tek başına turla avrupada bir yerlere gitmek ?

karmapollis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
26
4
36
her hangi bir tur şirketiyle tek başına tatil yapmak istiyorum sizce bu durumun artıları eksileri nedir yardımcı olabilir misiniz?

her hangi bir tur şirketiyle tek başına tatil yapmak istiyorum sizce bu durumun artıları eksileri nedir yardımcı olabilir misiniz?
Artısı, tatilin hiçbir kısmıyla kendiniz uğraşmak zorunda kalmazsınız. Uçaktan otele, şehir içi/şehirlerarası yolculuklardan gezilere kadar her şey planlı olduğu için nereye götürürlerse oraya gidersiniz.
Eksisi, tamamen tur şirketine bağımlı olduğunuz için serbest saatler dışında kendi istediğinizi yapamaz, istediğiniz yere gidemez veya gittiğiniz yerde istediğiniz kadar vakit geçiremezsiniz. Koşturma içinde olursunuz.

Artısı, eğer konforlu otellerde konaklamayı seviyorsanız tur şirketi anlaşmalı olduğu için toplamda daha avantajlı bir fiyat olur.
Eksisi, eğer "başımı sokacak bir yer olsun yeter"cilerdenseniz oteli çok daha ucuza ayarlayabileceğiniz için totalde pahalıya gelir.

Artısı, tek başınıza seyahat etmeyi veya tatil yapmayı sevmiyorsanız kalabalık bir grupla hareket eder, rehberle gezersiniz.
Eksisi, hem kalabalık tur içinde tek başınıza kalabilir, hem başkalarıyla hareket etmek zorunda kalacağınız için tek başınıza olmanın rahatlığını yaşayamayabilirsiniz.

Tamamen sizin tatilden ne beklediğinizle alakalı.
Ben hem tur şirketleriyle hem tek başına tatile gittim, zorunlu kalmadıkça tur şirketi tercih etmem.

Cok guzrl olur.Ets iyi.iki kisi giderseniź daha ucuz olur.Ekstra turlar pahali biraz bazilarina gitmeyebilirsin.Ben gittim soracagin olursa burdayim.Yine bir arkadasla gitmek istiyorum.Tek gitme ama arkadas sart.Serbest zamanlar oluyor

Kaybolmam sanırım ya tek gidip kafayı toplamaya ihtiyacım var sanırım

Kaybolmam sanırım ya tek gidip kafayı toplamaya ihtiyacım var sanırım
Olmaz tek.Arkadas sart.Birine takilman icab eder o da olmuyor herkes cift geliyor.Hem daha ucuz.Bir de az bucuk ingilizce calis gitmedenYada oranin dilini.Serbest zamanlar oluyor.Ekstra turlara da gidersen fazla yalniz kalmamis olursunuz.Bazisina gitmezseniz yine free takiliyorsun..
Burdayim yine sorarsan.

OrtaAvrupa.Tavsiye ederim.Jolly ets iyi.Simdi de beneluks paris istiyorum.

Ben ikisine de gittim :) sadece bı defa tek gitmek istiyorum sıkıcı olur mu diye genel bi yorum alayım dedim ama sizden başka kimse ilgilenmrmiş :)

Hm iyi olmayacagini bilmen lazim ozaman.Beneluks paris guzelmiydi.?Tavsiye edecegin birsey varsa dikkate alirimm:)Italya ya gittinmi?Hangisi daha guzeldi:KK66:

Beneküx güzel belçikaya brugge hayran olunası paris zaten havası yeter amsterdam lüksemburg çok çekmedi beni ama amsterdamın köyleri görülesi

Ben ikisine de gittim :) sadece bı defa tek gitmek istiyorum sıkıcı olur mu diye genel bi yorum alayım dedim ama sizden başka kimse ilgilenmrmiş :)
Tek gitmek tamamen sizin beklentinize bağlı.

Tur dışında tek başınıza gitmeyi düşünmez misiniz?

Orta Avrupa turlarını öneririm, çoğunlukla hem çok pahalı yerler değil hem de turlar da uygun fiyatlı oluyor.

Back
X