Tek başına tatil...

çocuklarını bırakıp git.inan herşey daha güzel olacak... geri geldiğinde daha mutlu olacaksınız sinir stresten uzakta 4 gün başbaşaaaaa...:)

Ben çocuklarımı bırakamazdım.Ama eşimin gitmesine birşey demezdim.Tabi beraber olsanız en iyisi.Ama bebişler çok küçük daha.4 gün de az değil.Gitsen bile öyle çok aklın kalacak ki...Bırak eşin gitsin.Sürekli acaba aldatacak mı diye düşünerek elimize bir şey geçmiyor...Sende sıkıldığını söylüyorsun kendini toparlasın yazık adama :)

Kesinlikle sende git derim ben.. Sen annenin yanında birde eşsin.. Ona karşıda sorumlulukların var.. Hem 4gün birşey değil.. Konuşun yakın bir yere gidin..

Bu tatil aldatmaz ama erkek milleti ikinci plana atılmayı arada evlatları bile olsa unutmaz..

Konu sahibi neye karar verdi bilmiyorum da

pek çok kişi sen sadece anne degilsin, eşini tek gönderme demiş.
Peki eşi sadece baba mı?

Ne alaka yani?
Bunu sadece anne mi düşünmeli?

Anne düşünüyorsa çocukları baba da düşünecek.

Ve babanın demesi gereken, sen çocuklarla kal,
ben tek başıma gidip geleyim degil,
çocuklar küçük haklısın,
seneye biraz daha büyümüş olurlar beraber gideriz olmalıydı...

Lütfen arkadaşlar babanın da anne kadar çocuklarını düşünmesi gerektiğini unutmayın...
Bu misyonu sadece kadınlara yüklemeyin...

Son düzenleme:
zorunlu mu bu tatil,yani eş mecbur mu tatile gitmeye? yoksa iş için mi gidiyor? orasını pek anlayamadım ben..

çocuklarım olmadan tatile falan gitmem,4 gün değil 2 gün bile ayrı kalamam onlardan..gitsem bile aklım onlardayken tatil zehir olur bana..çünkü ben biraz takıntılı bir anneyim..

ayrıca eşimde zorunlu haller dışında bensiz tatile gidemez,yok öyle birşey..hatta bunu teklif dahi edemez :) o bunaldıysa bende bunalıyorum sonuçta..1 sene daha bekleyip,çocuklar biraz daha büyümüş olur ailecek tatile gidilse kimse ölmez.

Son düzenleme:
biraz bencilim sanırım ama ben olsam tek gitmesine razı olmazdım. çocukları da bırakıp gitmek zor ya. ben kızımı anneme bırakıp da yemeğe bile gidemeyen bir tip olduğum için çocuk bırakıp gitmek de bana abes geliyor eşin çok istiyorsa gitsin ama ben olsam istemezdim gitmesini ne kadar güvensem de...

bence anneye bırak çocuklarını beraber gidin.
kocayı bu kadar dışlamak iyi değil.
sen bütün ilgini çocuklarına verip onlarla bir hayat kurduğunda,
adam kendisine ilgi gösterecek birini bulmuş olabilir.
ihmale gelmez. onlar da çocuk sonuçta.

haklısın canım ama,
babanın çocukları düşünmediği sonucuna nerden vardın.
tatile gitmek istedi diye mi.
4 günden bahsediliyor.
adam bir ay dememiş.
ayrıca çocuklar evde yalnız kaderlerine terkedilmeyecek anneye bırakılacak.
bence eşlerin, hele huysuz çocuklarsa,
arasıra nefes almaya ihtiyaçları var.
başbaşa.
çocukları düşünmemek değil bu.
ilişki bozulursa ilerse çocuklar ne olacak.
ne kadar mutlu ve huzurlu anne baba, o kadar mutlu çocuklar demek bence.

valla ben ilkokuldayken annemle babam bir günlüğüne uludağa gitmişlerdi
o kısacık zaman dilimi çocuk kalbime o kadar uzun gelmişti ki..
bence çocukları bırakıp gitmen çok yanlış olur

bence eşin tatile illa deniz kıyısına gitmek zorunda değil
mesela sapanca gölünün orda bir pansiyona gitsin
ormanda, göl kenarında yürüyüş yapsın kafa dinlesin
senin de için rahat olsun

Nerden mi çıkardım?
baba, annenin verdiği tepki üzerine o zaman sen çocuklarla kal,
ben tek gideyim diyor.

Sorumluluga sahip, aile bilincinde olan her baba,
eşine böyle bir teklifle gittiğinde aldıgı cevap karşısında ,
bu şekilde cevap vermez.
ya eşini çocukların güvende olacagına dair telkin edip ikna etmeye çalışır,
ya da kendisi de eşine hak verip, tatili bir dahaki seneye erteler...

