Tek çocukta kalmışmışım

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Merhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?

Bence çok da geç kalmış sayılmazsınız bu kadar insanların sözlerini kafanıza takmayın. Çocuk düşündüğünüzü söylemezsiniz, hamile kalınca öğrenirler siz de insanlarla uğraşmamış olursunuz.

İstiyosaniz yapin bi bebis daha.
Kimin ne dedigini de umursamayin erken istersiniz kucuksun derler.Kendiniz istemezsiniz niye bi tane derler.derlerrr derlerrrr derler yani bitmez.

İyi de siz istiyorsanız istiyorum deyin

Yaşım 39 oğlum 9 yaşında

benimle yaşıt arkadaşlarını anneleri var hamile ilk çocuk 9 ikinci karında

Ben olmaz benden geçti diyorum onlardan geçmemiş işte

Çok takmayın ama madem hazırsınız başlayın denemelere

Düşünüyorsanız çalışmalara başlayın derim nacizane tavsiye olarak.Herşey nasip kısmet tabikide ama,ikinci çocuk ilki kadar çabuk olamayabiliyor.Seconder infertilite oranlarıda azımsanmayacak kadar var.
Milletin dediğinede kulak asmayın.
Hayırlı,sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah.

Saçmalamışlar.
Yaşınız da gayet normal. Kimseye bir şey anlatmayın önceden. Bir kişiye bile söyleseniz herkes öğrenir.
Hayırlısıyla hamile kalıp cinsiyetini falan öğrenince söylersiniz..

Yalnız 11 yıl sonra tekrar cesaret etmeniz bana ilginç geldi. Benim şimdi de cesaretim yok da oğlum daha 3 yaşında. Çok ara verince cesaret edemem gibi geliyor :)

Merhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Neden bitmiş olsun ki? Daha 38yaşındasınız gençsiniz olur elbet

On la ra ne? Kimseyi ilgilendiren bir konu değil. Takma sen.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim,35 yaşına kadar hadi hadi yap diyorlardı,şimdi sessiz kalıyorlar ,evet o zaman ben istemiyordum çeşitli sebeplerden dolayı ama şimdi hazırım diyorum kendi kendime.Ama tabi artık bana soran da yok,tam tersi sen tek de kaldın gözüyle bakıyorlar,sinir oluyorum

Tek çocukla kalmak ne ya :işsiz: belki tek çocuk istiyorsunuz, başka çocuk düşünmüyor olamaz mısınız nasıl cahilce yorumlar...
Geç kalmadınız tabii ki istiyorsanız yapın ama hamile olana kadar söylemeyin bilseler bi de buradan canınızı sıkarlar gibi geldi.

İşte şu hadsizlerin ağzına kürekle vurulsa azalarak bitecekler ama hanımlığımızı bozmuyoruz. İsteyen istediği yaşta doğurur. İstemeyen doğurmaz. Hasılı herkesin gebeliğine kimse karışamaz ünlü bir filozofun dediği gibi 😁

Back
X