Tek benim mi kv öyle?

Eşimle dışarı çıktığımda surat yapıyo, kv. Ve bu beş senedir öyle. Önceden, kv ile bir yaşıyordum suret yapınca kafama takıyordum. Şimdi evim ayrı kafama takmıyorum, ama çevremdeki kv lere bakınca, onların gelinlerine hiç suret yaptuğını görmedim, bi benimki öylrieymiş gibi geliyo. Kv insnaı çok yoran bi tip, onunla dışarı çıksak, yediğimiz, içtiğimiz şeylere karışıyo zehir ediyo insana. Ki gezebileceği, çok zamanı var eşimin tek haftasonusu var onda da arkadaşlarla çıkarız surat yapar. Bu yıllardır öyleydi hala öyle. Şimdi yine tripli biliyorum. Gitmiyorum, daha da tripleniyo. Ne yapmalıyım. Bazn vicdan yapıyorum, gidim diyorum içimden gelmiyo. Karışık oldu. Biraz kusyra bakmayın

Benimki de böyle. Ayrı şehirdeyiz . Ama mesela bir plan yaparız en son mesela kayseriye gitmiştik arkadaşımıza karı koca. Niye buraya gelmediniz de kayseriye gittiniz dedi. Kıskanıyor onun yanında olalım istiyor

Zatrn hrp öyle yaptım. Kendi kendine küsüp kendi kendine barışıyo
cunku o bır kayınvalıde :KK70:
o küser barısır laf sokar zehırler karsısındakı gelın azize de olsa
meryem ana olsa yenıden de dogsa hıc farketmez karsısındakı gelının ne oldugunun onemı yok
ıcınde kaynanalık yapası varsa bır ınsanın durduramazsın bunun senınle alakası yok sen olmasan baska gelın olsa yıne aynı sey olacaktı

arastırdım ben bu kaynanalar nıye boyle yapıyorlar dıye anlamak ıcın
meger bilimsel acıklaması varmıs :KK70: ıcım bır rahatladı
mevzu ogluna bakıs acısı ıle alakalı
nereye koyarsanız hayatınızda o orda durur sız ızın verdıgınız kadarıyla vardır oyle dusunun :)

meryem ana olsa yenıden de dogsa hıc farketmez karsısındakı gelının ne oldugunun onemlı yok
ıcınde kaynanalık yapası varsa bır ınsanın durduramazsın bunun senınle alakası yok sen olmasan baska gelın olsa yıne aynı sey olacaktı

nereye koyarsanız hayatınızda o orda durur sız ızın verdıgınız kadarıyla vardır oyle dusunun :)

Nedir bilimsel açiklaması?

meryem ana olsa yenıden de dogsa hıc farketmez karsısındakı gelının ne oldugunun onemı yok

Ama şöyle. Eltim daha bir yıllık evli ve ona öyle değil. Bunu anlayamıyorum

Son düzenleme:
Ama şöyle. Eltim daha bir yıllık evli ve ona öyle değil. Bunu anlayamıyorum
ıste dedım ya sızle degıl ogluna bakıs acısıyla ılgılı dıye :)

oglunu seven , evladını seven anne evının huzurunu kacıracak seyler yapmaz

Benim annem böyle valla. O daha kötü. Kayınvalideyi takmamak daha kolay. 😬

Onu gezmye götürsek bizden iyisi olmaz. Gidiyoruz mesela, acıktığımızda eşime yemek aldırtmaz domates, peniynir yiyelim der. Sürekli eşimle bize bakar ne konuşuyoruz diye.
Bütün fesatların bu anne de olsa Allah layığını versin. Hiç utanmıyorlar da.

Yok benimki son derece iki yüzlüdür bozulmamış gibi yapar bence seninki daha samimi 🤭
Benimki de mağduru oynar, ben annemle düğün hazırlığım için bir yere giderim onu çağırmama gerek olan bi durum yok ve tek gelmiceği için eltimi de her yere çağırdığı için bende onu çağırmıyorum tepki olarak, o da bana diyo 'bensiz gittin ah seni seni diye' öyle denk geldi diyorum , oğlunu arayıp mağduru oynuyo nişanlım da annem üzülüyo onu da çağırsan gönlünü yapsan vs. diyo 'hıı olur bidahakine artık diyorum, arkadaş biz gönül derneği miyiz neyiz benim gönlümü yapan yok şu kızın da özel bişeyi olsun diyen yok ben telaşımda bide kv yi düşüncem ne alaka o da çocuk gibi eltiyi getirmesin birey olarak kendi gelsin amenna yani napalım velhasıl bizim ki de bişey yokmuş gibi yapar lafını da tıslayarak sokar