Bence konu sahibinin eşi,
eşini çok iyi tanıdıgı için ve çocuklarla gitmeyecegini bildiği için,
böyle bir teklifte bulunmuş,
aslında amaç en baştan beri tek başına tatil yapmak.

Yoksa söylediklerinizde elbette haklısınız...

çok yoğun çalışıyosa eğer ve yılda bir hafta tatil yapabilecekse ben babaya hak veririm. ama senin de gitmeni öneririm.

Bu çirkin üsluba cevap vermeyecegim.

Bu hayatta ANNELER ve ANNECİKLER vardir. Dogurmakla bitmiyor is.

Arkadaşım öyle yada böyle hepimiz büyüdük 4 gün annende kalacak diye annesiz kalmıyor ya çocuklar, sende eşinde başbaşa romantik 4 gün geçirin ne güzel, Kadınların çocuklar yüzünden bir eş bir kadın olduklarını unutmalarına karşıyım, nedenmi? sonra eşimbeni aldatmış topikleri açılabiliyor, ben böyle bir risk alamam açıkçası, bırakırım çocukları hadi aşkıcım gidelim derim girerim koluna çıkarım tatilime, sana da tanımasam bile dost tavsiyesi kadın olduğunu unutma unutturma, hayatın sadece bebişlerinden ibaret eve gömülmüş çocuk büyüten kadın rolüyle geçmesin, eşinle git tatiline hatta 2. balayımız olsun gibi cümleler kur hoşuna gitsin adamcazın, etrafta o kadar aç kurt varken eşime sonsuzda güvensem nihayetinde iş atan bir kadın- kocamda bir erkek kusurabakmasın ama benim olmadığım yerde tatile gitmesi vs çok hoş karşılayacağım bi durum olmazdı benim.

kucugu al yanina buyugu once allaha sonra annene emanet et ve kocanla git ..
1 yasindakinede esinle birlikte bakrsiniz hem annenede iki cocukla zor olmamis olur ..

Anneler bu kadar fedakar davranırken,babalar neden öyle değil
bütün yük anneye kalıyo
baba şöyle düşünebilirdi''küçük çocuğumuz emiyo o yüzden eşim olmadan gitmiyim onlar biraz büyüdükten sonra beraber gideriz''.
çok çalışıyo olabilir ama annelerde çok çalışıyo
çocuklarla uğraş ev işleri filan derken onlarda bunalmıyor mu
bence küçük çocuğunuzu alarak sizde eşinizle gidin,belki daha çok cocukla uğraşcaksınız ama en azından eşinizin yanında olcaksınız böylece
eğer aklım diğer çocuğumda kalıcak derseniz o zaman gitmeyin her tatile giden erkek aldatır diye bişey yok
ama ben eşlerin yalnız tatile gitmesine karşıyım gidilecekse beraber gidilmeli yoksa gidilmemeli

emen çocuğu 4 gün nasıl bırakabilirsinizki?
tatil için az bir süre olabilir belki ama bebek için uzun bir süre.
bana en mantıklı gelen çocuklarla birlikte tatile gitmeniz.
rezillik gibi düşünmeyin bence.benim oğlumda hiç durmayan bir çocuk.arabada 10-15 dakika durmuyor
öyle söyleyim ve ben 7 saatlik yolculuk yaptım.7 saatlik yolu hep kucağımda memede gitti.
bu tatili de kendim için değil oğlum için yaptım.
denize girsin,kumla,suyla oynasın,güneş görsün kemikleri gelişsin diye.
çocukların neredeyse hepsi denizle,kumla oynamayı çok sever.
çocuklar içinde bir değişiklik olur bence.
eşinizi ne tek gönderin ne de çocuklarınızı bırakın.
çünkü tatile gitseniz bile, aklınızın hep bir tarafında onlar olacak

Eşiniz çok yoğun bir yıl geçirerek tatili hak etmişse siz de iki küçük çocukla
uğraşarak bence tatili daha fazla haketmişsiniz.

Tatili sadece onun hakkı olarak görmeyin.Gidilecekse beraber kalınacaksa beraber.
Mümkün değil diyorsunuz ama hep beraber gidebilir ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

konuyla alakasız ama neden kelimelerin sonundaki harfleri uzattıkça uzattınız, bu yüzden okuduklarımı anlamakta bayağı zorlandım

evet bende merak ettim
neden uzattığını?

Hakikaten bazı yorumlara inanamıyorum emziren ve biberon almadığı söylenen bı cocuğu ısrarla anne ne birak demenin
Daha kucuk anne sıcaklığını arayacak yasta ki cocuklar icin annen bakamayacakmı sensiz olmayacakmı ya kadar getirmenin
4 gun eşini bırakma hemen aldatır a getirmeler yapmayın Allah askına
Benim oğlumda 13 aylik emıyor biberon almıyor
Bence cocuklarinizla aile olarak gidin zorluk olacaktır ama eşinizin hakkı oldugu kadar tatil sizin de hakkınız kendinizi de önemseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…