Tek benim mi kv öyle?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Eşimle dışarı çıktığımda surat yapıyo, kv. Ve bu beş senedir öyle. Önceden, kv ile bir yaşıyordum suret yapınca kafama takıyordum. Şimdi evim ayrı kafama takmıyorum, ama çevremdeki kv lere bakınca, onların gelinlerine hiç suret yaptuğını görmedim, bi benimki öylrieymiş gibi geliyo. Kv insnaı çok yoran bi tip, onunla dışarı çıksak, yediğimiz, içtiğimiz şeylere karışıyo zehir ediyo insana. Ki gezebileceği, çok zamanı var eşimin tek haftasonusu var onda da arkadaşlarla çıkarız surat yapar. Bu yıllardır öyleydi hala öyle. Şimdi yine tripli biliyorum. Gitmiyorum, daha da tripleniyo. Ne yapmalıyım. Bazn vicdan yapıyorum, gidim diyorum içimden gelmiyo. Karışık oldu. Biraz kusyra bakmayın

Değişik.
Kayınvalidenizi yanınıza alacağınız zaman annenizi de yanına alın. Sonra da kayınvalidenize “annem de ne zaman onsuz çıksak surat yapıyor yeaa” deyin.
İnsan haftasonu dışarı çıkarken neden kayınvalidesi ile çıkar ki? Plan yapılır o ayrı, siz eşinizle evlisiniz. Siz prim verirseniz surat yapar, net olsaydınız yapamazdı.

tek benım mı kayınvalıde boyle demenıze ıstemsız guldum
emın olun yuzde 95 kayınvalıdeler memnunıyetsız, sorunlu ,gecımsız
bosanma nedenlerının yarısından fazlası kayınvalıde sebeplı... kayınvalıdeye yakın oturan gelınlerın ölüm yası mesafelı olanlardan daha genc :KK70:

yuzde beslık dılımdekı kayınvalıdeye sahıp olanlar da en sanslı kullardan

uzulmeyın , bır kayınvalıdenız var ve bunla yasamayı ogrenmenız gerekıyor

Onun surat yapmasına şaşırmadım. Klasik kayınvalide işte.
Sizin onu ciddiye almanız daha büyük sıkıntı bence.

Daha da yavrum siz gençsiniz beraber gidin gezin ben size ayak bagi olmayayim diyecegi yerde ben anlamiyorum bazi insanları ya ne isine gerek senin oturadur evceğzinde.yalniz mi acaba kayinpederiniz yok mu ondan mi yapiyor
Hayır bekar kızı, oğlu ve eşi var. Kızı gezmeye gitsin, onunla gitmez. Kıyamaz kızına resmen

tek benım mı kayınvalıde boyle demenıze ıstemsız guldum
emın olun yuzde 95 kayınvalıdeler memnunıyetsız, sorunlu ,gecımsız
bosanma nedenlerının yarısından fazlası kayınvalıde sebeplı... kayınvalıdeye yakın oturan gelınlerın ölüm yası mesafelı olanlardan daha genc :KK70:

yuzde beslık dılımdekı kayınvalıdeye sahıp olanlar da en sanslı kullardan

uzulmeyın , bır kayınvalıdenız var ve bunla yasamayı ogrenmenız gerekıyor
Onu gezmye götürsek bizden iyisi olmaz. Gidiyoruz mesela, acıktığımızda eşime yemek aldırtmaz domates, peniynir yiyelim der. Sürekli eşimle bize bakar ne konuşuyoruz diye.

Eşimle dışarı çıktığımda surat yapıyo, kv. Ve bu beş senedir öyle. Önceden, kv ile bir yaşıyordum suret yapınca kafama takıyordum. Şimdi evim ayrı kafama takmıyorum, ama çevremdeki kv lere bakınca, onların gelinlerine hiç suret yaptuğını görmedim, bi benimki öylrieymiş gibi geliyo. Kv insnaı çok yoran bi tip, onunla dışarı çıksak, yediğimiz, içtiğimiz şeylere karışıyo zehir ediyo insana. Ki gezebileceği, çok zamanı var eşimin tek haftasonusu var onda da arkadaşlarla çıkarız surat yapar. Bu yıllardır öyleydi hala öyle. Şimdi yine tripli biliyorum. Gitmiyorum, daha da tripleniyo. Ne yapmalıyım. Bazn vicdan yapıyorum, gidim diyorum içimden gelmiyo. Karışık oldu. Biraz kusyra bakmayın
Yaptigi yere kadar yapsin tribini. Hic uzerine de alinma suçlu gibi. dört dörtlük olan kv vok nadir görürüz ve oyle kayinvalideler var ki bu yuzden en azindan trip atip kenara cekiliyor sizde gormezlikten gelin. Uzerinize giderseniz suclu gibi her olayda kendini sekilden sekle sokmaya devam edecektir. Kendi hayatiniza bakin

Yaptigi yere kadar yapsin tribini. Hic uzerine de alinma suçlu gibi. dört dörtlük olan kv vok nadir görürüz ve oyle kayinvalideler var ki bu yuzden en azindan trip atip kenara cekiliyor sizde gormezlikten gelin. Uzerinize giderseniz suclu gibi her olayda kendini sekilden sekle sokmaya devam edecektir. Kendi hayatiniza bakin
Öyle yapmaya çalışıyorum. Sağolun

Onu gezmye götürsek bizden iyisi olmaz. Gidiyoruz mesela, acıktığımızda eşime yemek aldırtmaz domates, peniynir yiyelim der. Sürekli eşimle bize bakar ne konuşuyoruz diye.
bence hııııcccc ustunuze alınmayın umursamayın ne yaparsa yapsın masaya cıkıp amuda da kalksa orda yokmus gıbı durun...kıyamet kopsa yer gok bırbırınede karıssa bırsey olmamıs gıbı etkısız tepkısız kalın
bır sure sonra yorulup vazgecıyorlar :KK70:

Ee daha ne kocasiyla gezsinler iste ne guzel ya da ailecek gorustukleri akranlariyla niye siz goturuyorsunuz surekli hep beraber plan yapilir onu anlarim da
Beraber gitmiyıruz sorun da o zaten. Gitsekte zehir ediyo insana. Aldığımız, yrdiğimiz içtiğimiz şeylere laf söylüyo. Bi kere götürsek, hep bekliyo

bence hııııcccc ustunuze alınmayın umursamayın ne yaparsa yapsın masaya cıkıp amuda da kalksa orda yokmus gıbı durun...kıyamet kopsa yer gok bırbırınede karıssa bırsey olmamıs gıbı etkısız tepkısız kalın
bır sure sonra yorulup vazgecıyorlar :KK70:
Zatrn hrp öyle yaptım. Kendi kendine küsüp kendi kendine barışıyo

Back
X