Elanur bu kayınvalide senin taytlarına bile el koymadı mı , çaldı benden diyordun. Bu kadından niye normal tepkiler bekliyorsun ayrı eve çıktın ama senin akıl sağlığı gitmiş şimdi de hayaliyle yaşıyorsun kaygananın 😂

Eşimle dışarı çıktığımda surat yapıyo, kv. Ve bu beş senedir öyle. Önceden, kv ile bir yaşıyordum suret yapınca kafama takıyordum. Şimdi evim ayrı kafama takmıyorum, ama çevremdeki kv lere bakınca, onların gelinlerine hiç suret yaptuğını görmedim, bi benimki öylrieymiş gibi geliyo. Kv insnaı çok yoran bi tip, onunla dışarı çıksak, yediğimiz, içtiğimiz şeylere karışıyo zehir ediyo insana. Ki gezebileceği, çok zamanı var eşimin tek haftasonusu var onda da arkadaşlarla çıkarız surat yapar. Bu yıllardır öyleydi hala öyle. Şimdi yine tripli biliyorum. Gitmiyorum, daha da tripleniyo. Ne yapmalıyım. Bazn vicdan yapıyorum, gidim diyorum içimden gelmiyo. Karışık oldu. Biraz kusyra bakmayın

Çok şaşkınım gerçekten. Kaç yaşında kadınım ilk kez böyle bir kayınvalide duydum. Evet bir sizin kayınvalideniz böyle, üzgünüm. Nasıl katlanıyorsunuz acaba o evliliğe? Evlilik gelin-kayınvalide ilişkisi üzerine kurulur. Çok zor olmalı böyle yaşamak, çok zor... 😔

Ela artik senin konulari gorunce icerigi okumadan direk su cizim geliyor gozumun onune 😁
C91584F4-2788-4447-99B6-F18CACB0B92C.webp

Benimki de mağduru oynar, ben annemle düğün hazırlığım için bir yere giderim onu çağırmama gerek olan bi durum yok ve tek gelmiceği için eltimi de her yere çağırdığı için bende onu çağırmıyorum tepki olarak, o da bana diyo 'bensiz gittin ah seni seni diye' öyle denk geldi diyorum , oğlunu arayıp mağduru oynuyo nişanlım da annem üzülüyo onu da çağırsan gönlünü yapsan vs. diyo 'hıı olur bidahakine artık diyorum, arkadaş biz gönül derneği miyiz neyiz benim gönlümü yapan yok şu kızın da özel bişeyi olsun diyen yok ben telaşımda bide kv yi düşüncem ne alaka o da çocuk gibi eltiyi getirmesin birey olarak kendi gelsin amenna yani napalım velhasıl bizim ki de bişey yokmuş gibi yapar lafını da tıslayarak sokar
Hiç kafana takma üzülme bak burası üzülenlerle dolu elimize ne geçti salla

Benimki de surat asıyordu hatta para harcıyoruz diye laf söylemişliği var ammaaaa takan kim😁😁
Yaa bırakın surat assın keyfinize bakın..

Babaannem aynı benim değişmez yani boşver görmezden gel yoksa sinir hastası olursun

tek benım mı kayınvalıde boyle demenıze ıstemsız guldum
emın olun yuzde 95 kayınvalıdeler memnunıyetsız, sorunlu ,gecımsız
bosanma nedenlerının yarısından fazlası kayınvalıde sebeplı... kayınvalıdeye yakın oturan gelınlerın ölüm yası mesafelı olanlardan daha genc :KK70:

yuzde beslık dılımdekı kayınvalıdeye sahıp olanlar da en sanslı kullardan

uzulmeyın , bır kayınvalıdenız var ve bunla yasamayı ogrenmenız gerekıyor
Aslında erkek kardeş yada abiniz varsa onlar evlenince kendi öz annenizde kv oluyor .Ama genelde kimse kendi annesini n geçimsiz olduğunu kabul etmiyor .Annelerin hepsi kanatsız melek çok zor çocuk büyütmek.

Back
X