- 17 Mart 2016
- 26
- 4
- 36
- Konu Sahibi karmapollis
her hangi bir tur şirketiyle tek başına tatil yapmak istiyorum sizce bu durumun artıları eksileri nedir yardımcı olabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artısı, tatilin hiçbir kısmıyla kendiniz uğraşmak zorunda kalmazsınız. Uçaktan otele, şehir içi/şehirlerarası yolculuklardan gezilere kadar her şey planlı olduğu için nereye götürürlerse oraya gidersiniz.her hangi bir tur şirketiyle tek başına tatil yapmak istiyorum sizce bu durumun artıları eksileri nedir yardımcı olabilir misiniz?
Olmaz tek.Arkadas sart.Birine takilman icab eder o da olmuyor herkes cift geliyor.Hem daha ucuz.Bir de az bucuk ingilizce calis gitmedenYada oranin dilini.Serbest zamanlar oluyor.Ekstra turlara da gidersen fazla yalniz kalmamis olursunuz.Bazisina gitmezseniz yine free takiliyorsun..Kaybolmam sanırım ya tek gidip kafayı toplamaya ihtiyacım var sanırım
Tek gitmek tamamen sizin beklentinize bağlı.Ben ikisine de gittim :) sadece bı defa tek gitmek istiyorum sıkıcı olur mu diye genel bi yorum alayım dedim ama sizden başka kimse ilgilenmrmiş :)