Tek başına yaşamak korkutuyor beni

Ailemin evindeyken diğer odaya gidip pijamalarımı bile alamazdım o derece.
10 yıldır yalnız yaşıyorum, bi ara evimde kuru sıkı tabancam bile vardı, hiç gerek yokmuş.
Koridora hava kararınca otomatik yanan lambalardan alin, prize takılır.
Evde tv sesi filan gibi bi ses olsun.
Şimdi gece lavaboya kalksam ışık yakmaya üşeniyorum o derece :)
Zaman akıp gidecek ve siz alisacaksiniz

cok tesekkur ederim insallah amin :))

Kötü Şeyler düşünüp kötüyü çağırma tek olacaksın ama aynı zamanda özgür de olacaksın böyle düşün

Bütün kötülükleri düşünmeyin böyle. Zamanla alıştıkca aile eviniz kadar güvenli olduğunu göreceksiniz. Guleceksiniz bu hallerinizi hatırladıça.

Sonra fark edeceksiniz ki en güzeli yalnız yaşamakmış. Gerecekten en konforlu yaşam yalnız evde kalmak

teşekkürederim :)

Yalnız yaşadım 6 yıl.Eviniz site içindeyse hiç korkmayın.
Site içinde değilse de korkmayın ama biraz daha tedbirli ve dikkatli olun.
Güvendiğiniz apartman teyzeleriyle denk geldikçe selamlaşın , dedikoducu olmayan iyi niyetli olduğunu düşündüğünüz kişiler olabilir.Yine de çok samimi olmayın ama siz evde yokken bişey olduğunda gerekiyor bazen.
Giriş kat ise evinizi değiştirin.
Apartmanın dışındaki zile kesinlikle kendi adınızı yazdırmayın , babanızın ismini yazdırabilirsiniz.
Çok geç saatlerde evinize dışardan yemek siparişi vermeyin.
Rahat olun , panik ve korkuyla tedirgin yaşamayın kesinlikle.

Apartman görevliniz varsa onunla da mesafeli olun.Ama bir işiniz olduğunda da sormaktan çekinmeyin.Bana çok yardımcı oldular onlar.

Tek başıma 8 ay yaşadım. Işıklarım hep açıktı. Internet ders arkadaşlar falan derken hiç korkmadım.
Ilk zamanlar korkmuştum ama alışırsınız.

Iyi düşünün herşey güzel olacaktır hakkınızda inşallahm

Canım ben 5 ay kadar ev arkadaşıyla yaşadım. Pek kafa dengim olmadığından hiç huzurlu değildim.
Sonra başka bir yere tayinim çıktı ve hiç ev arkadaşı düşünmedim. Evlenene kadar 2,5 yıl tek yaşadım. Ev arkadaşıyla kalmaktan daha rahat oldu benim için tek yaşamak. Tadilat işi için usta gelecekse, tüpçü gelecekse vs. hep ev sahibim olan bayanı arayıp haber veriyordum, o gelip bekliyordu yanımda sağolsun adam gidene kadar.
Kafa dengi bir ev arkadaşı bulabilirseniz iyi olur ama insan bazen eşiyle bile geçinemiyorken, arada hiç bir bağ olmayan ev arkadaşıyla sürekli iyi anlaşmak zor gibi görünüyor bana. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Terör olan bir bölgede evimin camından patlamaları izlediğim her gürültüye patlamaya gece yarısı uyandığım , sabah uyandığımda kepenklerin kapalı olmasına hazırlıklı olarak eve su isterken bile 3 damacana isteyen, kuru gıda stoğu yapan ama yalnız yaşayan, eve yönetici bilgisiyle usta da çağıran biriydim. 1 yıl yalnız yaşadım ve bunun dışında ev arkadaşımın eve gelmediği zamanlar da da yalnız kalan biri olarak gayet sakin oldum sizde alışırsınız .
Akşam geç saatlerde dışarıya çıkmayarak eve usta çağırınca yönetici veya kapıcı eşliğinde, kimse yoksa bi arkadaşınızı göz kulak olması amacıyla çağırarak bu sorunlara çare bulabilirsiniz.

