Arkadaşlar merhaba, bu siteden hep bir şeyleri takip ettim ama hiç bir zaman yazamadım.Allah gerçekten isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin. Bizleri bizlerden başka kimse anlayamaz.
Benim sorunum şu; Amh'ım düşük az yumurtam çıkıyor. Daha önce 1 kimyasal ve 8. haftada kalp durması ile düşük hikayem var. 4. tüp bebek tedavimdeyim. Bu tedavide embriyoyu genetiğe göndereceğiz dediler. 3 yumurtam toplandı 1 tanesi 5.güne gitti onu da genetiğe gönderdiler. Genetik sonucum transfere uygun değil ''6 dan fazla kromozom çifti için anöpliod sonuç varlığı'' diye bir şey çıkmış. Artık tükenmiş durumdayım, daha önce embriyosu sağlıksız gelip sonraki embriyoları genetikte sağlam gelip hamile kalan var mıdır. Gerçekten artık mucizelere ihtiyacım var gibi hissediyorum. Maddi manevi çok yorulduk. Acıbadem kozyatağında Cem fıçıcıoğlunda tedavi görüyorum. Bugüne kadar da tüm işlemler yapıldı, prp,histeroskopi, vitamin, serum falan her şey artık neden olduğuna dair gerçekten bir fikrim yok. Bundan sonraki embriyolarda hep bu şekilde mi olacak