Teşekkür ederim. Tecrübe hayatta yediğin kazıklar bütünü demişler

kendi ailem zamanında Aman, durumumuz yok, aman eviniz yok, deyip devamlı empoze ediyorlardı. Şimdi tedaviler ve ameliyatlarla geçiriyorum. Ruhları duymuyor.
İnşallah 30 larda çok güzel yaşlar anne olmak için dediğin gibi :) ben 28 yaşında, 2. Çocuk istediğimde öğrendim erken menapoz olduğumu. Buna rağmen mücadele edİyorum. Yumurta toplamalar, opular, laporoskopiler, 1. Kalite, 2. Maliye yumurtalar filan. Yani bir çocuğun olması garanti değil ikinci de hemen istediğin gibi olacağının.
Benimkisi gibİ başta pat diye olmuşsa,yalnızca ayın belirli günlerinde sevişmekle çocuk oluverecek zannediyor. Öyle değil, o doğal koşulları oluşturmak için labaratuvar ortamında o kadar uğraşılıyor ki, Binlerce lira paralar ödenerek. Bir mucize oluşuyor aslında ve siz de o mucizenin adı adım büyümesine vesile oluyorsunuz.
Tadını çıkarmak lazım bu evrelerin. Çocuk paradan puldan çok, emekle sevgiyle büyüyor. Birine alınanla ikinci de büyür. Çok aşırı meblağlar değil bunlar, çok gücün yoksa bile. Özel okula gitmeyiversin çocuk, eğer evinde onun eğitİmiyle bBirebir ilgilenen bir anne varsa. Sıcacık bir yuvası varsa, her hafta sonu dışArı çıkmasın ama evde oyuna doyabileceği bir kardeşi olsun.
Yine de bunlar şahsi fikirler tabi ki. Biz de iyiyiz elhamdülillah, 3 kişilik Kocaman bir aileyiz Diyoruz. Misafirimiz hiç eksik olmaz. Elindekilerle en iyisini yapmaya çalışmak, olay bu :)