Ya buna takmanız aşırı ilginç bence çok çocuk yapmak marifet mi e zaten bunu üreme yetenegı olan herkes yapabılıyor ki bence tek çocuk iyidir özellikle şu devirde cunku yetıstırmek zor her seyın en iyisini saglmaak zor.Merhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Klasik türk kadınları mantıpı sanırım belki de siz tek çocuk istiyorsunuz.Size ne deseydiniz?
İstedıgınız zaman yaparsınız çocuk.