Tek çocukta kalmışmışım

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim,35 yaşına kadar hadi hadi yap diyorlardı,şimdi sessiz kalıyorlar ,evet o zaman ben istemiyordum çeşitli sebeplerden dolayı ama şimdi hazırım diyorum kendi kendime.Ama tabi artık bana soran da yok,tam tersi sen tek de kaldın gözüyle bakıyorlar,sinir oluyorum
Sinir olacak bir sey yok aslinda 11yil ara verince artik yapmaz istemiyor niyeti yok demislerdir.Istiyorsaniz gecikmeyin 37 yaş bana göre son demler onlara surpriz yapin artık..

Annem 35 yasinda 3. Çocuğunu dogurdugu. İlk çocuğu ben 10 yasindaydim. Arada kayiplarida oldu. Allah verir evladi, pazardan alinmaz. En dogrusunu yapiyosunuz 2. Dusundugunuzu kimseye soylemeyin olunca supriz olsun. Benimde 2 yasinda kizim var daha gecen sene ikinci ne zaman diye soran bir grup vardı :)

Sizde insanlara düşündüğünüzü söylemeyin o zaman olursa allahtan olmazsa yapacak birşey yok.Paylaşmak zorunda değilsiniz.

kac tane ve ne zaman dogurup üreyecegınıze nıye baskaları karar verıyor fıkır yurutuyor falan bunu nıye baskalarıyla konusuyorsunuz kı
ne munasebet bırı bana gec kaldın dıyebılecek
a a
daha neler duyacagım

Sizin ne zaman,kaç çocuk sahibi olacağınız kimseyi ilgilendirmez.
Etrafın söylediklerine kafa yorup,
can sıkmayı hiç anlamıyorum ben.
Gündemime bile almam,
bırakın kafamı meşgul etmeyi.
Bizim de tek çocuğumuz var,
bu konuda ailelerimiz dahil ne kimsenin
fikrini sorduk,ne bu konuyu gündem yaptık.

Böyle tipleri niye ciddiye alıyorsun ablacım 28 yaşındayım sürekli çocuk şöyle çocuk böyle yapsana ne zaman yapacaksın. Sanane kardeşim sen mi bakacaksın ben hiç ciddiye almıyorum çocuk yoksa çocuk ne zaman varsa 2. Çocuk ne zaman...... milletin hayatının bekçileri

Bu millet saçmalıkta sınır tanımıyor cidden. Ben memnunum böyle keyfime, gezmeme düşkünüm uğraşamam 2. 3. ile deyin, ağızlarının payını verin.

Benimle kardeşimle aramda 12 yaş var, pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Tek çocuk olmak güzel olurdu.

Bence alttan alta böyle dertlenmeyin. 11 yıl uzun bir süre. Aksini söylemediginiz için sizin başka çocuk istemediğinizi düşünmüş olabilirler.
Kızım artik büyüdü kendi kendini götürüyor bir cocuk daha istiyoruz deyin.
Iletisimde açık olmak niyet okuyuculuktan yeğdir derim.

Merhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Bence de bitmiş değil. .Fakat elinizi çabuk tutun.Arkadaşlarınıza da diliniz döndüğünce fikrinizi söyleyin. Kime ne.

Bu millet saçmalıkta sınır tanımıyor cidden. Ben memnunum böyle keyfime, gezmeme düşkünüm uğraşamam 2. 3. ile deyin, ağızlarının payını verin.

Benimle kardeşimle aramda 12 yaş var, pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Tek çocuk olmak güzel olurdu.
Kardeşiniz şimdi kaç yaşında? Kız mı erkek mi?

Ben 2.yine çok istiyorum ama hiç çabam yok.Oğlum 14 yaşında..Sağlıklı bir kızım olsun istiyorum

Ya su milletin cenesini kapatmak icin illa yurt disinda mi yasamak lazim.

Back
X