her hangi bir tur şirketiyle tek başına tatil yapmak istiyorum sizce bu durumun artıları eksileri nedir yardımcı olabilir misiniz?
Artısı, tatilin hiçbir kısmıyla kendiniz uğraşmak zorunda kalmazsınız. Uçaktan otele, şehir içi/şehirlerarası yolculuklardan gezilere kadar her şey planlı olduğu için nereye götürürlerse oraya gidersiniz.
Eksisi, tamamen tur şirketine bağımlı olduğunuz için serbest saatler dışında kendi istediğinizi yapamaz, istediğiniz yere gidemez veya gittiğiniz yerde istediğiniz kadar vakit geçiremezsiniz. Koşturma içinde olursunuz.
Artısı, eğer konforlu otellerde konaklamayı seviyorsanız tur şirketi anlaşmalı olduğu için toplamda daha avantajlı bir fiyat olur.
Eksisi, eğer "başımı sokacak bir yer olsun yeter"cilerdenseniz oteli çok daha ucuza ayarlayabileceğiniz için totalde pahalıya gelir.
Artısı, tek başınıza seyahat etmeyi veya tatil yapmayı sevmiyorsanız kalabalık bir grupla hareket eder, rehberle gezersiniz.
Eksisi, hem kalabalık tur içinde tek başınıza kalabilir, hem başkalarıyla hareket etmek zorunda kalacağınız için tek başınıza olmanın rahatlığını yaşayamayabilirsiniz.
Tamamen sizin tatilden ne beklediğinizle alakalı.
Ben hem tur şirketleriyle hem tek başına tatile gittim, zorunlu kalmadıkça tur şirketi tercih etmem.