ancak fırsatım oldu yazmaya konu şu kızlar
Eşini aldatmaya meyilli aptal bi adamı karısına haber edermiydiniz?
Şahsen ben kesinlikle öğrenmek isterdim böyle iğrenç adamla ömrümün habersiz geçip gitmesindense
Dil kursumuzda bir öğretmen var, bu kendini aralarda sigara içerken ettiğimiz sohbet esnasında
Guruba bekarım diye tanıtmıştı
Bundan sonraki hemen hergünde kursumuz akşam olduğundan özellikle bayanları evine götürmek için müthiş bir çabaya giriyordu
Benim çok yakın bekar arkadaşıma ve banada teklif etti kabul etmedik (eve bırakmayı)
Bir kaçgün sonra herkes gittikten sonra özellikle bizi beklediğini gördük
Arabasının kapılarını açmış ısrar kıyamet götüreyim diyor yine yok dedik
Sonraki günler guruptaki bir memur bayanla baya samimi olmuşlar sürekli beraberler ve canımlar cicimler kahkahalar havada uçuyor, çıkışta baktık bu bayan bizi davet etti sizide bırakalım diye
Bu adamın arabasının ön koltuğuna kurulmuş bide ilginç bir şekilde sahiplenmiş
Yine başka bir muhabbet esnasında bayanlar varken sadece birisi evlimisiniz dedi, adamda hayır kim bize bakarki dedi
Kızda aa niye öyle diyorsunuz deyince onlada sohbeti koyulaştırdı:))
Neyse kızlar sonunda derste hocamız bu adama dönüp eşinizden ailenizden bahsedermisiniz x bey dedi
Bunun surat mosmor, biz şok olduk.. Meğer bu şerefsiz evliymiş
Hoca biliyormuş evli olduğunu ve işi farkedip bilerek sınıfta onu açıklamaya zorlayacak bu hareketi yapmış
Ve dahası karısı benim yüksek yaptığım okulda güvenlikmiş
Bunun evli olduğunu bildikten sonra bu eve götürme tekliflerine devam edince eşime söylesem mi diye düşündüm sonra iş büyür bela diye vazgeçtim ve Çok sert bir şekilde azarladım
Eşinin haberi varmı dedim burda dinelip kızlara gönüllü şöförlük ettiğinden dedim
Bana bir bağırdı herkesin içinde, ben namussuzmuyum da ne demk istiyosunda iyilik yapmak suçmuşda neler neler kimse bana iftira atamazda diye
Ve kızlar bana bu tarz şeyler çok olur hep Allah bir şekilde karşıma çıkarır elime düşürür
Bu adam facebookta benim yakın arkadaşımla ekleşip baya ilerletmişler
Kız bana ismini söyleyince şok oldum tesadüfün daniskası
Gösterdi fotosunu o
Bu yazın beraber iki günlük tatil planlarımı demezsin daha özel konular mı

Siz ne yapardınız, arkadaşım söyleyelim kim karısı deyip ısrar ediyor ama ya iş karışırsa

Bilemiyorum birde oğulları varmış
Bunuda güvenlikteki tanıdık abiden öğrenmiştim
Yazık ya
Siz olsanız ne yapardınız?