- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
Ay sormayın kardeşim yaşadığım şehirde üniversite kazanınca öyle oldu. :) Eve ilk çıktığım zamanlar belki isterdim ama şimdi yalnızlığın getirdiği o rahatlık da olmayacak. En azından köpeğim evde eskisi kadar yalnız kalmayacak o açıdan iyi oldu. Kameralar ucuz, caydırıcı olanları alırsanız. Gerçek olanlar pahalı da. Kimisinde gerçek kamera gibi ışık yanıp sönüyor falan. Arkadaş da edinirsiniz, mis gibi de düzen kurarsınız eminim. Bol şans :)
Bütün kötülükleri düşünmeyin böyle. Zamanla alıştıkca aile eviniz kadar güvenli olduğunu göreceksiniz. Guleceksiniz bu hallerinizi hatırladıça.
Sonra fark edeceksiniz ki en güzeli yalnız yaşamakmış. Gerecekten en konforlu yaşam yalnız evde kalmak
oyle biri yok sanirim .sıradan küçük bi apartmanApartman görevliniz varsa onunla da mesafeli olun.Ama bir işiniz olduğunda da sormaktan çekinmeyin.Bana çok yardımcı oldular onlar.
3 sene yalnız yaşadım. Ben öyle tamirciden vs korkmam da aklıma hep başka şeyler gelir. Tv açık uyurdum. Onun dışında ev arkadaşı hiç alma milletn kahrını çekmekten çok çok daha iyi yalnız yaşamak.
Keşke o günlere geri dönebilsem. Vallahi özlüyorum.
Temizlik derdim yoktu. Canım isterse yapardım.
Yemek derdim yoktu. Ay keyfim yoksa söylerdim dışarıdan.
Kaçta geldin nereye gittin ne ettin diyen yoktu. Gecesi de gündüzü de benimdi.
Etrafı dağıtan yoktu.
Kendi dağıttığım koymuyordu.
Çok mutluymuşum be!
Evlenmeyin kk hatunları. Elinizdekilerin kıymetini bilin.
Terör olan bir bölgede evimin camından patlamaları izlediğim her gürültüye patlamaya gece yarısı uyandığım , sabah uyandığımda kepenklerin kapalı olmasına hazırlıklı olarak eve su isterken bile 3 damacana isteyen, kuru gıda stoğu yapan ama yalnız yaşayan, eve yönetici bilgisiyle usta da çağıran biriydim. 1 yıl yalnız yaşadım ve bunun dışında ev arkadaşımın eve gelmediği zamanlar da da yalnız kalan biri olarak gayet sakin oldum sizde alışırsınız .
Akşam geç saatlerde dışarıya çıkmayarak eve usta çağırınca yönetici veya kapıcı eşliğinde, kimse yoksa bi arkadaşınızı göz kulak olması amacıyla çağırarak bu sorunlara çare bulabilirsiniz.
Küçük apartmanda sizi takip eden gözler olucaktır. :) Buna da dikkat ederseniz iyi olur.oyle biri yok sanirim .sıradan küçük bi apartman
Kapı pencere kapalı ve kilitli olsun antirede ışığı hep açık olsun akşam eve gelir gelmez o ışığı açın sabaha kadar yansın
Elektrik gitse de 2 saat yanmaya devam eden ampullerden aldım ben bütün odaya bu sayede daha rahat oluyor
Eve tamir işi gerekti mi mecburen konu komşu yakınında kim varsa ona sorup o ustayi cagirirsin
Kimseye güvenme çok kilitli olsun kapın ve mümkünse zincir
TV internet şart zaten
Ani bı su kesintisine karşı balkon veya mutfakta hep hazır suyun olsun
Gece evde Tekken duşa girdiğimde hem elektrik hem su kesilmişti rezilligimi anlatamam ...o yüzden elektrik gitse de yanan ampulden aldım ve mutlaka banyoda 5 lt su dolapta bekler nolur nolmaz diye aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?