Mune ablacim lutfen tasima konumu.Her konumu taşıyosun:)
Bir kaynana derdi yok burada ama korku ,gerilim, dram var :/
Eve internet al.
TV yada video sesi hep açık olsun.
Gece lambaları al anterelere tak.
Evini sev her şeyden önce...
Mutfağını sev, salonunu, yatak odanı...
Zamanla da iş arkadaşların olacaktır. Birbirinize çaya, yemeğe, kalmaya gelir gidersiniz. Uygun zamanda da ev arkadaşı alırsın. Ama acele etme çok tanı...
Kötü seyleri düşünme.
Eve sipariş vs.. İstediğinde de yalnız olduğunu belli etme.
Mümkünse ödemeleri internetten yap. Sadece kapıya bırakmaları kalsın.
Komşular konusunda da ilk aşamada dikkat et.
zaten aksam 5-10 arasi uyuyup gece uyumamayi düşünüyorum :)
tv ve tum isiklar acik olur
en korktugum evde bi tamirat isi olmasi.hayatta usta cagiramam :/
Cok korkulacak bir sey degil ama dikkatli ve temkinli olmanda fayda var
En basta it kopuk vs ivir zivir olumsuzluklari dusunerek onlari kendimize cekmiyoruz olumlu seyler dusunuyoruz 1
Internet olsun tv olsun illaki evde sikilacagin zamanlar kullanirsin
Disarda zaman gecir illaki hep evde kalma
Siparis verme durumunda tup su vs bunlarda sakin ol yanlizim diye kendini sartlandirma heneb belli etme karsi tarafa
Yanliz yasam da guzel bazen sikici gelebilir ama bence guzeldi arkadas edinebilirsen dahha guzelnokur birbirinize gidip gelirsiniz her sey zamanla oturacaktir
liseden mezun oldum,2 ay sonra kendi evime çıktım. 3 yıl olacak nerdeyse tek yaşıyorum. ki yaşınız benden de büyüktür hiç korkmayın.
gece eve yemek söylediğim oldu,evde tek değilmişim gibi televizyonun sesini açtım,adamla muhatap olmamaya çalışıp aldım siparişimi.
karanlıktan korkuyorum,koridorun ışığı hep yanar hiç söndürmem. evde tek olduğum zaman bazen içime bir ürperti geliyor o zaman tv açık uyurum ya da ne bileyim laptopu kucağıma alırım bi belgesel açarım o devam ederken uyurum. :)
hırsız değil ama ben komşumdan şüphelendiğim için evin kapısını değiştirdim. 3 kilitli,her biri 3 kez kilitleniyor. Yani kapıyı tam 9 kez kilitliyorum. Hırsız onu açana kadar benim komşular tepesinde biter gözleri hep benim evde...
Sitede oturabilme imkanınız varsa tercih etseydiniz keşke,güvenlik falan bir rahatlık veriyor. Ama değilse de korkmayın,sadece siz tek yaşamıyorsunuz ya,halledersiniz :)
zaten aksam 5-10 arasi uyuyup gece uyumamayi düşünüyorum :)
tv ve tum isiklar acik olur
en korktugum evde bi tamirat isi olmasi.hayatta usta cagiramam :/
o kilit nasil bişey biraz tarif etseniz ben de değiştirmeyi düşünüyorum da kilidi
malesef bu evi bulabildik.bu sene idare edicem artik
bn eve yemek söylesem iki kisilik isterim heralde anlaşılmasin diye :)
Bence kendinizi böyle şartlandırmayın eviniz bir savaş alanı değil sizin huzur bulacağınız yer olmalı gece uyanık kalırım Ne demek :) kapınızı sürekli kilitli tutun hem evdeyken hem evde değilken. Usta geleceği zaman bir komşunuzdan rica edersiniz ben hep öyle yaptım eve Servisi fazla tercih etmediğimi itiraf etmeliyim bu konuda garip bir olay yaşadım ilk yerleştiğim zaman (evde babam olmasına rağmen) :/ sadece su tüp gibi zorunlu şeyler için sipariş veriyorum onları da kapıda alır verir kendim takarım eğer ben yalnızken böyle içeri birileri girerse kapıyı mutlaka sonuna kadar açık tutarım. Ama bunlar evde korktuğum için değil daha çok eşeği sağlam kazığa bağlamak için tedbirli olmak iyidir ama bu kadar korkulacak birşey yok yalnız yaşamak zevkli birşey :)
Canımmm akıl vermek çok istiyorum ama henüz bende başaramadım maalesef.Merhaba hanimlar.Yine ben ve yine ev meselesi
is icin çok uzak bir sehire tasinacagim.Sehir ismi vermeyim taniyan filan cikmasin simdi :)
Evi tuttum.Yalniz kalacagim.
Hem ev arkadasi bulamadığım icin hem de kime guveneyim ilk günden
Neyse ben evimde tek bile kalamayan bir insanken şimdi gurbet ellerde bi basima..
Dram dolu önbilgiyi verdikten sonra asil meseleye geliyim.Kizlar ben çok korkuyorum.Hirsizi ugursuzu arsizi bagimlisi sapigi....
Nasil tek kalicam,ya başıma bişey gelirse ne olacak?
Ev mahalle arasında üst katta epey.
Yalniz yasayan var mi neler yaptiniz siz bu ilk alisma sürecinde?
Nasıl rahatlatabilirim kendimi?
siz de mi tek yaşıyorsunuzCanımmm akıl vermek çok istiyorum ama henüz bende başaramadım maalesef.
ara kattasın sanırım, alt ve üst kattakilerin yatma zamanlarına bak, eğer gece kuşu komşuların varsa daha rahat edersin belki, hırsız ışıkları yanan bi binaya girmek istemez sanırım
hem merak etme zaten hırsızlar uyanık bu devirde, ne çıkarsa bahtıma diye girmiyorlar, çalacak bişeyleri olan evlere giriyorlar nasıl takip ediyorlarsa
zamanla alışırsın sanırım, olmadı bi odanın ışığını açık bırak ya da tv yi açık bırak salonda yani sesi kapalı ama dışardan tv izleniyor izlenimi versin
Bi de komşulara dikkat edin. Benim arkadaşım tek kalıyodu güneydoğuda. Komşu kadın her akşam çocuklarıyla ondaydı nasılsa tek başına yaşıyor diye evden çıkmıyodu kadın. Pişman olursun sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?