Tek başına tatil?

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Kızlar tek başına tatil yapılabilir mi sizce? Deneyen var mı acaba? Yakın kız arkadaşımla plan yapmıştık son anda caydı o da. Kısa bi zaman kaldı tatil bitecek iki üç günlüğüne tek başına gidilebilecek güvenilir nereler var bilgisi olan var mı?

ben hiç yapmadım ama arkadaşım turlara giderdi tek olarak
sen de turlara filan başvur istersen rehberle gezersiniz

bence yapılabilir hatta keşke olsada gitsem diyorum
gideceğiniz tatil çok uzun değilse iki üç günlük hatta bir haftalık bir şeyse çok sıkılmaya zaman kalacağını zannetmiyorum

Single turlar düzenleyen firmalar var, hem yeni arkadaşlıklar da kurmuş olursunuz. Tek başıma tatil yaptım ben, bi yandan keyifli, bir yandan sıkıcı oluyor.

Yalnız başına vakit geçirmeyi bilen biriyseniz neden olmasın?

Yalnız başına vakit geçirmeyi bilen biriyseniz neden olmasın?
Genelde yalnız vakit geçiren biriyim zaten birkaç arkadaşım var onlarla da olmuyor imkanım var ama arkadaş yok cesaret lazım bu yüzden bana teşekkür ederim

bence yapılabilir hatta keşke olsada gitsem diyorum
gideceğiniz tatil çok uzun değilse iki üç günlük hatta bir haftalık bir şeyse çok sıkılmaya zaman kalacağını zannetmiyorum
Evet kısa bi tatil olacak yoksa bu sene bişey yapmadan çalışmaya başlıcam kafa dağıtamadım bile desteğin için teşekkür ederim

ben hiç yapmadım ama arkadaşım turlara giderdi tek olarak
sen de turlara filan başvur istersen rehberle gezersiniz
Canım çok teşekkür ederim yalnız olunca tur daha iyi bi seçenek tabi benim için sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…