Tek delikten nefes alabilmek

bilinmeyenbiri

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
31
2
6
31
Selamlar bugün revizyon burun ameliyatimin 13.gunu şuan deliklerin sağ tarafı açık sol tarafı kapalı kafayı yiyicem burnum temiz olmasına rağmen neden nefes alamıyorum rahat bi şekilde belki içinizden beni rahatlatcak birileri çıkar

Selamlar bugün revizyon burun ameliyatimin 13.gunu şuan deliklerin sağ tarafı açık sol tarafı kapalı kafayı yiyicem burnum temiz olmasına rağmen neden nefes alamıyorum rahat bi şekilde belki içinizden beni rahatlatcak birileri çıkar
benim de öyle biraz incelemeye calıstım sol burun deliğimin ic kısmı kanal daha dar daha kücük şişlik daha fazla diye düsünüyorum oradaki ama sanırım bu düsüncem gün gectikce öyle olmadıgını gösteriyor 🤦🏼‍♀️

Dikişlerden kaynaklı şişlik vardır. Benim de genellikle sol taraf tamamen olmasa da tıkalı oluyordu. 40.günden sonra düzelmeye başladı.

Benim bir tarafın içi daha dardı. Yani şişlik vardı içte. Hiç merak etmeyin. İyice azaldı. Benim de 43.günüm. Ben zaten ineceğini düşünüp endişelenmemiştim. Siz de rahat olun.

Deodorant gibi olan Deniz suyu spreyini sıkıp kulak çubuğu İle dikkatlice temizliyorum. Neler çıkıyor neler çok dışarıda gezdiysem. Acayip rahatlatıyor. Belki sizin de burnunuz dolmuştur. O yüzden nefes alamamıyorsunuzdur.

Ay bende arada direk sehim oluştu, bazı hareketlerde sol burun deliğimde sıfır oksijen 😞ekim 2014 de amelyat oldum, hiç değişmedi. Estetik de olmadım, doktorumun dediği eskiden yüzde 10 nefes alıyordun şimdi ilk 2 sene yüzde 70 fln alacaksın oldu. Sma alerji ilaçlarını içersem ömür boyu yüzde 70 gidebilir dedi ama ben alerji ilacı fln kullanacak bi tip değilim. Doktorum estetiksiz düzeltemeyiz, revizyonda estetik de gerekir dedi. Yıl olmuş 2019 ben hala bu burunlayım. Doğuma burun bantıyla girdim , gebeliğin son 2 haftası 7-24 bant taktım da nefrs aldım burnuma. Benden sana olumsuz bi hikaye geldi kusura bakma 🙄

Back
X