- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Teşekkür ederim orayı araştırayım bi sağolasınhiç olmaz olur mu , çok da eğlenceli olur
daha yeni kazdağlarına gitti arkadaşım kız başına :))
Evet tur olarak iyi olur bakayım siteye teşekkür ederimtur istiyorsan grupanya sitesinden üç günlük tatil bulabilirsin
Haklısın ona dikkat edeyim teşekkür ederimbence çok gezilcek görülcek yeri olan bi yeri seç ki sıkılma
Tatilin makbulu tek basinaa yapilandir yaw.Kızlar tek başına tatil yapılabilir mi sizce? Deneyen var mı acaba? Yakın kız arkadaşımla plan yapmıştık son anda caydı o da. Kısa bi zaman kaldı tatil bitecek iki üç günlüğüne tek başına gidilebilecek güvenilir nereler var bilgisi olan var mı?
Ne güzel ya kimse yok diye evde tıkılıp kalmaktan çok daha iyi teşekkür ederim peki tavsiye edebileceğin güvenilir yer ve mekanlar var muTatilin makbulu tek basinaa yapilandir yaw.Ben cok severim sahsen. Asil kafayi oyle dagitiyorsun, yaninda birini goturunce, sana yine sorunlarini hatirlaticak muhabbetler oluyor, yapmak istediginiz seyler uyusmuyor vs... Hic bilmedigin bir yerde, yepyeni bir cevre ile, tamamen ozgur olmak gibisi varmii...
Off tatilim deprestiii yinee.
Sen de mi tek başına yaparsın hep nereleri tercih ediyorsun insan birini arıyo evet ama maalesef yok yalnız da iyi olur belkiben yapicam, ne kadar eglenceli olacak, merak icindeyim.. ne kadarda insan kendiyle olsa, birisini ariyor yaninda yaa.. =(
Kızlar tek başına tatil yapılabilir mi sizce? Deneyen var mı acaba? Yakın kız arkadaşımla plan yapmıştık son anda caydı o da. Kısa bi zaman kaldı tatil bitecek iki üç günlüğüne tek başına gidilebilecek güvenilir nereler var bilgisi olan var mı?
ayy hemde nasıl güzel yapılır valla :)) zaten tatilde bisürü kişşyle tanışılıyor :)Kızlar tek başına tatil yapılabilir mi sizce? Deneyen var mı acaba? Yakın kız arkadaşımla plan yapmıştık son anda caydı o da. Kısa bi zaman kaldı tatil bitecek iki üç günlüğüne tek başına gidilebilecek güvenilir nereler var bilgisi olan var mı?
Ne güzel ya kimse yok diye evde tıkılıp kalmaktan çok daha iyi teşekkür ederim peki tavsiye edebileceğin güvenilir yer ve mekanlar var mu
Sen de mi tek başına yaparsın hep nereleri tercih ediyorsun insan birini arıyo evet ama maalesef yok yalnız da iyi olur belki
Yurt disi yapabilirse muthis oluyor aslinda. Mesela gidiyorsun, sabahtan oglene kadar bir dil kursuna yaziliyorsun. Kursta bir suru farkli ulkeden insan oluyor. Arkadaslar ediniyorsun, farkli kulturler, eglenceli insanlar taniyorsun. Ogleden sonra da onlarla geziyorsun. Ya da yeni bir sehri yaya olarak kesfetmekte cok zevkli. Gez, dolas...ben hic bikmam. :)Ben olsam tek yapamazdım yani sıkılırdım sizin kişiliğinize bağlı size kalmış
Birkaç siteye baktım Ayvalık cunda Bozcaada tarafları olabilir gibi geldinereleri dusunuyorsunuz tatil için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?