- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
bence yapılabilir hatta keşke olsada gitsem diyorumKızlar tek başına tatil yapılabilir mi sizce? Deneyen var mı acaba? Yakın kız arkadaşımla plan yapmıştık son anda caydı o da. Kısa bi zaman kaldı tatil bitecek iki üç günlüğüne tek başına gidilebilecek güvenilir nereler var bilgisi olan var mı?
Yalnız başına vakit geçirmeyi bilen biriyseniz neden olmasın?Kızlar tek başına tatil yapılabilir mi sizce? Deneyen var mı acaba? Yakın kız arkadaşımla plan yapmıştık son anda caydı o da. Kısa bi zaman kaldı tatil bitecek iki üç günlüğüne tek başına gidilebilecek güvenilir nereler var bilgisi olan var mı?
Genelde yalnız vakit geçiren biriyim zaten birkaç arkadaşım var onlarla da olmuyor imkanım var ama arkadaş yok cesaret lazım bu yüzden bana teşekkür ederimYalnız başına vakit geçirmeyi bilen biriyseniz neden olmasın?
Cesarete ihtiyacım vardı çok teşekkür ederimSingle turlar düzenleyen firmalar var, hem yeni arkadaşlıklar da kurmuş olursunuz. Tek başıma tatil yaptım ben, bi yandan keyifli, bir yandan sıkıcı oluyor.
Evet kısa bi tatil olacak yoksa bu sene bişey yapmadan çalışmaya başlıcam kafa dağıtamadım bile desteğin için teşekkür ederimbence yapılabilir hatta keşke olsada gitsem diyorum
gideceğiniz tatil çok uzun değilse iki üç günlük hatta bir haftalık bir şeyse çok sıkılmaya zaman kalacağını zannetmiyorum
Tatil imkanın varsa yanına birini arayana kadar gider gelirsin. Bolca kitap dergi aldın mı tamamdır.Cesarete ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim
Fazla girişken değilim ama bişeyler yapmak istiyorum arkadaş ortamı daha iyi olurdu ama ne yapalım teşekkür ederimkişiliğine bağlı
bence çok güzel olur
Araşturcam turları teşekkür ederimturlara katılın bence de
Evet bi yandan iyi gibi bi yandan da sıkıcı olur mu diye aklımda ama denemeyi düşünüyorum çok teşekkür ederimTek başına tatil olmaz canım ya ben yaptım çok sıkıcı ordan biliyorum:)
Canım çok teşekkür ederim yalnız olunca tur daha iyi bi seçenek tabi benim için sağolasınben hiç yapmadım ama arkadaşım turlara giderdi tek olarak
sen de turlara filan başvur istersen rehberle gezersiniz
çok teşekkür ederimDene canım en azından tecrübe olur onuda yapmıştım dersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?