Tek başına tatile çıkarmısınız

Aynen katılıyorum arkadaşım arada bir ayrı kalmak iyi geliyor evlilik bağı daha da güçleniyorsositososito aldatmayı adam kafaya koymuşssa ayrı tatile gitmesine gerek yok bence her an her yerde aldatabilir :mymeka:

Kesinlikle tavsiye ediyorum canım.
Bizler uzun yıllardır evliyiz fırsat olsa yine giderim.

walla ben bekarım ve babamla calısıyom babamın streslı ısınden kacıp gecen sene bozcaadaya gttım dahası tek gıdıcem dedım babamda hemenordakı boruzanlıları arayıp haber vermıs tek tatıl gıbısı yokdur:)..

tek derken yalnız başınayı mı kasdediyorsunuz? ben sıkılırım.. ama arkadaşlarla falan eğlenceli olabilir, illa eşle ya da sevgiliyle gitmeye gerek yok yani, ikisinin de yerüi çok ayrı..

bende ilk evlendiğimde asla eşimsiz gitmem diyenlerdendim ama zaman geçtikçe düşüncemde değişti geçen sene 5 günlüğüne gitmiştik bizi götürdü sonra gene almaya geldi yani gittim giderim :1closedeyes:

sanırım bu senede öle olucak bu gidişle

abartılmadığı sürece sorun yok bence 1 hafta olabilir ama daha fazla kalamam bende

çocuklarım söz konusuysa ve onlarda durumu anlattığımda gidelim anne derse evet giderim
fakat eşim olmadığı için kendimi iyi hissetmeyeceğimi bildikleri için istemezler ve hep beraber gitme yolları ararız
güven yada güvensizlikle alakasız
yapacak insana yer mekan zaman yanındaymışın değilmişin önemli değildir
yapacaksa yapar heran zaten
yanlız tatil yapacaksam neden evlendimki

evli veya sevgilim olmasaydı gitmezdim herhal. gitsem bile muhtemelen yalnızlığım birkaç saat sürerdi :roflol:hihoyyyt

gıtmem eşim olmayınca yarım hıssedıyorum ben kendımı uyuyamam ben :asigim:
ayrıca bana boyle bı teklıfte bulunamazklava: beklerım ben ıslerının hafıflemesını:icecream:

çocuğum yok şuanda ama olsada tek göndericeni sanmıyorum
saten göndersede ben gitmem onsuzz
haa çocukların tatil hakkını elinden almıyım onları götürmek istesen bile asla onsuz tatil yapmaya içimelvermez
o gitmiyosa bizde gitmeyelim bence

10 tane de çocuğum olsa kocam olmadan asla gitmem o bizim için çalışıp tatilinden vazgeçebiliyorsa yada erteliyorsa vs..vs... ben onsuz bir adım atmam oturur babamızı bekleriz yasakkelime

giderim...
çocuğumuz yok ama 1 yıllık evliyken komşumuzun yazlığına gittik kadın kadına..onun gelme gibi bi imkanı yoktu..20 gün kaldım müthiş dinlenmiştim...
bu senede eşimin izni olamayabilir çünkü daha 1 senesi dolmadı...kusura bakmasın ama yine gidicem annemlerle tatile..ayrıca yanlızken bi halt karıştırıcak diye bi kural yok yapan ben varkende yapar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…