• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasının ne mal olduğunu söylenmeli mi

Arkadaşınıza söyleyin bence o da konuşsun, ne yaparsınız, evli kalmaya devam mı edersiniz bilmiyorum ama eşiniz benimle bekar biriymiş gibi konuştu, Ben de hoşlandım görüştük bilmem ne ama sonra bi arkadaşıma ondan bahsederken onun eşinizi tanıdığını evli olduğunu falan söyledi hatta onlarla ilk tanıştığında da bekarım demiş, sonradan öğrenmişler. Eşinizin ne olduğunu bilin istedim yazsın. Ben ilişkimi kestim ama bakın bana bunları bunları dedi. desin. Ondan sonra ne olursa olsun. Böyle bir olayı başkasından duymak canımı acıtsa da etrafımdakilerin bilip sustuğu bi durumda o adamla aynı evde kalmak istemezdim.

Söylemem.karısı sana ; benim kocam yapmaz güveniyorum diyebilir ya da erkektir yapabilir diyebilir :) ki merak etme herkes kocasının ne mal olduğunu bilir...

Karısının resimlerine baktım ne güzel kadın
Bu aldatan erkekler ne pis yaratıklar ya
Kendinide bir görseniz Allah affetsin yüzüne bakılmaz bodur tipsiz hemde aptal yani gerçekten aptal
Hani adam vardır aldatır belki ama zekidir ya
Bunda o da yok
Ya ona bakan kadınlar.. Allahım sana geliyorum

Kendinide bir görseniz Allah affetsin yüzüne bakılmaz bodur tipsiz hemde aptal yani gerçekten aptal
Bunda o da yok
Kimse elbette aldatılmayı hak etmez ama böyle bir adamdan hoşlanan/ evlenen insan da pek normal değildir açıkçası. Bazıları bile bile lades oluyor resmen.
Ve söyleyeceksiniz sakın kendinizi deşifre ederek yapmayın bunu, gizli hesap gibi şeyler kullanın. Adam manyagin teki. Size bir zarar vermesin.

ancak fırsatım oldu yazmaya konu şu kızlar
Eşini aldatmaya meyilli aptal bi adamı karısına haber edermiydiniz?
Şahsen ben kesinlikle öğrenmek isterdim böyle iğrenç adamla ömrümün habersiz geçip gitmesindense

Dil kursumuzda bir öğretmen var, bu kendini aralarda sigara içerken ettiğimiz sohbet esnasında
Guruba bekarım diye tanıtmıştı
Bundan sonraki hemen hergünde kursumuz akşam olduğundan özellikle bayanları evine götürmek için müthiş bir çabaya giriyordu
Benim çok yakın bekar arkadaşıma ve banada teklif etti kabul etmedik (eve bırakmayı)
Bir kaçgün sonra herkes gittikten sonra özellikle bizi beklediğini gördük
Arabasının kapılarını açmış ısrar kıyamet götüreyim diyor yine yok dedik
Sonraki günler guruptaki bir memur bayanla baya samimi olmuşlar sürekli beraberler ve canımlar cicimler kahkahalar havada uçuyor, çıkışta baktık bu bayan bizi davet etti sizide bırakalım diye
Bu adamın arabasının ön koltuğuna kurulmuş bide ilginç bir şekilde sahiplenmiş

Yine başka bir muhabbet esnasında bayanlar varken sadece birisi evlimisiniz dedi, adamda hayır kim bize bakarki dedi
Kızda aa niye öyle diyorsunuz deyince onlada sohbeti koyulaştırdı:))

Neyse kızlar sonunda derste hocamız bu adama dönüp eşinizden ailenizden bahsedermisiniz x bey dedi

Bunun surat mosmor, biz şok olduk.. Meğer bu şerefsiz evliymiş :skandal:

Hoca biliyormuş evli olduğunu ve işi farkedip bilerek sınıfta onu açıklamaya zorlayacak bu hareketi yapmış
Ve dahası karısı benim yüksek yaptığım okulda güvenlikmiş

Bunun evli olduğunu bildikten sonra bu eve götürme tekliflerine devam edince eşime söylesem mi diye düşündüm sonra iş büyür bela diye vazgeçtim ve Çok sert bir şekilde azarladım

Eşinin haberi varmı dedim burda dinelip kızlara gönüllü şöförlük ettiğinden dedim
Bana bir bağırdı herkesin içinde, ben namussuzmuyum da ne demk istiyosunda iyilik yapmak suçmuşda neler neler kimse bana iftira atamazda diye

Ve kızlar bana bu tarz şeyler çok olur hep Allah bir şekilde karşıma çıkarır elime düşürür
Bu adam facebookta benim yakın arkadaşımla ekleşip baya ilerletmişler
Kız bana ismini söyleyince şok oldum tesadüfün daniskası
Gösterdi fotosunu o
Bu yazın beraber iki günlük tatil planlarımı demezsin daha özel konular mı
:KK57::KK57:

Siz ne yapardınız, arkadaşım söyleyelim kim karısı deyip ısrar ediyor ama ya iş karışırsa :bicak:
Bilemiyorum birde oğulları varmış
Bunuda güvenlikteki tanıdık abiden öğrenmiştim
Yazık ya

Siz olsanız ne yapardınız?

Siz karışmayın. Eğer sizin yakın arkadaşınız böyle bir durumdaysa o, eğer istiyorsa gidip ben sizin eşiniz olduğunu bilmiyordum böyle bir durum var artık konuşmayacağım çok üzgünüm gibi bir şeyler söyleyebilir. Adamla bütün ilişkisini kesmeli ama. Yalnız tekrar ediyorum siz bulaşmayın söylerse arkadaşınız söylesin, sizlik bir durum yok.

Ya da kadının internet adresi, maili falan varsa isimsiz bir gönderi yapılıp konuşmaların ekran görüntüleri atılabilir. Arkadaşınızın ismi ve resmi karalanmış bir şekilde.

Bunda o da yok
Ya bir araştırma yapılmış.Güzel kadınlarla evli çirkin adamlar karılarını aldatıyormuş kompleksli oluyorlar demek ki çoğu bunu da eklemek istedim.

Kimse elbette aldatılmayı hak etmez ama böyle bir adamdan hoşlanan/ evlenen insan da pek normal değildir açıkçası. Bazıları bile bile lades oluyor resmen.
Ve söyleyeceksiniz sakın kendinizi deşifre ederek yapmayın bunu, gizli hesap gibi şeyler kullanın. Adam manyagin teki. Size bir zarar vermesin.
Teşekkür ederim mesaj için
Bencede mantıklı olan bu

Back
X