tek başına yaşayabilmek....tek başına para kazanmak..

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
evet kızlar bir konuda daha yardımlarınıza ihtiyacım var ...üniversitenin açılmasına 2 hafta kaldı..bu yıl 3. sınıfa geçtim...ama bu gidişim çok farklı olacak eski konularmı hatırlayanlar bilirler...kısacası artık ailemden maddi destek almayacağım..şu an tek gelirim 260 lira olan bursum..ve asıl sorun 500 lira olan ev kiram..şimdiki aklım olsa en kötü yurtta da olsa kalır yine eve çıkmazdım ama o zamnalr arkamda ailem vardı şimdi tek başımayım...benim şu an aylık 400 liraya ihtiyacım var.bursla birleşince 660 eder ben bi şekilde geçiniirm...ama asıl sorun şu ki ben daha önce hiç biyerde çalışmadım..aynı zamanda da korkuyorum çünkü bi arkadaşım bi büfeye işe girdi sahibi uyuştucu satışıyla uğraşuomus zor kurtardı kendini...bu konuda tecrübeleriniz varsa benimle paylaşın lütfen..bu arada okulum izmiirde..nerde kaç saat çalışırsam 400 lira kazanabilirim bi bayaana en uygun iş hangisi vs...şimdiden teşekkür ederim hepinize..

Son düzenleme:
ben, bir sinemalar zincirinde part-time gişede çalışmıştım... sende alışveriş merkezlerinde sinema, bowling, fast-food tarzı yerlere başvuru yap... kurumsal oldukları için part-time çalıştırabiliyorlar..

Dediğim dershanede çoğu yetiştirilen üniversite 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri oluyor o yüzden içiniz rahat olsun

Son düzenleme:
inşallah kabul olur inşallah..hayatta hiç bişeyi bu kadar istemedim herhalde...

Kuzum buna vesile olursam ne mutlu bana hem ekndi işini yapmış geliştirmiş olursun .(10 dk bekleyemiyorum) Stajyerlik olarak seçtin dimi formda ,eklemek istediklerin bölümde kendini anlatabilir çalışmaya istekli olduğunu yazabilirsin.Bol şanslar diliyorum sana .Güzel haberlerini bekliyorum.

evet kızlar bir konuda daha yardımlarınıza ihtiyacım var ...üniversitenin açılmasına 2 hafta kaldı..bu yıl 3. sınıfa geçtim...ama bu gidişim çok farklı olacak eski konularmı hatırlayanlar bilirler...kısacası artık ailemden maddi destek almayacağım..şu an tek gelirim 260 lira olan bursum..ve asıl sorun 500 lira olan ev kiram..şimdiki aklım olsa en kötü yurtta da olsa kalır yine eve çıkmazdım ama o zamnalr arkamda ailem vardı şimdi tek başımayım...benim şu an aylık 400 liraya ihtiyacım var.bursla birleşince 660 eder ben bi şekilde geçiniirm...ama asıl sorun şu ki ben daha önce hiç biyerde çalışmadım..aynı zamanda da korkuyorum çünkü bi arkadaşım bi büfeye işe girdi sahibi uyuştucu satışıyla uğraşuomus zor kurtardı kendini...bu konuda tecrübeleriniz varsa benimle paylaşın lütfen..bu arada okulum izmiirde..nerde kaç saat çalışırsam 400 lira kazanabilirim bi bayaana en uygun iş hangisi vs...şimdiden teşekkür ederim hepinize..

yazıldı mı bılmıyorum ama kykya basvur . burs alanlara daha cabuk cıkıyor bılfıgım kadarıyla. fazla yedekte bekleyecegını sanmam

Allah yardımcın olsun yaşıtmışız işin biraz zor ama gençsin evvelallah yaparsın inşallah . Allah güç kuvvet versin . Burger King tarzı yerler de part time çalışan alıyor adını sanını bildiğin bir yer olsa güvenilir olur en azndn

yurtta kalmayı hala istiyoran başvuru yapabilirsin devlet yurtlarına her ene başvurabiliyorsun.bence dene derim.devlet yurtlarının fişyatı çok iyi.ayrıca hem çalışsan dahi elinde epey para kalır böylece..öğrenim kredisi almıyorsan ona başvur sonuçta mezun olduktan sonra ödüyorsun.şu anda senin en çok paraya ihtiyaç duyduğun dönem.Allah yardımcın olsun meslektaşım hemde aynı branşız...gerçekten zor bir durum.geçmiş konularını bilmiyorum ama ailenin destek olması daha iyi olurdu diye düşünüyorum .bu seneyi atlat seneye hem derslerin kolaylaşacak hemde vaktin bol olacak 4.sınıf güzeldi..

Kuzum buna vesile olursam ne mutlu bana hem ekndi işini yapmış geliştirmiş olursun .(10 dk bekleyemiyorum) Stajyerlik olarak seçtin dimi formda ,eklemek istediklerin bölümde kendini anlatabilir çalışmaya istekli olduğunu yazabilirsin.Bol şanslar diliyorum sana .Güzel haberlerini bekliyorum.

inşallah inşallah.şimdi doldurdum formu allahım artık yüzüme gülsün başka bişey istemiyorumm..tekrar teşekkürler..:D

Back
X