- Konu Sahibi pamukannesi
çocuklarını bırakıp git.inan herşey daha güzel olacak... geri geldiğinde daha mutlu olacaksınız sinir stresten uzakta 4 gün başbaşaaaaa...:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi neye karar verdi bilmiyorum da
pek çok kişi sen sadece anne degilsin, eşini tek gönderme demiş.
Peki eşi sadece baba mı?
Ne alaka yani?
Bunu sadece anne mi düşünmeli?
Anne düşünüyorsa çocukları baba da düşünecek.
Ve babanın demesi gereken, sen çocuklarla kal,
ben tek başıma gidip geleyim degil,
çocuklar küçük haklısın,
seneye biraz daha büyümüş olurlar beraber gideriz olmalıydı...
Lütfen arkadaşlar babanın da anne kadar çocuklarını düşünmesi gerektiğini unutmayın...
Bu misyonu sadece kadınlara yüklemeyin...
haklısın canım ama,
babanın çocukları düşünmediği sonucuna nerden vardın.
tatile gitmek istedi diye mi.
4 günden bahsediliyor.
adam bir ay dememiş.
ayrıca çocuklar evde yalnız kaderlerine terkedilmeyecek anneye bırakılacak.
bence eşlerin, hele huysuz çocuklarsa,
arasıra nefes almaya ihtiyaçları var.
başbaşa.
çocukları düşünmemek değil bu.
ilişki bozulursa ilerse çocuklar ne olacak.
ne kadar mutlu ve huzurlu anne baba, o kadar mutlu çocuklar demek bence.
Çocuklarınınn ağlayacağınıı nerden biliyosunn.. ANNEE deniliyoo bunaa, annesininnn en azz kendisi kadarr iyii bakabileceğinii ,benn kendii annemmdenn biliyorumm ,sonuçtaa bizii doğurupp büyütenn ANNEMİZZZ..... SİZZ HER NE KADARR ANLAMASANIZZDAAAA....haaa bidee erkekk milletinee hiçç güvenn olmazz, FIRSATINII bulursaa enn alasınıı yaparr herşeyinn, benn bunuu buu konuyuu açan bayan için, söylemiyorummm genell olarak söylüyorumm .... LÜTFENN LAFF OLSUNN DİYEE YAZMAYINN BİRDEE KENDİNİZİİİ ONUNN YERİNE KOYUNN ÖYLEE DÜŞÜNÜNN ben öylee yapıyoruummm bu benimm fikrimm........![]()
annelik işte.. şimdi birini götürsem orda, oğlum da olsa şöyle yapardı, böyle yapardı diye üzülecem biliorum... en iyisi ben gitmeyim, eşim gitsin.. başka çare yok gibi gözüküo.. eşini de gönderme diyen yok çünkü![]()
Çocuklarınınn ağlayacağınıı nerden biliyosunn.. ANNEE deniliyoo bunaa, annesininnn en azz kendisi kadarr iyii bakabileceğinii ,benn kendii annemmdenn biliyorumm ,sonuçtaa bizii doğurupp büyütenn ANNEMİZZZ..... SİZZ HER NE KADARR ANLAMASANIZZDAAAA....haaa bidee erkekk milletinee hiçç güvenn olmazz, FIRSATINII bulursaa enn alasınıı yaparr herşeyinn, benn bunuu buu konuyuu açan bayan için, söylemiyorummm genell olarak söylüyorumm .... LÜTFENN LAFF OLSUNN DİYEE YAZMAYINN BİRDEE KENDİNİZİİİ ONUNN YERİNE KOYUNN ÖYLEE DÜŞÜNÜNN ben öylee yapıyoruummm bu benimm fikrimm........![]()
mademm çocuklarınaa annen bakacakmışş hiçç durma git derimm ,erkeklere güvenn olmazz ,çocukların ağlarsaa dört günn ağlarr, ya eşinn oradaa biii haltlarr karıştırırsaa çocuklarınlaa birliktee birr ömürr boyuu sendee ağlarsıınnn, onunn içinn takk eşinii kolunaa ,gittt paşaaa paşaaa tatilinii yapp gell ,arkasıı önüü dörtt günn ,bu kadar büyütmee hiçç gerekk yokkk helekii annenn gibii biriisiii çocuklaraa bakacaksaa ...ben olsamm balıklama atlardımm bidaha buu fırsatt elinee geçmeyee bilirr iyii düşünn derimmmm.....:26::26::26::26::26: