Tek çocukta kalmışmışım

Merhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Ya buna takmanız aşırı ilginç bence çok çocuk yapmak marifet mi e zaten bunu üreme yetenegı olan herkes yapabılıyor ki bence tek çocuk iyidir özellikle şu devirde cunku yetıstırmek zor her seyın en iyisini saglmaak zor.
Klasik türk kadınları mantıpı sanırım belki de siz tek çocuk istiyorsunuz.Size ne deseydiniz?
İstedıgınız zaman yaparsınız çocuk.

Benim oglum 8 yasinda ben ise 35 :)
Bende gecen ay basladim denemeye.
Gec kalmis sayilmayiz 45 e kadar yolu var. :eğlence:

Su herkesin hayatina mudahale edensoran bogan insanlari gebertmek istiyorum. Sizene arkadas ya ister tek cocukta kalirsincister 10 tane yaparsin. Sanki 2. Yi yapsan kosacaklar yardimina pervane olacaklar anca laf ebeligi yapsinlar...
Bakma kmseye belkide tek cocukla daha mutlusundur . 1 tanesine gereken ozeni sevgiyi egitimi verebilyorsan ne mutlu sizee..

Insallah bana da böyle nasip olur. Hayalim desem abartmis olmam. Resmen 2.bahar yaşıyor kuzeniniz. Muhtesem.
Menopoza girdiğini zannediyodu bide 😊 inşallah nasip olur sizede. Bu arada bi komşum 38 yaşında doğum yaptı. Çok var çevremde. Hatta doktor kadına menopoz başlangıcısın dedi o da hamile kaldı.

37 yasindayim nasibse bir oglum olacak insallah bir de kizim var dort yasinda dort yil aradan sonra hamilelik biraz zor geldi bakmasi buyutmesi nasil olacak diye endise ediyorum cok gec bir yas degil ancak daha da gec kalmayin.

Kızımla oğlumun arasında 6 yaş var arayı çok açtın diyip beni didiklediler ama o zaman şartlar hazır oldu kimi ne ilgilendirir anlamıyorum benim erkek kardeşimle aramda 12 yaş var annem beni 19 kardeşimi 31 yaşında doğurmuş, annemde anneannemin son çocuğu anneannem de annemi 45 yaşında doğurmuş annemin kendinden büyük yegenleri var anneme hala diyorlar cok komik:)düşünsenize halanizi elinden tutup gezmeye goturuyorsunuz:)yani kısacası canınız ne zaman isterse o zaman olsun kendinizi üzmeyin

Merhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Kime ne? Siz hazirsaniz her bakimdan hazirsaniz mesele yok

Bence geç kalmışsınız ama yaştan dolayı değil.kardeşler arası olacak yaş farkından.yinede hiç yoktan iyidir.kızınız istiyorsa hazırsanız yapın derim 2.yi daha fazla aralarındaki yaş farkı açılmasın.ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur.

39 yaşındayım
1 aylık kızım var
Millete ne ya

Kızım daha 4 aylik ikinciyi düşünüyor musunuz diyenler başladı bi bekleseydiniz bunu doğursaydım 😂yani insanlar herşeyi der de der boşverin siz istiyorsanız yapın ikinciyi

Yap 2.çocuğu kardeş çok güzel Birsey hem kızın yalnız kalmamış olur hemde büyümüş artık bebeğe bakarken sanada yardımcı olur

Birde her söyleneni takma espiriyle cevap ver.
Çocuk olunca sizden heveslendim yaptım ben bakamazsam getirir size baktırırım de 😂

Benim çalıştığım kurumda vardı, kızı 10 yaşında 38 yaşında bir kadın. 2. Bebeği 8 aylık şu an. Takmayın siz o insanları.

Abla yerinde olsam böyle konuşan insanlarla muhattap bile olmazdım. Yaşında abartılacak bişey yok ayrıca çocuğunu ne zaman düşüneceğini onlara soracak değilsin
Onların haddine düşmemiş. Herkes sadece kendi hayatıyla ilgilense böyle tatsızlıklar yaşanmayacak ama insanlar boş konuşmayı çok severler. Canını sıkmana değmez

değil tabiki akraba ilk evlliği 39 da yaptı ilk geceden hamile kalanlardan bebegi 1 yaşına geldi yine hamile kaldı .önemli olan sizin istemeniz sizin hazır hisettmeniz ayreten 40 yasnda 2.yı doguran çok var kafanız ilerde bunu kaldıracakmı onu sağlıklı düşünün

Merhaba, evlendigimde ilk istediğimde hemen hamile kaldım, 11 yaşında oğlum var ,38 yaşındayım, yaklaşık 2.5 senedir istiyoruz olmuyor, kendini genclikle kıyaslama, istiyorsan acele et

Ahhh ahhh..banada diyorlar hep ..39yasındayım kızım 16..kimse kızım olduğuna bile inanmıyor bizi birlikte görünce..hepte kardeş istiyor ama bana çok fark geliyor artık olmaz diyorum..bazende etraftakiler birşey söyleyince inanıda istiyorum sanki..:)))boşverin yani etrafı kime .ne..istiyorsanız yapın,siz önemlisiniz.o gücü kendinizde buluyorsanız sorun yok..

Merhaba, evlendigimde ilk istediğimde hemen hamile kaldım, 11 yaşında oğlum var ,38 yaşındayım, yaklaşık 2.5 senedir istiyoruz olmuyor, kendini genclikle kıyaslama, istiyorsan acele et
Kendimi gençlikle kıyaslamıyorum bana bu imaları yapanlarda 33-36 yaş arası kişiler aramızdaki yaş farkı yok denecek kadar az,belki benim de çok uğraşmam gerekecek şu an bilemiyorum ama benden bir iki yaş küçük ve hamile kişilerin benden geçti gözüyle bakması zoruma giden...

Back
X