- 4 Mart 2012
- 15.957
- 37.123
- 798
Teşekkür ederim. .Sağlıkla inşallah.Evet haklısınız olabilirdi. Kimiside memnun. Aileden aileye değişiyor. İnş kızınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. .Sağlıkla inşallah.Evet haklısınız olabilirdi. Kimiside memnun. Aileden aileye değişiyor. İnş kızınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Yani konu sahibini tanımıyoruz..Toplum için, kendi için bir çok faydalı iş yapmıştır şimdi de çocuğuna bir kardeş istiyor olabilir en doğal hakkı bence..Haksizmiyim?
Isteyebilir ama bunu dert etmesi.. istiyorsa yapsin engek olanmi varYani konu sahibini tanımıyoruz..Toplum için, kendi için bir çok faydalı iş yapmıştır şimdi de çocuğuna bir kardeş istiyor olabilir en doğal hakkı bence..
Tabi ki kimse engel olamaz fakat üzüldüğü durum..Arkadaşları yaşından dolayı biraz eleştirel yorumlar yaparak onu üzuyorlarmis o da bunu dert etmiş kendineIsteyebilir ama bunu dert etmesi.. istiyorsa yapsin engek olanmi var?
Çocuktan başka derdim ve amacım olmasaydı zaten arada 11 sene olmazdı değil mi mantık olarak????Yorum yapmış olmak için yorum yapmayınKeske cocuk yapmaktan baska bir amaciniz ve derdiniz olsa
Haksızsın ve daha da kötüsü hadsizsinHaksizmiyim?
Pes diyorum bence sen bu gruba moderatör ol,yorumların boşa gitmesin.Kimin konusu mantıklı kimin konusu mantıksız araştırIsteyebilir ama bunu dert etmesi.. istiyorsa yapsin engek olanmi var?
İşte ben de tam olarak böyleyim.İstiyorum ama şu ana kadar bir çabam olmadı.Yaşınız kaç acaba?Ben 2.yine çok istiyorum ama hiç çabam yok.Oğlum 14 yaşında..Sağlıklı bir kızım olsun istiyorum
Keske cocuk yapmaktan baska bir amaciniz ve derdiniz olsa
38 yaşımdayım. .İki kaybım olduktan sonra hiç çaba harcamadım ama gerçekten çok istiyorum.Hem oğlum için hem kendim için. .İşte ben de tam olarak böyleyim.İstiyorum ama şu ana kadar bir çabam olmadı.Yaşınız kaç acaba?
Ne Olsa Mesela Abisinim Telefonunu mu Kariştirsin? Size ne Milletin Derinden?
S
iz Kendi Karisik Aile Meselenizle İlgilensenize..!
Siyirmis kafayi yemiş isi gucu olmayan,baskalariyla kafayi bozmus insanlarin dediklerine kulak asmayin gorusmeyin bile.. degmez.Merhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Hayır malesef öyleYa hiç aklıma gelmez ilk çocuğunun yaşı büyük olunca ondan geçti düşüncesi. Siz yanlış anlıyor olabilir misiniz. Mantıklı değil