Ben 2000 vermiştim abime bayramdan sonra verecek bu abim de 600 istedi...o da arkadaşina 800 vermişti...Sizin verdiğiniz borç ile eşinizin verdiği borç denk mı ?
Canım boşanmalık birşey yok eğer sana şiddet uyguluyorsa birşey olmaz ondan zaten...Slm kizlar...ailemin istemediği bi evlilik yaptim bu sureçte çok yıprandık eşim ailemi sevmedi onlar da eşimi memur değil diye karşiydilar bu arada evlendikten sonra aileme kredi çektim ama evlenmeden önce bunu eşime söylemiştim...bi abim benden borç istedi verdik..şimdi diğer abim istedi o açiğa alindiği için vermek istedim zor durumda diye..ailenin para isteme mevzusu ne zaman bitecek diyor çirkin üslupla söylüyor dünden beri trip atiyor bundanmiş haberim yok triplerinden biktim ailemle onun arasinda kalmaktan biktim..kendi bana sormadan arkadaşlarina borç veriyor...annem oğluma bakiyor farzet bakiciya para veriyoruz diyorum ne olmuş zor durumdalar bağirip çağiriyor...bi kaç kere şiddet uygulamişliği da var hakaret de var...offf çok sinirliyim karişik oldu..
Peki eşiniz alıyor mu verdiği borcu ?Ben 2000 vermiştim abime bayramdan sonra verecek bu abim de 600 istedi...o da arkadaşina 800 vermişti...
Durumumuz iyi değil canim...ev kira araba kredisi öduyoruz...ikimizin ailesi de maddi açidan kötu ben memur olunca dünyanin en zengini saniyorlar heralde...bende istemiyorum ama ailem ne yapayim yok desem onlarla kötü olacam...hayirsiz evlat olacam..biktim artik sadece oğlumun sorumluluğunu almak istiyorum..olsa herkese versem yok işte kendime kiyafet bile almiyorum...Canım boşanmalık birşey yok eğer sana şiddet uyguluyorsa birşey olmaz ondan zaten...
Sizin durumunuz heralde çok iyi eşinize danışarakmı veriyosunuz bu paraları eşinin vermeside iyi değil elbette ailen zor durumdaysa elinde varsa eşinle konuşup verirsin , annenler çok saçma birşeyden istememişler kocanı ve doğal olarakda onlardan soğumuş eşinde bu konuda suçlayamazsın eşin tek tük borç veriyorsa olabilir ama sen devamlı ailene para veriyorsan onun kavga çıkarması normal değilmi...
Benim eşim devamlı ailesine para verse bende sorun çıkarırım , zor durumdalarsa elimizde varsa verdiririm ama zor durumda değilseler verdirmem...
Evet aliyor...Peki eşiniz alıyor mu verdiği borcu ?
Anlamadim, siddet uyguluyorsa bisey olmaz derken?Canım boşanmalık birşey yok eğer sana şiddet uyguluyorsa birşey olmaz ondan zaten...
Sizin durumunuz heralde çok iyi eşinize danışarakmı veriyosunuz bu paraları eşinin vermeside iyi değil elbette ailen zor durumdaysa elinde varsa eşinle konuşup verirsin , annenler çok saçma birşeyden istememişler kocanı ve doğal olarakda onlardan soğumuş eşinde bu konuda suçlayamazsın eşin tek tük borç veriyorsa olabilir ama sen devamlı ailene para veriyorsan onun kavga çıkarması normal değilmi...
Benim eşim devamlı ailesine para verse bende sorun çıkarırım , zor durumdalarsa elimizde varsa verdiririm ama zor durumda değilseler verdirmem...
Canım eşinin tartışması doğru demekki elinizde yoksa çıkarıp çıkarıp para vermeniz saçma siz yok demediğiniz için elinizde var sanıyorlar demekki yok demeyi bilen onlar aileniz evet ama sizde bir ailesiniz artık çocuğunuz eşiniz var kendinize göre yön çizin derimDurumumuz iyi değil canim...ev kira araba kredisi öduyoruz...ikimizin ailesi de maddi açidan kötu ben memur olunca dünyanin en zengini saniyorlar heralde...bende istemiyorum ama ailem ne yapayim yok desem onlarla kötü olacam...hayirsiz evlat olacam..biktim artik sadece oğlumun sorumluluğunu almak istiyorum..olsa herkese versem yok işte kendime kiyafet bile almiyorum...
Canım birşey olmaz derken o adamdan birşey olmaz demek istedimAnlamadim, siddet uyguluyorsa bisey olmaz derken?
kendi bana sormadan arkadaşlarina borç veriyor
Yok canim evleri yoktu zaten ben bakiyordum evlenince gittim kardeşim de atandi abim var bi de o da atandi üçünuz bir olup ev alacaksiniz dediler ne yapayim bende istemiyorum evime harcamak kendime harcamak istiyorum çektim ödedim bitti o şu an onume getiriyor hep..Eşin haksız değil ... Elden verilmiş bir para olsa anlarım ama su zamanda kimse için kredi çekilmez. Senin için küçük olabilir ama 2bin lira asgari bile değil ki bu para için saatlerce alın teri döken insanlar var. Sırf o da veriyor bana ne diyerek konuyu kötü sonuçlara taşımak çok yanlış bişey... Tabiki ailene para vereceksn ama yolu yordamı bu değil yani bu bir boşanma sebebi değil... Şiddet varsa o başka tabi, eğer daha önceden bir şiddet uyguladıgnda oturup kaldıysan devamı gelmediyse ve şimdi sırf para mevzusu yüzünden şiddeti de ortaya atıp boşanıcam demen yanlış... eşinle doğru düzgün konuşabilirsn. Sanane o benim param gibi laflar bırak evliliği anne Baba ile bile aran açılır. Ayrıca neden sen veriyorsun parayı ? Durumları yok mu ailenin ?
sana şiddet uyguluyosa bisey olmaz, bosanmalik bisey yok kismini bi acar misin? ben mi yanlis anladim?Canım boşanmalık birşey yok eğer sana şiddet uyguluyorsa birşey olmaz ondan zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?