Tek başına tatil?

Tatilin makbulu tek basinaa yapilandir yaw. Ben cok severim sahsen. Asil kafayi oyle dagitiyorsun, yaninda birini goturunce, sana yine sorunlarini hatirlaticak muhabbetler oluyor, yapmak istediginiz seyler uyusmuyor vs... Hic bilmedigin bir yerde, yepyeni bir cevre ile, tamamen ozgur olmak gibisi varmii...
Off tatilim deprestiii yinee.

Ne güzel ya kimse yok diye evde tıkılıp kalmaktan çok daha iyi teşekkür ederim peki tavsiye edebileceğin güvenilir yer ve mekanlar var mu

ben yapicam, ne kadar eglenceli olacak, merak icindeyim.. ne kadarda insan kendiyle olsa, birisini ariyor yaninda yaa.. =(
Sen de mi tek başına yaparsın hep nereleri tercih ediyorsun insan birini arıyo evet ama maalesef yok yalnız da iyi olur belki

Canım yalnız tatil yapmadim ama hiç onermiyorum. Bizim gittigimiz plajda yalniz yuzen ve guneslenen bir çocuk vardı ben garipsemistim biraz. Arkadas bulamadiysan annenle falan git bence daha iyi olur. Ben gitmek isterim ama karariyorum yaa okul da baslicak o yüzden gitmek istemiyorum

nereleri dusunuyorsunuz tatil için?

ayy hemde nasıl güzel yapılır valla :)) zaten tatilde bisürü kişşyle tanışılıyor :)
kız arkadaşla yapılan güzel ama tek başına yapılan müt hiş bişii:)

Ne güzel ya kimse yok diye evde tıkılıp kalmaktan çok daha iyi teşekkür ederim peki tavsiye edebileceğin güvenilir yer ve mekanlar var mu

Canim oncelikle yurtici mi dusunuyorsun, yurt disi mi? Birde kac gun, butce olarak ne kadar?

Deniz kum degil benim tatillerim, Tr de ya tur yaparim ben, ya da yakin bir sehre kacarim. Boyle bisey mi var aklinda, deniz mi?

Ben olsam tek yapamazdım yani sıkılırdım sizin kişiliğinize bağlı size kalmış
Yurt disi yapabilirse muthis oluyor aslinda. Mesela gidiyorsun, sabahtan oglene kadar bir dil kursuna yaziliyorsun. Kursta bir suru farkli ulkeden insan oluyor. Arkadaslar ediniyorsun, farkli kulturler, eglenceli insanlar taniyorsun. Ogleden sonra da onlarla geziyorsun. Ya da yeni bir sehri yaya olarak kesfetmekte cok zevkli. Gez, dolas...ben hic bikmam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…