Tek başına tatile çıkarmısınız

esra510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
437
6
96
Diğer
arkadaşlar daha doğrusu evlisiniz çocuklarınızda var eşiniz hanım sen çocukları al git benim işlerim yoğun ben daha sonra işleri yoluna koyup gelirim derse kabul edip gidermisiniz yoksa anca beraber ganca beraber mi dersiniz.bana sorarsanız şahsen eşime ne kadar çok ta güvensem onsuz hiçbir yere gitmem veeeeee şu bir kaçgündür gördüğüm örneklerden sonra hiiiç gitmem.adam eşini tatile gönderiyor burda yemediği nane yok bizim işyerinde güvenlik kamerası olduğu için kameradan eşime anlattığı ona göre hoş bana göre iğrenç maceralarını istemeden de olsa dinliyorum < vallahi sırf sizi uyarmak için yoksa öyle huylarım yoktur:roflol:... siz siz olun eşinizin yanından ayrılmayın ne kadar güvensenizde güvenmeyin:enbuyukkk:

canım çoluk çocuğum olsa belkii. ama şu anda bizde çocuk yok, o bensiz bende onsuz hiçbir yere gitmem. birkaç kere onu denemek için ben tatile çıkamıyorum. aileni görmek istiyorsan git onlara bir hafta kal kafan dağılır dedim. bana kızdı. asla olmazmış:lepi:

Evli olsaydım kocamsız tatile gitmek istemezdim..
Zaten yılda 1,2 defa yapabilecek bir olay tatil..
Onsuz ne yapıyım ki?:sinifsinif:
Beraber deniz girmek,güneşlenmek,yemek,içmek varken niye onu bırakıyım ki?:asigim:
Yazık değil mi canım adama da?:gitme:

gitmezdim kesinliklee,saten oda beni göndermez aslaakaydirigubbakcemile3
eşim olmadan ne zevki olurki o tatilin:çok üzgünüm:

iş değişikliği yapmıştır. o yaz izne çıkamayacaktır. o zaman çocuklarımın tatil haklarını niye elinden alayım.

O çalışıp yorulurken içime sinmez ama çocuklarım için gitmemezlik yapmam.

Ben biraz eşlerin biribirlerine yaşam alanı bırakmasından yanayım.

çocuğum olmadan eşimsiz tatile gittim.
onun işyerinden izin alma şansı yoktu bende kızkardeşimle birlikte gittim.
ama çocuğum olunca da aynı şekilde bir durum söz konusu olursa bu sefer çocuğumu alır giderim.
onun tatil şansı yok diye ben kendiminkini de heba edemem valla.zemuszemus

Ben esimsiz tatile cikmam, tadini kesinlikle alamam....eger tek basima tatile cikmak isteseydim evlenmezdim!!! Bu da benim düsüncem....onsuz asla olmaz....o calisirken ben tatil yapmam bana ters

Eşim olmadan tatile gitmek istemezdim,tatil özel keyifli bir zaman dilimi tadı eşimle çıkar..
Fakat sırf elimden kaçırmayayım diye de aldatmaya meyilli benim gitmemi bekleyecek arkamdan iş çevirecek adamı da çekemem.Aldatacaksa aldatsın da göreyim sadakatini..

bende eşimsiz gitmek istemezdim..
ama eğer çocuk varsa onlarla gittikden bikaç bün sonra yanıma gelcekse belki düşünebilirim..
ama o da hemen gelcekse uzatmadan:umursamaz:...başka türlü kabul etmem...onun işlerine ayarlamaya çalışırm gideceğimiz zamanı...

Eşimin gelecek durumu yoksa, işlerini ayarlayamıyorsa arkadaşlarımla beraber 3-5 günlük bir tatile giderim, neden olmasın..

Çok uzun süreli olmadığı müddetçe giderim. Eşim izin alamayacaksa bende çocuklarımla
gider fazla uzatmadan dönerim.

bende tek başıma gitmek isemezdim
yılda bir kere yapılacak birşey benim için tatil.
onuda eşimle geçirmek isterdim

şuan oda bensiz gitmek istemez diye düşünüyorum.

ben daha yeni döndüm tatilden izimn alabilmek için akla karayı seçtim bebeğim 9 aylık çok ihtiyacım wardı walla nitekimde gittim ama bi daha gitmem ole özledimki kocamı anlatamam tadı yoktu onsuz

Giderim, gittim de...
Hatta biz yeni evli sayılırız 2 yılımız daha dolmadı bile... Evlendiğimiz yıl balayına gittik ama geçen yaz eşim yoğunluktan dolayı tatile çıkabilecek durumda değildi, ben de iznimi evde tek başına geçirmemek için annemlerin yazlığına gittim, eşim dönüşü cumadan yaptı haftasonu kaldık beraber ve döndük.... Evet eşimi çok özledim ama tatilim çok da güzel geçti.. Saatlerce yüzdüm, eşim olsa kadar yüzemezdim.. Yüzmeyi çok iyi bilmiyor o yüzden çabuk sıkılıyor denizde...
Ne o beni aldattı, ne de ben...
Adamın aldatacağı varsa karısı tatile gitmeden de aldatır, hatta burnunun dibinde aldatır dakadının ruuhu duymaz....
B şekilde sakın yanlız tatle gitmeyin yoksa kocanız sizi aldatır diye geneleme yapmak pek doğru gelmedi bana...

yani o çıkamıyor diye bende tatilimden mahrum mu kalayım...
ben çıkarım eşim olmadan tatile..
onra eşim beni aldatmasın diye ekstra bir çaba gösteremem...

kesinlikle anca beraber ve kanca beraber derim:umursamaz: çünkü erkek milletinin en güvenilir gözükeni bile yoldan çıkabiliyor.. hem eğlenilecekse insan sevdiğiyle, değer verdiği kişiyle olmalı.

gitmedim ama gitmeyi çooook istiyorum
bazen insan sürekli gördüğü insanlar olmadan kafa dinlemek istiyor

Geçen sene kızımın yanına gitmiştim beraber tatil yaptık ana kız olarak.
Arada gerekiyor yanlız olmak birazda kafa dinliyorsun.
Tavsiye ederim kızlar zemuszemus zemuszemus

Geçen sene kızımın yanına gitmiştim beraber tatil yaptık ana kız olarak.
Arada gerekiyor yanlız olmak birazda kafa dinliyorsun.
Tavsiye ederim kızlar zemuszemus zemuszemus

Aynen katılıyorum arkadaşım arada bir ayrı kalmak iyi geliyor evlilik bağı daha da güçleniyorsositososito aldatmayı adam kafaya koymuşssa ayrı tatile gitmesine gerek yok bence her an her yerde aldatabilir :mymeka:

Back
X