- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi pamukannesi
-
mademm çocuklarınaa annen bakacakmışş hiçç durma git derimm ,erkeklere güvenn olmazz ,çocukların ağlarsaa dört günn ağlarr, ya eşinn oradaa biii haltlarr karıştırırsaa çocuklarınlaa birliktee birr ömürr boyuu sendee ağlarsıınnn, onunn içinn takk eşinii kolunaa ,gittt paşaaa paşaaa tatilinii yapp gell ,arkasıı önüü dörtt günn ,bu kadar büyütmee hiçç gerekk yokkk helekii annenn gibii biriisiii çocuklaraa bakacaksaa ...ben olsamm balıklama atlardımm bidaha buu fırsatt elinee geçmeyee bilirr iyii düşünn derimmmm.....:26::26::26::26::26:
Gozunu kapadiginda "halt karistiracagini" dusundugun bir kocanin gonlu olsun diye biri 1, diger 2,5 yasinda iki bebegi dort gun aglatmayi olagan karsilayan bakis acisina cok yabanciyim. Anlayamiyorum...
mumkunse cocuklari anneme birakir giderdim. Alti ustu 4 gun, abartmaya gerek yok. Gelemiyorsam da birakirdim kendi tatile giderdi. Madem adamcagiz zor calismis, ihtiyaci var, onu da dusunmek lazim. Ha, ben anneyi de al cocuklari da al, hep beraber gidin fikrine de karsiyim. Adam alt tarafi karisiyla basbasa sakin bir 4 gun istemis, cumbur cemaat gidelim dememis. Esle gecirilen zaman baskaa, cocuklar arti kayinvalide gecirilen zaman baska. Adami tatil teklif ettigine de pisman eder bu durum.
dün eşim 4 günlüğüne çocukları annene bırakalım ve tatile gidelim dedi... bende itiraz ettim onlarsız gidemem diye... biri 1 diğeri 2,5 yaşında... çok huysuzlar... arabayla yolculuk zaten hiç durmazlar... bu sene gitmeyi düşünmüoduk açıkcası ama eşim çok yoğun ve sıkıntılı bi yıl geçirdi iş açısından.. çok bunaldı... ve bana böle bi teklif sundu... ben çocuklar olmadan gelmem dedim.. çocuklarla beraber bu yıl tatile gitmek bizim için işkence çekmekten başka bişeye benzemeyecek.. yani bu yıl ne onlarla ne de onlarsız bi yere gitmeyi düşünmüyorum...
eşim de o zaman sen annenlerde kal 4 gün, ben gider gelirim dedi... çok sıkıntılı olduğunu bildiğim için bişey de diyemedim... güven konusunda, sonsuz güvenirim.. ama ne bileyim... abes olmaz mı tek başına gitmesi... siz olsanız ne yapardınz... bi yandan kıyamıorum bi yandan da ne alaka diyorum...çocukları alın beraber gidin demeyin çünkü, çocuklarım çok huysuz... oralarda benim burnmdan getirirler eminim...hayır bu yıl ikimizde gitmioruz mu deyim, yoksa gitmesine razı mı olayım...?
Gozunu kapadiginda "halt karistiracagini" dusundugun bir kocanin gonlu olsun diye biri 1, diger 2,5 yasinda iki bebegi dort gun aglatmayi olagan karsilayan bakis acisina cok yabanciyim. Anlayamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?