Tek çare boşanmak mı...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...ailemin istemediği bi evlilik yaptim bu sureçte çok yıprandık eşim ailemi sevmedi onlar da eşimi memur değil diye karşiydilar bu arada evlendikten sonra aileme kredi çektim ama evlenmeden önce bunu eşime söylemiştim...bi abim benden borç istedi verdik..şimdi diğer abim istedi o açiğa alindiği için vermek istedim zor durumda diye..ailenin para isteme mevzusu ne zaman bitecek diyor çirkin üslupla söylüyor dünden beri trip atiyor bundanmiş haberim yok triplerinden biktim ailemle onun arasinda kalmaktan biktim..kendi bana sormadan arkadaşlarina borç veriyor...annem oğluma bakiyor farzet bakiciya para veriyoruz diyorum ne olmuş zor durumdalar bağirip çağiriyor...bi kaç kere şiddet uygulamişliği da var hakaret de var...offf çok sinirliyim karişik oldu..

Sizin verdiğiniz borç ile eşinizin verdiği borç denk mı ?

Canım boşanmalık birşey yok eğer sana şiddet uyguluyorsa birşey olmaz ondan zaten...

Sizin durumunuz heralde çok iyi eşinize danışarakmı veriyosunuz bu paraları eşinin vermeside iyi değil elbette ailen zor durumdaysa elinde varsa eşinle konuşup verirsin , annenler çok saçma birşeyden istememişler kocanı ve doğal olarakda onlardan soğumuş eşinde bu konuda suçlayamazsın eşin tek tük borç veriyorsa olabilir ama sen devamlı ailene para veriyorsan onun kavga çıkarması normal değilmi...

Benim eşim devamlı ailesine para verse bende sorun çıkarırım , zor durumdalarsa elimizde varsa verdiririm ama zor durumda değilseler verdirmem...

bosanmak degilde annne cocuga vakıyorsa onun için para ayıracagım de. azda olsa.ihtiyacı olan senin ailende olsa yardım ederdik de güzrllikle konus anlamıyoraa kendi bilir.
sende ona göre davranırsın

Para konusunda haklı eşiniz,kredi çekiyorsunuz hem,tehlikeli.Ama ailenizi de zor durumda bırakmamak adına iyi bir şey yapıyorsunuz o ayrı.
Ama şiddetin affedilir tarafı yok.
Allah yardımcın olsun.

Durumumuz iyi değil canim...ev kira araba kredisi öduyoruz...ikimizin ailesi de maddi açidan kötu ben memur olunca dünyanin en zengini saniyorlar heralde...bende istemiyorum ama ailem ne yapayim yok desem onlarla kötü olacam...hayirsiz evlat olacam..biktim artik sadece oğlumun sorumluluğunu almak istiyorum..olsa herkese versem yok işte kendime kiyafet bile almiyorum...

Anlamadim, siddet uyguluyorsa bisey olmaz derken?

Canım eşinin tartışması doğru demekki elinizde yoksa çıkarıp çıkarıp para vermeniz saçma siz yok demediğiniz için elinizde var sanıyorlar demekki yok demeyi bilen onlar aileniz evet ama sizde bir ailesiniz artık çocuğunuz eşiniz var kendinize göre yön çizin derim

Bikere sen memur oldun diye herkesin sana yüklenmesi çok saçma . Abilerin sonuçta koskoca adamlar bugüne kadar senmi baktinda sana yanasiyolar smdi erkeklerin kadından kardeşide olsa borç felann almasını hiç hoş karsilamiyorum . Sen kendi ihtiyaçlarından kisip onlara borç veriyorsun heleki . Annene destek olabilirsin tabiki herzaman bunu kocana sorcak değilsin ama abilerine verdiğin borcu tabikide ona sormalisin . Esinde aynı şekilde kime ne verdi snaa sormalı . Anne baba dışında kimseye fazla elini verme kolunu kaptirirsin hastalık vs olmadığı sürece , bence kimseye borç verme ailm ailem diyorsunda esin ve çocuğun senin önceki ailen niye huzurunu kaciriyorsun , eşinin haklı olduğu yanlarda var ..

Esin haksız değil. Güzel konuşarak aşmaya çalışın ikiniz de. Memur maaşı çok yüksek bir rakam değil ki devamli borç veresin. Bir aileyi rahat gecindirir ama borç verdiğinde yetecek bir miktar değil. 3-4 milyar olduğunu düşünüyorum senin maaşının. Boşanmadan önce bir konuşup sorunlarınızı netlestirmenizi ve üzerine çalışmanızi tavsiye ederim

Eşin haksız değil ... Elden verilmiş bir para olsa anlarım ama su zamanda kimse için kredi çekilmez. Senin için küçük olabilir ama 2bin lira asgari bile değil ki bu para için saatlerce alın teri döken insanlar var. Sırf o da veriyor bana ne diyerek konuyu kötü sonuçlara taşımak çok yanlış bişey... Tabiki ailene para vereceksn ama yolu yordamı bu değil yani bu bir boşanma sebebi değil... Şiddet varsa o başka tabi, eğer daha önceden bir şiddet uyguladıgnda oturup kaldıysan devamı gelmediyse ve şimdi sırf para mevzusu yüzünden şiddeti de ortaya atıp boşanıcam demen yanlış... eşinle doğru düzgün konuşabilirsn. Sanane o benim param gibi laflar bırak evliliği anne Baba ile bile aran açılır. Ayrıca neden sen veriyorsun parayı ? Durumları yok mu ailenin ?

Yok canim evleri yoktu zaten ben bakiyordum evlenince gittim kardeşim de atandi abim var bi de o da atandi üçünuz bir olup ev alacaksiniz dediler ne yapayim bende istemiyorum evime harcamak kendime harcamak istiyorum çektim ödedim bitti o şu an onume getiriyor hep..

Ben eşini haklı buldum. Eşin borc verıp gerı alıyormuş ve verdıgı mıktar sızınmıne gore daha düşük siz kac kere verdıgınızı ailenızden alabıldınız? Onuda gectım habersızce kredı cekıp aileye vermek nedir? Eşim böyle bişey yapsa evi başına gecırırım. Senın paran, benım param dıye bısey yokk ayrıca evlendınız ve artık keseler bir.Kafanıza gore harcama yapıp, sureklı aılenıze vercektıysenız evlenmeyıp ailenıze bakmalıydınız.

sana şiddet uyguluyosa bisey olmaz, bosanmalik bisey yok kismini bi acar misin? ben mi yanlis anladim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…