plajına ya da Kemer Belek gibi yerlerde giderseniz karşılaşmazsınız sadece.
Sen bir de ege sahillerine gel :confused: Aksamları güzel oluyor ama herkes cekilince :KK70: genelde gece denize girenler çiftler oluyor ay isiginda romantik romantik onlar cok hoş oluyor

Bence siz cok elit yerlerde takiliyorsunuz karadeniz sahilleri belirli yerler haric cok kalabalik olmuyor küvük diye. Ege sahillerine öğle saatlerinde bi uğrayin derim :KK52:

Back
X