tek bir yalan

Sen hiç yalan söylemiyorsan sorun büyük bence, ama sende yalan söylüyorsan (ufak yalanlar da dahil ) neyin hesabını soracaksın?

kızlar
canımdan cok sevdıgm sozlumun yalanını yakaladım ama su zamana kadar yakaladıgım tek yalanı
aslında bunu planladıgını sanmıyorum cünkü ortaya cıkacagını bile bile sadece o an öyle diyiverdi
söyle ki söylediği seyi ikimizin ortak arkadasından öğreneceğimi biliyordu
onu arayacağımı da biliyordu
ama o an kızacağım diye bir anlık söylemiş...korkmuş kızarım soğurum diye
o gun cok kızdım tabı...o da deli divane dolaşmış bir sürü özür diledi
bir kez oldu diye affedeyim dedm ancak icim icimi kemiriyor şimdi
ya devam ederse diye
ya da bi sey dediğinde acaba diyorum doğru mu?
:(
basına boyle durum gelen var mı...her ınsan hayatında bir kezde olsa yalan soylemıstır mı demeliyim yoksa devamı gelir bir kez dediyse mı
durust olmanın önemini cok iyi anladım bu acıyla.

karakter olarak yalana meyilliyse zaten ilişki yürümez, sen onunla konuş. bunlara gerek olmadığı söyle, seninle ilgili sorununu sadece seninle konuşarak çözebileceğini anlat.

bu kdr ufak bişeyi dert etmemelisin bence. ilişkinizi düzeltmek adına yaptığı bariz ortada.. hem özrünü de dilemiş daha ne olsun :)

kızlr hepinize tesekkürler evet farkındayım sitedeki okuduklarıma gore cok kucuk bunlar ama hep diyoruz ya her sey ilk tavizlerden baslar diye bilmiyorum evlilik sürecinde olunca korku oluyor her seyden süphe ediyorsun.
cok kez söyledim ikimiz cozebiliriz meselelerimizi diye ama o ben kızgınken benımle iletisime gecmeyi tercih etmiyor cünkü birbirimizi kırabiliyoruz
anlattıgı kısıyle ben samimiyim bana yardımcı olsun fikir versin sakinlestirsin diye anlatmıs...zaten anlatmasına kızdıgımı bildiği icin anlattığını soyleyememiş

O bahsettigim ortak tnidigimiz arkadasimiza aramizdaki sorunu anlatmis arabuluculuk yapsın diye bende cok kiziyorum anlatmasina
O arkadas beni arayinca once buna anlatti mi diye kizdim o da anlatmadim dedi sonra arkadasima döndüm aradim anlattigini soyledi kizdigimda sa aramizi bulsun istedim sen kizdigin icin o an diyemedim dedi

konuyu soran arkadaslar olmus bu mesajımda bahsetmistim
biz tartıstık o da ortak arkadasımıza anlatmıs aramızı duzeltsin diye
bu öncedende olmustu bende ona aramızda kalmalı demistim sevmediğimi biliyor anlatılmasından..arkadasım benı arayınca önce acmadım sözlüme mesaj attım
yine mi anlattın diye? o da hayır anlatmadım dedi...sonra arkadasımı aradım anlatmıs tabi..
kızdım ...özür diledi dısarıda dolasmıs o gece.

yalan çok kötü ama affı olmayınca da olmaz...
hangimiz yalan söylemedik ki..kimse ben ömrüm bounca yalan söyelemedim diyemez...pembe yalanlar da olsa zaman zaman olmuştur hayatımızda..
benim eşimde biz nişanlıyken evde olmadığı halde evdeyim dedi..
ben ısrarla yalan söyelemesin diye baskı yaptım, bak evdemisin eminmisin bi daha düşün falan dedim, hayır kesinlikle evdeyim demişti..ama değildi biliyordum çünkü çevrimdışı olarak msn yi açtım baktım eşim de açık...
sonra cepten mesaj attım nerdesin diye evdeyim dedi ama evde internet yoktu o zamanlar..ısrarla sordum evdeyim dedi..
sonra çevrimiçi olarak göründüm hemen kapattı beni görünce..
o anda bi mesaj attım ama çok fena oldum yalan söyelmesine ki çok iyi bilir yalandan nefret ettiğimi..
yüzüğü atıcam asla evlenmem bitti bu iş dedim...
ne gözyaşları döktü günlerce telefonumu kapattım...ulaşamadı bana...
eve çiçekler yolladı özür içeren...kardeşime yalvarmış falan vs..
sonunda affettim evet affedecektim zaten ama en azından tavrımı anladı..eğer tekrarı olursa beni unut gerekirse boşanırım yalan olmayacak bizim evliliğimizde dedim..
yalandan oda nefret eder ama kızacam ve cafeye gittiği için soğuyacam ondan diye korkmuş..neyse ne..yalan söyledimi iş bitmiştir...
af edeceksen bile anasını ağlatıp sonra affet...

Basina gelen ne demek yalan makinasi paranoyak biri oldum cikdim nikime bile yansini :(

Yalan var yalan var.. cok takilma bencegozun acik olsun ama cokda yoginlasma benim dinlediklerimi sen dinleseydi filim senalisti olurdun :(

Uzme tatli canini

tesekkürler kızlar:)
affettim ben okadar uzun sürdürmedim bir bucuk gün kadar tavır yaptım ama o günün aksamında sabaha kadar cok sert tavrımı koydum gece dısarıdayım dedi oralı olmadm
affederkende bi daha yalanını yakalarsam sana olan tüm güvenım biter güvenım biterse de her sey biter dedim
bir daha olmayacak dedi
haklısınız affetmek gerekir ama ne kadar hoslanmadığımızı da bilmeli
güven duygusu olmadan insan huzur bulamıyor

Back
X