• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasının ne mal olduğunu söylenmeli mi

Kardeşim bence sen yüzgoz olma bir şey olur ihtiyacı olursun. Ancak kadının bir şekilde farketmesini s ağlayabilirsin. Ama nasıl yapardım bilemiyorum.

arkadaşınız eğer o adamla ilişkisi kestiyse ve karısının bilgilerini seni aldatmış beni de diye istiyosa kesinlikle verin yazışmalarını falan atsın kadına. Ben bilmek isterdim.

Gösterip o milletin içinde bağırırkenki laflarını da yedirirdim. Tabi ki milletin içinde olurdu..

Söylemezdim.Bir kere bunun hafifi bir olay olmuştu komşumu uyarmıştım suçlu oldum bir daha tövbeliyim.

Kendi karısı düşünsün elbet bir yerden fire verecek. Belki karısı biliyordur da sesini çıkarmıyordur.

Sana döner senin basin ağrır, boşver.Belki kadın hissediyor belki kocamın yapar diyecek.bu cumle her şekilde uzar

karısıyla tesadufen tanısın arkadas olun
kahve falan ıcıcek kadar
sonra arkadas olunca esının ıs durumuna falan gırersınız napıyor dıye
oda soyler su okulda dıye zaten
aaa x abımı e o bıze bekarım demıstı hatta su kısılerle gorusuyor bak facede eklı tatıl planları var falan deyın bıraz anlatın gerısını kendısı arastırır zaten

dırek tanımadan etmeden kadına gıdıp esın senı aldatıyor dersenız buyuk sıkıntı olur olmaz oyle,
bır de adamla yuz goz olmayın tartısmayın bence bıdaha

Valla karısını tanımıyosunuz sonuçta.kocamda gözümmü var iftiramı atıyosun diye sizi suçlayabilir.belki kocasına toz kondurmayan bi tiptir.iylikten maraz doğar demişler bence hiç bulaşma.

valla karısı bu durumu öğrenip kocasına inanmayı seçebilir.. mutlka koca size savundugu gibi karısınada kendini savunacak ve kötü olan abaza olan siz olacaksınız.. hiç elleşmeyin..

ya da geçerli ispatlar kullanarak bir şekilde anlatabilirsiniz.konuşmayla olacak şey değil.

Kadınlar ne tepki verirse versinler böyle olayları kimse saklamasa, deşifre etse ne iyi olur.
Ben hep söylemekten yanayım.

Bana soylenmese , ihanet olarak görürüm.
Aynen +1 ama öyle bi söylemek lazım ki kendimize bulaştırmamamız lazım çamurunu pisliğin.

Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde hoooop düşer
Ben olsam söylemezdim , nasılsa bi yerden açık verip yakalanıcak çekirge .

Bence söyle sende bi bayansin ve bile bile aptal yerine konmayi istermisin bilsin ne yapacağına kendi karar verir zaten

Haklısın ama soylememelisin. Arada kalıp zarar gören sen olabilirsin kadın eşine toz kondurmayan bi tip olabilir.

Back
X