- 15 Nisan 2015
- 258
- 323
- 18
- 38
çok teşekkür ederim özellikle son cümleniz ilaç gibi geldi.Biz 7 kardeşiz. Hayatta en korktuğumuz şey gelinler veya damatlar yüzünden araya soğukluk girmesiydi. eski eşim hariç fitne fesatlık yapan olmadı. Onu da postaladım zaten.
Şuan 2 bekarımız kaldı. Allah ailemizin birliğini düzenini bozacak kişileri karşımız
a çıkarmasın diye h
ep dua ederim.
Dilerim sizde de durumlar düzelir.
Kızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
Resmen aklimla kavga eden kalbime hakem oldun
kardeşi olsun mu olmasın mi düşüncesi..
Benim de abim var ama eşi sayesinde herkes tesbih tanesi gibi koptu.
Kardeş küslüğü çok koyuyor.
Umarım herkesin evlatlari sımsıkı olur birbiriyle
Kızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
aynen...tek çocuğum ...
kardeşim yok ...bazen üzülüyorum bende .. annem babam ölünce ne yapıcam tek başıma diye ..evlide değilim çocuğumda yok ...bazen düşünüyorum bunları ...
grup kuralım tek çocuklar diyeeaynen...
ne lüzumsuz bir yorum olmuşBu dunyada en buyuk hazine kardestir..
Biz 7 kardesiz uzaktayiz birbirimizdrn her tatil birlesiyoruz.. Cok keyifli oluyor..
Benimde bir bebisim var rabbim nasip ederse kardesi olsun istiyorum.
ne lüzumsuz bir yorum olmuş
arkadaş zaten özlemini dillendiriyor sende gelmiş yok 7 kardeşim diyorsun
çözümün bu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?