3 sene yalnız yaşadım. Ben öyle tamirciden vs korkmam da aklıma hep başka şeyler gelir. Tv açık uyurdum. Onun dışında ev arkadaşı hiç alma milletn kahrını çekmekten çok çok daha iyi yalnız yaşamak.
Keşke o günlere geri dönebilsem. Vallahi özlüyorum.
Temizlik derdim yoktu. Canım isterse yapardım.
Yemek derdim yoktu. Ay keyfim yoksa söylerdim dışarıdan.
Kaçta geldin nereye gittin ne ettin diyen yoktu. Gecesi de gündüzü de benimdi.
Etrafı dağıtan yoktu.
Kendi dağıttığım koymuyordu.
Çok mutluymuşum be!
Evlenmeyin kk hatunları. Elinizdekilerin kıymetini bilin.

evwt ya dusunce güzel :) şu korkuyu da yensem

cok zor seyler yasamissiniz.umarim şimdi güvenli bi bolgedesinizdir

Benim eşim 10 gün üst üste gece çalışır ben tek kalırım.
O kadar alıştım ki hiç korkmuyorum.
Kapıyı gece gündüz kilitli tutarım kucağımda pc, yanımda abur cubur keyfime bakarım.
Bazen gündüzdeyken bile ay gece mi gitseydi be dediğim oluyor o derece :)

Merak etmeyin alışırsınız.

Kapı pencere kapalı ve kilitli olsun antirede ışığı hep açık olsun akşam eve gelir gelmez o ışığı açın sabaha kadar yansın
Elektrik gitse de 2 saat yanmaya devam eden ampullerden aldım ben bütün odaya bu sayede daha rahat oluyor

Eve tamir işi gerekti mi mecburen konu komşu yakınında kim varsa ona sorup o ustayi cagirirsin

Kimseye güvenme çok kilitli olsun kapın ve mümkünse zincir

TV internet şart zaten

Ani bı su kesintisine karşı balkon veya mutfakta hep hazır suyun olsun

Gece evde Tekken duşa girdiğimde hem elektrik hem su kesilmişti rezilligimi anlatamam ...o yüzden elektrik gitse de yanan ampulden aldım ve mutlaka banyoda 5 lt su dolapta bekler nolur nolmaz diye aklınızda bulunsun

Bir kere wc ye ve banyoya girerken telefonun hep yanında olsun. Ne olur; ne olmaz. Onun haricinde mesafeli ol hep. Bir de kendine bir yüzük edin bir milyoncudan. Sipariş vereceğin zaman yada birini çağıracağın zaman onu tak eğer yalnızsan. Arkadaşın falan varsa gerek yok. Kapını bacanı hep kilitli tut. Şarjın hep dolu olsun. Bunlara dikkat edersen bir sorun olmaz.

o ampul cok iyiymis ben de bakayim ona tesekkurler

Ben geçen sene çok ücra bi yerde müstakil bi evde nerdeyse bomboş bi mahallede tek başıma yaşadım, ev büyük ben yalnızdım, okuldan eve gelene kadar ne yollardan geçiyodum ve akşam saat 10 oluyodu nerdeyse, ben kedi köpekten krkan bi insanım ve kapının önü ağzına kadar kedi dolardı.
Naz yapmadım çünkğ başka çarem yoktu okumak için orda yaşamalıydım, ha bi kere takip edildim onu da polise haber verdim aağolsunlar günlerce beni kontrol ettiler gerek gelerek gerek arayarak. Dünyanın belki en korkak insanıyım kedi köpek kelebek bile insanlardan nası kaçtığımı siz düşünün. Aklıma kötü şeyler getirmeyerwk ve başka çarem olmadığını düşünerek geçirdim o günleri çok şükür bitti.
Sizde kendinize güvenin hırlı hırsızı düşünür durursanız yaşamak size zindan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…